Mijn eerste Video-het leven van mijn Blog self-aware

Opmerking: Mijn Blog gebruikt worden genoemd, zelf-bewust te leven, en ik heb niet het hart om u te verwijderen van deze zoete bijdrage, hoewel hij is nu verouderd. 🙂

Aaaahhh gisteren was een bijzondere dag. Ik dacht vaak over het op Twitter en Facebook wanneer u vroeg het gisteren. Vandaag, het is mijn eerste Video op mijn Blog – sorteren van een Vlog. 🙂

Natuurlijk, een nieuw project werkt niet zonder dat er iets mis gaat. Verschillende pogingen om het Record te helder, te donker, draad verloren de draad weer opgepakt, haren hadden een eigen leven, de PC crashte en en en. Maar ik denk dat langzaam, dat dit zo moet zijn. Nu kan ik er om lachen, omdat het gemaakt heeft, ondanks een aantal hindernissen, er zijn ook een heleboel plezier.

Ik ben blij dat ik nu presenteer je het resultaat. Deze eerste Video vertelt een beetje over mij en mijn Blog zelf-bewust te leven. Quasi als een Intro. Ik ben van plan om het op de “Over mij” – pagina en natuurlijk op mijn nieuwe Youtube Kanaal. Daar, mijn profiel kijkt nu al uit naar de eerste abonnee.

Zo, en nu Film en vergeet niet om vervolgens naar een genadig comment (de waarheid is dat ik niet wil horen). 😉

En hoe krijg ik een betere eerste afbeelding, leer ik ook….;-)

Geef een reactie