Mijn ETEN TREIN LOVE Story – Hoe mijn leven veranderde

Het is bijna alsof ik zou zelfs. ETEN TREIN HOU van de Post, in weerwil van mijn huwelijksreis, en dankzij mijn lieve gast-schrijvers. Love Mandy, Go Girl! Run! verder vandaag met je absoluut inspirerend lopend verhaal, omdat de vrouw heeft echt hommels in de kont, en woedt vandaag tijdens het Hardlopen, Triatlon en reizen. Veel plezier met je ETEN TREIN LOVE Story!

Meer dan vier jaar geleden, mijn leven zag er zo uit: ik werkte 50 uur per week in een reclamebureau, zat in de voorkant van de Computer dagelijks, aten ongelooflijk ongezond en bewegen voor mij. Ten minste het dagelijkse woon-werkverkeer ben ik afgestudeerd met de fiets. Op een bepaald punt, het knelpunt kwam, waar ik niet meer wil me over pijn in de rug en om te klagen kneifende jeans broek. Vandaag, bijna vier jaar later – mijn leven is anders. Ik zou willen zeggen dat ik volledig veranderd, maar “180 graden gedraaid” is zeer nauwkeurig. En dat allemaal omdat ik ontdekte in die tijd is het Lopen voor mij. Omdat deze Sport is mijn leven en me meer dan positieve veranderingen, ik wil je vertellen dat vandaag de dag in dit hotel post.

De eerste werking van de km als een nieuw begin

Het begon allemaal, zoals reeds vermeld, in het midden van mijn eerste “echte Banen” na de universiteit. Als een communicatie-designer, ik was vastgebonden formeel op de bureaustoel en realiseerde me op een gegeven moment, als ik ongebalanceerd, fysiek, maar ook mentaal. Het keerpunt kwam toen mij een liefde collega vertelde hoe ze had jaren geleden begon met het Draaien en dat was het niet, echter, gaan Joggen in uw dag tot dag leven. Ik wilde ook! Mijn collega voor mij dan mijn eerste training plan. Binnen vier maanden, ik was de bedoeling te komen van nul naar vijf kilometer, en bij mijn eerste hardloopevenement deel te nemen. We stappen uit, zocht ons, de stad van Berlijn. Een goed humeur en een groot decor waren gegarandeerd, want de wedstrijd met in het midden plaats in de zomer. Dus ik ga zeer gemotiveerd.

Ik heb altijd al wilde en ik was begonnen-to-date ontelbare keren. Net buiten het bleef ik op een of andere manier nooit. Nu weet ik dat ik altijd al heb willen te snel te veel. Mijn eerste run ronde moet bestaan uit de tijd van 30 minuten. “Dat moet wel lukken, toch?” Ik zei tegen mezelf. “Vergeet het maar,” zei mijn collega: “beter Draaien met slechts een mijl. Dan weer, een Kilometer en misschien de volgende week, een tweede…” “ga niet!”, was uw boodschap. Tot slot, ik moest wennen aan mijn lichaam weer naar de reguliere sport. En met mijn innerlijke varken-hond in alle de meeste waarde.

Mijn eerste training bestond uit het uitvoeren van een mijl. Een no-brainer zou je denken. Zo easy-peasy was het niet. Ik heb geprobeerd om langzaam te lopen, en om de een of andere manier vinden van een ademritme. Bladerdeeg taart! Ik worstelde en het duurde meer dan tien minuten. Het was gewoon te vermoeiend en leuk was het dus niet. Maar als ik werd gehesen terug naar huis, ik voelde dit kleine vonk die zich zou verspreiden in de komende weken een run-van-het-vuren: ik was ongelooflijk trots op me! Trots dat ik was gegaan de eerste stap. En ik keek uit op de 2. Training.

Fotocredit: Go Girl! Run!

Photo Credit: Go Girl! Run!

Die creëert 1 Kilometer, het packs ook, de 21,195 kilometer

Dus ik upped mij. Vier maanden later, is mijn eerste 5 Kilometer run eigenlijk liep. Maar er was meer. Ik had nattigheid en wilde blijven. Het ging dus naar de volgende doelen en loopt. In aanvulling op het Voer, en de dagelijkse fietstocht, kwam de krachttraining. Al snel merkte ik dat ik ook behoefte aan een stabiele kern te worden in staat om langere afstanden in opleiding. In deze tijd is mijn lichaam veranderd en ik besefte dat ik was, dat ik zelden had gevoeld, zo comfortabel en begon aan mijn dieet een beetje. Omdat het gevoel van welzijn komen niet alleen van buiten maar ook van binnen.

Dit gevoel duurde, en dus liep ik verder en verder. Beheerst mijn eerste 10 km run, de eerste 15. In mijn tweede zomer durfde ik ook iets dat was ondenkbaar zijn tot dan toe voor mij. Ik liep in een korte Broek en een mouwloos T-Shirt. De veranderingen, die werden doorgegeven door mijn lichaam in de laatste paar maanden hadden hun sporen achtergelaten. Het is duidelijk, ik had nu niet direct tot 20 kilo en zag er uit als een Supermodel. Maar ik voelde me zo ongelooflijk goed in mijn lichaam. Mijn huid niet meer strak, schlabberte zo veel en ik had de kracht in mijn benen en armen. Bovendien, ik had een zelfbewustzijn dat hielp me op het uiterlijk van anderen op de weg en dat maakte mij moedig, om mijn eigen doelen in de aanval.

In de zomer zal ik een bereikt – voor mij – een zeer grote sportieve doel. Ik voltooide mijn eerste halve marathon. De 21,195 kilometer liep ik in de Marathon van de nacht in mijn eigen stad van Rostock. Dit betekende voor mij dus veel. Omdat ik nog nooit echt sportief, maar eerder, in de retoriek van de debatten op de zaal het podium. En alle van een plotselinge oude vrienden tijdens het Lopen, juichen me?! Waanzin! Helaas moet ik toevoegen dat dit Evenement bracht over mijn beste prestatie. Het was een moeilijke run, in het bijzonder op de laatste meters.

Fotocredit: Go Girl! Run!

Photo Credit: Go Girl! Run!

Van de loper te gaan

Het is onvermijdelijk dat de eerste gleed in zo diep. Een van griep-en andere pijnen en pijnen van besmet Winter en dus realiseerde ik me in het afgelopen jaar: ik moet een nieuwe, maar meer gevarieerde bestemming. Ik eindigde bij de Triathlon! Tot slot, ik reed in een al wiel, liep regelmatig, en Zwemmen is een Sport die ik goed ken.

Er waren nog een kleine stap op de deel van mijn vrienden, en whoosh, had me in de Triathlon koorts gevangen. De eerste Triathlon ik afgerond in de kortste afstand, de zogenaamde sprint afstand. 300 meter Zwemmen, 12 km Fietsen en 3 km lopen. Iedereen echt maakt! Maar mijn doel zag er een beetje langer. Ik wilde beginnen met de wereld ‘ s grootste Triathlon in de dubbele afstand. Meer precies, Triathlon, zei de Hamburg.

In deze periode ook een eigen gebeurd is, maar met mij heel veel. Ik vertelde U eerder hoe veel meer zelfvertrouwen mij dat gedaan? Dit zelfvertrouwen overgeslagen naar mijn “normale” leven. Ik wist wat ik kon en geloofde in mij en mijn capaciteiten. Dat is de reden waarom ik besloten om te gaan professioneel, op mijn eigen manier. Na veel heen en Weer, maakte ik in mei 2015 als zelfstandig ontwerper. Een stap die ik zou kunnen worden zonder dat het Lopen niet zo snel en ik heb er geen spijt van tot vandaag.

Om onafhankelijk te veel discipline. Gewoon door mijn zeer strikte Triathlon Training in het verleden en ook dit jaar heb ik geleerd om mijn tijd te verdelen correct en mijn projecten met Elan. Maar om eerlijk te zijn, en ik had om te relaxen en laat het een of het andere resultaat. De vrouw is uiteindelijk ook een mens.

En nog een! 16. Juli 2016 het was tijd en ik stond midden in het centrum van Hamburg, aan de oever van de Alster. Kippenvel verspreid op mijn huid en met tranen in mijn ogen: ik was ongeveer om te beginnen in de Hamburg-harburg Triathlon. Voor mij is het pure waanzin en een van de mooiste ervaringen in mijn Sport carrière. Omdat in deze wedstrijd, er ging niets fout, het liep rond en het was zo leuk!

zieleinlauf-hamburg-triathlon-photocredit-maren-schink

Photo Credit: Maren Schink

Sporten is leuk en geeft een nieuwe zelf-vertrouwen

Een andere les die ik nam voor mezelf met: sporten moet leuk zijn! Dus eindelijk, het blijft op de Bal, en altijd nieuwe doelen die je echt wilt. Geen vraag, mijn verhaal is zeker niet het geval met de Hamburg-harburg Triathlon. Ik heb gekozen voor een nieuwe hardloopevenement, ik zou graag in het najaar van start. Want één ding is duidelijk, het heeft mijn leven echt meer dan positief veranderd en is niet meer zo snel onmisbaar.

In het kort, ik kan zeggen dat ik ben fitter, maar ik heb ook erg veel gezonder voelen. De afgelopen Winter heb ik het overleefd met bijna geen gezondheid. Mijn fiets in de 4. Verdieping dragen? Werkt zonder veel Hijgen en puffen! Ik voel me veel prettiger in mijn lichaam dan in het verleden. Natuurlijk, ik leef met Ups en Downs. Zo geeft de weegschaal er is nog geen Supermodel grootte, maar ik heb me gerealiseerd voor mij, dat is voor mij niet zo belangrijk. Ik ben samen met mijn lichaam en niet met onnodige diëten tegen hem. Op het moment dat ik weet dat mijn lichaam en wat het met je doet waarderen veel meer. Voor dit, hij heeft mij niet van een hoog niveau van zelf-bewustzijn, de ik wist dat het zo ver, en als je leest, zou u ook mijn professionele leven heeft uitgebreid. Hardlopen heeft mij meer bepaald omdat ik weet dat ik kan bereiken met hard werken, discipline en het juiste Plan, elk doel dat ik wil. Een ding dat ik nog niet genoemd maar toch, is voor mij, maar net zo belangrijk zijn als alles anders: de mensen heeft gebracht in mijn leven, ik zou het niet willen missen vandaag. Ze werden uitgevoerd partners, of mensen die de Triathlon koorts. Ik ben heel blij dat ik het voorrecht had om mensen te ontmoeten die dezelfde Hobby en ondersteuning van mij.

Photocredit-Friederike-Franze

Photo credit: Friederike Franzè (www.freiseindesign.de)

Oh, om tot slot en voor de volledigheid: twee dingen die ik zo ver gekomen: Gezond eten en ik zijn nog steeds op een oorlog voet, en mijn broek knellen van tijd tot tijd. Maar dat is voor mij een ontwikkeling. Ik ga naar de “bouwplaatsen”, die nog steeds open, net na en na en weet dat ik dit zal aangepakt.

Zie je, het kan veranderen het leven echt, en de Beste te krijgen. Wanneer u start to run?

Samen met haar collega blogger, Carina uitgebracht Mandy een jaar geleden met succes het E-Boek, GET-READY-TO-RUN – to – RUN voor beginners. Nu dat je hebt besloten om het boek in gedrukte Versie op de markt. Alle September lang is uw Crowdfunding campagne op startnext, kunt u graag ondersteunen. De twee hebben in gedachten voor deze prachtige “keer bedankt”. Ik ben in ieder geval voor de supporters, want het Voorwoord in je prachtige werk was gedaan door mij….tot slot, ik begon ooit met de eerste “harde” miles, en ik stak vervolgens mijn lopend vuur.

Geef een reactie