Een vegetarische op proef

In de vakantie heb ik tot een beslissing komen. Ik ben een vegetariër. Op het monster met onze USA vakantie in een goed 3 maanden, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat het voor een lange tijd. Voor altijd jij kan zeggen, geloof ik, nooit.

Deze beslissing is voor mij persoonlijk heel radicaal, maar dat is logisch. Zoals ik al meldde bij mijn vriend in de vakantie van mijn beslissing, hij zei het met een “Ah, ok”. Het was geen Verrassing. Maar voor mij, uiteindelijk, niet meer en daarom kan ik deze beslissing heel makkelijk te maken. Kortom, het was de logische consequentie van mijn vele zoektochten over het vlees en in de laatste tijd. Het starten van de kennis die onze voorouders hebben een beetje meer vlees en meer plantaardig voedsel (Natuurlijke Eten), over de impact van voedsel op ons lichaam (Crazy Sexy Diet), naar mijn lezing over de “live”, meldde self-experimenten door Karen Duve (Fatsoenlijk eten).

De laatste strohalm is geplaatst, maar in het einde, het boek “vlees eten” van Jonathan Safran Foer, waarin hij schrijft over de onvoorstelbare gruwel van de massa veeteelt. Voor mij is dit een boek dat moet, zonder uitzondering, hebben ELK PERSOON lezen. Ik ben gaan schrijven in een Bericht nog niet. Ik wil het u van harte aan het hart. Passend, kwam ik aan onze vakantie boerderij met dieren in contact en worden bewaard prachtig. Ik woonde vroeger naast gelukkige kippen hebben elke gelegd Ochtend eieren, en is in de aarde graven. Ik heb geprobeerd voor te stellen hoe het zou kunnen worden in legbatterijen, pluimvee, boerderijen, etc. op een andere manier (Google helpt een hoop!). Verder heb ik gelezen voor mijn vakantie een groot deel van de website over het onderwerp “Vegetarisch leven” en ook met vegetariërs gesproken.

Tiere

Dit alles heeft mij ervan overtuigd dat ik wil hetzelfde voor mij! Of moet ik zeggen …ik wil meer vlees en vis voor mij?!

Waarom ben ik op proef?

Het voelt gewoon beter. Vegetarische een self-experiment is het leven voor mij. Sinds experimenten uitvoeren voor mij onder gecontroleerde omstandigheden. Als ik zeg dat ik het leven van vandaag de dag voor de Rest van mijn leven als een vegetariër, dan maakt me bang. Het is tenminste logisch hard afzien van iets dat behoorde decennia lang, natuurlijk, een feit van het leven. Het hoofd tegenwerkt, zelfs al hebben ze goede argumenten. Daarom is “op proef” voor mij is de juiste manier. Ik zal proberen het voor 3 maanden en dan beslissen als mij iets ontbrak. Het voelt voor mij, maar na geen dieet of iets dergelijks, ik heb 3 maanden “hold”. Ik ben gewend aan het eten van vlees en kijken hoe het gaat voor mij. Misschien heb ik niet missen. Dan vind ik het ook niet moeilijk om verder te gaan. In dezelfde periode van 3 maanden zijn een goede periode om geestelijk opnieuw te programmeren. Als ik moet plotseling hebben een honger naar vlees, dan kan ik bellen met mijn verzamelde kennis in een geheugen dat duidelijk spreken voor een vegetarisch dieet.

Er zou worden, bijvoorbeeld: – de kennis, de me zonder vlees biochemisch gezien niets ontbreekt, dat er meer en meer mensen kiezen voor een vegetarisch leven – de verslagen van vegetariërs, hun dieet is veel beter (gerapporteerd leven door een collega) – de wreedheden van de vleesindustrie, ik wist de reden, maar om te lezen weer heel heftig – de foto ‘ s van de schattige, maar extreem lijden van dieren in de “boerderijen”. en nog veel meer.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn experiment?

Ik denk dat het is niet altijd eenvoudig om te eten geen vlees en vis. Vooral in situaties waarin ik besluit, meestal onbewust, het kan moeilijk zijn: in het Restaurant, bij het eten op het Buffet. Misschien dat een Situatie zich voordoet, kan ik eet dan misschien gewoon “droog brood”, want er is geen Alternatief, maar ik zal gaan. Vandaag had ik een Situatie, bijvoorbeeld, een heel grappig. Een collega van een ander kantoor kwam en bracht de resten van hun uitgegeven Ontbijt. Er was Ciabatta helften van een broodje met heerlijke dingen. Ze gaf me de lade en ik zag er een beetje paniekerig over de vraag of er iets is wat ik graag eet. Tussen de worst en vis de meest heerlijke, vegetarische Ciabatta hebben bun ooit gevangen….met Antipasti (aubergine en Courgette). Yum!

Wanneer begint het?

Na mijn vakantie ben ik begonnen. Tijdens de vakantie heb ik niet gegeten zeer bewust van vlees en vis (in ieder geval van massale veeteelt), en voor mij is de smaak is bedrukt.

Waar ik hulp nodig heb?

Het Moeilijkste deel is alleen voor mij: Zoals rond, ik zeg het aan de mensen om mij heen? En hoe kan ik het verantwoorden van mijn keuze? Gisteren vertelde ik het aan mijn moeder en ook zij reageerde heel rustig. Je niet vragen om een motivering. Ik hoef het niet te rechtvaardigen mezelf voor mijn beslissing, Ja, maar het is vreemd dat ik eerder heb gegeten vlees en vis en niet meer. Ik zou graag om het te verklaren, zonder het nemen van een schommel, als iemand mij vraagt.

Misschien heb je een paar tips voor mij hoe ik het kan verhelpen? Hoe heb je uitgegeven? Hoe was je aan het begin?

Geef een reactie