Dus dat was 1. ETEN TREIN LOVE weekend Retreat

Oh, Waanzin! Een week geleden kwam ik terug uit zuid-Duitsland, uit de eerste ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite. Ik ben nog steeds tintelingen in mij, wanneer ik denk aan deze onvergetelijke tijd met de zes vrouwen.

Ik moet toegeven dat ik om eerlijk te zijn: ik had zeer hoge verwachtingen, omdat ik maakte mij op donderdag daarvoor, op de weg naar München. De vijf deelnemers wist ik al van jullie prachtige applicaties en was super blij om u te verwelkomen in het Hofgut. Het concept voor onze Retraite moest worden, Verena en ik in de weken vooraf zorgvuldig. Toch wilden we verder gaan met haar in München eenmaal meer samen, de Goodie-Bags te pakken, en elke andere zelf-vertrouwen en kracht voor het weekend. We zijn allebei een perfectionist zijn net binnen…

EATTRAINLOVE-Facebook-Motiv-1Het weekend Retreat is over te beginnen…

Op vrijdag middag, het was eindelijk voorbij! We kwamen in Bad Birnbach – een Ergens in de middle of Nowhere en genoten van de eerste standpunten van de prachtige herfst eigendom van onze accommodatie. Het landgoed van Hafner, de juiste time-out Locatie was precies voor onze Retraite. Ik kan je vertellen, namelijk: Wie wil met het organiseren van een Retraite en een prachtige Locatie voor, het zal alleen maar hoeft te hebben. De mate van tussen de staat van de kunst, maar een koele ruimte, conferentiezaal, en een gezellige, warme yoga kamer is erg smal! Maar we hadden geluk! Als u voor het eerst in onze Retraite ruimte Verena en ik hebben genoten. Houten vloer, grote raampartijen, een perfecte grootte, Stoelen, yogamatten, gezellige open haard, blusdekens en een branderig. Zelfs de keuken voor onze kookles op zaterdag was in het gebouw. JA! Alle door wat we hebben gedroomd van!

Laat in de middag onze deelnemers kwamen Silja, Mima, Miriam, Laura en Melanie, en de eerste begroeting was zo warm. Na de check-in, en een eerste rondleiding door het landgoed, zijn we begonnen met het krijgen van om te Weten. Later werden we getrakteerd op de heerlijke kookkunsten van onze chef-kok, die ook bedoeld om extra wensen zoals vegan en gluten-vrij (ook al was hij er niet van overtuigd dat een veganistisch dieet ;-)). De eerste uitwisseling op het diner was gewoon ongedwongen en prettig. Mijn opwinding werd zo langzaam, en ten laatste op de avond meditatie, ik was gewoon in mijn Element. Ik werk al zo lang gewenste als trainer voor mijn eigen project, en terwijl mijn Dames waren in diepe ontspanning op hun matten, werd ik overstelpt met een diep gevoel van dankbaarheid. Ik was echt een trainer!

eat-train-love-retreat-talk yogaraumhofgut-hafnerleiten-gartengoodie-bag

Dag 2 en we zijn in het midden van ETEN TREIN LIEFDE

Op de tweede dag gingen we rechtsaf de Volledige in termen van ETEN TREIN LIEFDE. Gezond Ontbijt, Schoon het Eten van uitdagingen, van de Basics over mineraal water, vol gas in HIIT, YOGA en meer. Verena en ik gaf alles en onze vijf deelnemers waren vol! Ik vond vooral onze kleine foto sessie gaan we verder met onze groepen-yoga top in de scene! Het komt uit de nieuwe collectie van PrAna, de Yoga-dingen ik hou gewoon van! DANK u PrAna voor de mooie Boven-en kleine Hoogtepunten in onze goodiebag! 🙂

In de middag kwamen we weer voor een gezellige uitwisseling op het terras bij het huis, en sprak tot zeven over God en de wereld, voordat we op in de avond, schorten, de chef-kok en de thuiskok onze diner bereid. Er werd venkel soep, Zoodles met een heerlijke tomaat-olijf-Saus en een zoet Dessert met frambozen en zelfgemaakte chocolade. Super lekker!

Op zaterdag, ik had zeker twee Hoogtepunten voor mij, want ik was niet alleen een trainer, maar was het ook toegestaan om te luisteren naar twee Keer. Voor een, was ik gefascineerd door Verena ‘ s mineraalwater absoluut proeven. Het Minerale water Plose heeft ons in staat gesteld terug te trekken en als we gingen in eerste instantie als saai wordt weergegeven eten in een lezing die zeer zorgvuldig. Al op de BioFach beurs in 2015, me, Verena is onder de indruk van hun Kennis. Maar deze Keer, in het geval van het minerale water proeven, ik was echt verbaasd.

Je laat het vier van ons mineraalwater merken in een blind proeven, het residu (aka mineralen) hebben een verschillende hoog en droog. Plose is gemineraliseerd door de eigenschappen van de berg Plose in Zuid-Tirol niet alleen extreem laag, en dus zeer licht in gewicht. In tegenstelling, het andere merk was zo hoog dat het water geproefd in vergelijking met absoluut zout en onaangenaam. Water is dus niet gelijk aan water! Wie neemt al via de voeding of supplementen genoeg mineralen, moet je kijken voor een lichtere water, want je moet de hoge minerale voeding is niet meer uit het water. Daarnaast heb ik geleerd door Verena is een Deel eens te meer duidelijk hoe belangrijk het Drinken van voldoende water gedurende de dag. Het is en blijft mijn site!

Mijn tweede Hoogtepunt op zaterdag was zelfs een Deelnemer. Liefde Miriam ontvoerd ons in de wereld van natuurlijke geuren en aroma ‘ s, die hebben we de hele zaterdag avond tot laat in de nacht schnuppernd. Het was gewoon prachtig! De rest van ons luisteraars hebben zo veel geleerd over aromatherapie door Miriam, op de laatste, thuis, op de stoffige geur lampen zijn gereactiveerd. Want als een klein geschenk dat we gekregen hebben van Miriam, onze self-kredenztes aromatische olie als je een kamer parfum mee naar huis. Zo lief, niet?! 🙂

Kunt u zich voorstellen bepaald: Toen ik keek op zaterdag zeer laat in het vuur in de open haard in mijn kamer, de dag mentaal compleet, ik was gewoon gelukkig. De energie tussen ons, zeven vrouwen waren zo prachtig en droomachtige plek was zeker een van hen.

yoga-mit-katze

fruehstueckeat-vortraghiit-yogawasserverkostungkochkurskochkurs-hauskochkochkurs-unser-essen

aromatherapie-kurs

De LIEFDE-zondag weekend Retreat

De zondag stond weer in het teken van de LIEFDE – de derde grootste gedeelte van mijn blog. Om dit te doen, zo veel gehoord eng dat ik bijna niet kon beslissen wat we zullen doen. We begonnen met een ochtend ritueel, dat gehouden voor de deelnemers, zodat een deel van de Verrassing, en eindigde met de voor mij persoonlijk de mooiste presentatie van mij: Mijn 6-Gereedschappen, het maken van een prachtig leven. 🙂 De Feedback aan het einde van ons eerste ETEN TREIN LIEFDE retraite was een geschenk. Verena en ik realiseerde me hoe goed onze ideeën en plannen waren opgestaan, en nog meer: wat een mooie mensen die we hadden ontmoet er, die moedigde ons aan en maken ons zelfs geholpen om het de volgende Keer nog mooier.

morningyogalove-vortraghofgut-hafnerleiten-ausblick

Maar dat was nog niet alles…

Ik denk dat Ja altijd, vergeet niet: Niets in het leven is toeval. Alles heeft zijn zin en vooral: Alles is mogelijk. Deze ongelooflijke weekend! Op vrijdag over de weg naar Bad Birnbach, in de woorden van de Christelijke Bischoff klonk mij in het oor. “Elke grote meester was ooit begonnen als een totale ramp.” Maar ik kan gelukkig zeggen dat Het alles behalve een ramp. Het was een droom en ik ben zo dankbaar dat het bedrijf Plose heeft deze eerste ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite voor ons.

En het zal ook niet de laatste Retraite zijn geweest! Ik weet dat deze verklaring is al wat ETEN TREIN MINNAAR wacht. Ik kan u niet zeggen wanneer, waar en tegen welke kosten. Maar ik ben wel weer aan het werk als trainer en besteden met de volgende deelnemers waardevolle tijd. Heb een beetje geduld! Waar een wil is, is een weg. 🙂

Dus mocht u interesse hebben in een van de volgende ETEN TREIN LIEFDE Retreat, dan lijst, meld u aan voor deze niet-bindende belanghebbende partijen. Dit is niet een nieuwe Nieuwsbrief, maar alleen een distributeur. Als dat zo is, kan ik schrijf je direct met Nieuws op de volgende Retraite per E-Mail. Want ik ben er zeker van dat de tweede Retraite snel vol en daarom zou ik graag van het begin van de kopers de eerste Kans om in te schrijven. Dus, Lieve mensen, wees niet Verlegen! Ik ben zo blij om JE te zien! 🙂

En nu voor de finale: PROOST!

cheers-mit-plose

In stevige samenwerking met de Plose mineraal water

Geef een reactie