Mijn conclusie is om te ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016

Waanzin! De eerste 3 maanden van het jaar zijn voorbij en dus is dit jaar te ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016! Ik kan eigenlijk niet onder woorden te brengen hoe blij, dankbaar en ik ben overweldigd door deze Uitdaging aan en, vooral, van de deelnemers. Dat is de reden waarom ik hebben om te beoordelen voor iets heel Speciaals bedacht en geïmplementeerd. Een spontane hart project, waarbij zelfs sommige van jullie hebben dapper mee. Maar eerst zou ik graag mijn vijf Hoogtepunten van de afgelopen drie maanden met u.

1. De beste Facebook-groep in de wereld!

Ongeveer 5 minuten voor de publicatie van de Uitdaging-een oproep had ik het idee om een extra Facebook groep voor de periode van de Challenge, zodat we beter met elkaar. Ik had nooit gedacht dat deze groep kreeg een dergelijke populariteit en de ontwikkeling van dit platform voor uitwisseling van liefde en de menselijke waardigheid, het is vandaag. Elke dag voor de afgelopen paar maanden, er zijn talloze Voedingsmiddelen werden gedeeld, inspiratie, boek, tips, ideeën Training, motivatie uitspraken, en zelfs een hoop persoonlijke problemen met elkaar. Het was zo warm en bemoedigend, omdat ik ervaren heb nergens anders!! Iedereen heeft geaccepteerd voelde en helemaal comfortabel in deze groep en ik ben echt trots op zijn! Ik heb altijd geweten dat je EET TREIN LIEFHEBBER zijn prachtig en met deze actie, je bevestigd het nogmaals. Het ging om hoger, sneller, maar over hoe ieder van ons kan de beste Versie van jezelf. We hebben allemaal legde tijdens de laatste 3 maanden.

En omdat van de uitwisseling in deze gemeenschap was zo onbetaalbaar, besloot ik dat de Facebook-groep “Het ETEN TREIN LIEFDE groep” en uit te nodigen een ieder van u van harte welkom, ook mee te doen aan dit bijzondere team spirit voor inspiratie en slijtage. Voor nog meer leuke maanden!! 🙂

2. Rode-En Groene-Smoothies

Groene Smoothies weten, en ik hou al een aantal jaren. Echter, in deze Uitdaging gaf me de Rode Smoothies gedaan, of in sommige gevallen zelfs de Rood-en-Groene-Smoothies. Rood EN groen? . Ja, het is! Zoals iedereen van ons leren vanaf jonge leeftijd, de twee kleuren in de Mix, een mooi bruin, maar de ingrediënten van de Rood-Groene-Smoothies zijn zo waardevol voor onze gezondheid.

Groen staat voor de typische planten green leaf salade, spinazie, munt en/of kruiden. De rode kleur in het bijzonder, sommige bessen rassen (helaas, in januari, op slechts TK, mij met de bessen), en zelfs de rode biet. Ik gaf de beide rode ingrediënten in mijn Groene Smoothies of zelfs alleen maar Rode Smoothies gemaakt. Nu in de zomer kan het gaan! Een van mijn favoriete recepten voor een rode Power Smoothie publiceerde ik in een blog post.

3. LIEFDE was MIJN maand!

Elk jaar is er ook voor mij een van de drie maanden dat bracht mij op mijn weg is absoluut en voor mij de grootste vreugde. Ik was benieuwd, wat zou het worden dit jaar, en tadaaa: het was de LIEFDE-de maand Maart! Met de afgelopen 4 weken was ik echt “in love”, want door de daily mirror werk, mijn meditatie Uitdaging, evenals het Manifesteren van Wonderen Workshop, kwam ik weer tot mijzelf, veel dichterbij. Ik heb niet gevoeld anticipatie als dit, maar nodig is dit aandacht voor mezelf, ik heb erg! Ik voelde me van dag tot dag, hoe mijn ziel bloeien nog meer en mijn hart geopend. Ook zijn sommige van de oude Angsten en kwam voor me, de verwerking van dat ik was toegelaten om op te knabbelen, en nog knabbelen, maar voor mij is het niet zo goed, zoals in ongeveer twee jaar. Ook heb ik nieuwe Tools en ervaring die mij helpen een hoop, en ik ben terug in mijn werk met de cursus in wonderen ingevoerd. Terug op wonderbaarlijke track! 😉

4. Mijn nieuwe ochtend ritueel

Van mijn ochtend ritueel, ik heb al gemeld in detail, en ik heb het gevoel is nog steeds net zo belangrijk! In de laatste maand veranderd, maar alle van een plotselinge. Door een nieuwe Impuls, veranderde ik het bijna onmerkbaar, en ik geniet nu al. Zelfs mijn wekker, ik heb het in de ochtend vrijwillig voor ongeveer 20 minuten eerder dan voorheen, en dat is werkelijk iets te zeggen! Vandaag is mijn ochtendritueel bestaat uit:

  • een korte frisse douche en een diepe Ademhaling,
  • enkele vriendelijke zonnegroet doen ontwaken van het lichaam,
  • het Herhalen van de kracht van de Mantra van de Kundalini Yoga,
  • ongeveer 10 minuten van stille Meditatie
  • en een nieuwe Oefening van de cursus in wonderen.

Graag vertel ik u eenmaal meer, als er sprake is van een bron van Inspiratie voor uw ochtendritueel. In ieder geval, je moet wennen jezelf aan een individu ochtend ritueel. Er is echt niets dat invloed zal hebben op je dag zo positief als deze kracht in de Ochtend! Geloof me!

5. Twee absolute boek tips van mij

In de LIEFDE-maand van Maart, vond ik na mijn succesvolle blog doorstart is het eindelijk tijd om te lezen, en in twee boeken in de liefde die ik zou willen aanbevelen.

Het eerste boek heet “Avonturen voor Uw Ziel” en is momenteel alleen beschikbaar in het engels. Echter, de auteur, Shannon Kaiser schrijft inspirerend over de reis van Ontwikkeling en hoe kunnen we de beste Versie van onszelf en ons volle Potentieel kunnen leven, ik ben er zeker van: Dit boek is ook verschenen in het duits. Het is een werkboek met veel stimulerende, zelfs in de engelse taal gemakkelijk te begrijpen de vragen en taken, maar ook persoonlijke verhalen van Shannon.

%image_alt%Het tweede boek dat ik heb gelezen maar de helft van, en probeerde, wordt ook wel “Het hart van Yoga”, en beschrijft 13 manieren om met gedachten, Meditatie en Mantra ‘ s om zichzelf te vinden. Het heeft mij een prachtige, bijna speelse inleiding tot de Kundalini Yoga en altijd up-to-gate 7 altijd opwindende gedachten en Oefeningen voor mij. Ik hoop dat je je voelt op dezelfde manier! De auteur Sat Hari Singh, is overigens de man die schrijft de grote Spreuken voor Yogi tea thee zakjes. Alleen, dat maakt hem sympathiek, vond ik.:-)

%image_alt%%image_alt%Zowel van de boeken die ik heb opgenomen in mijn aanbeveling winkel, want het is echt geluk werden getroffen. In de Winkel vindt u ook veel meer inspiratie van mij. Bekeken er zijn, als je het nog niet gedaan.

Dit waren mijn Hoogtepunten van de afgelopen Uitdaging 3 maanden en ik heb ook gezien wat voor mij een weerspiegeling van de andere Met Challenger als Feedback. Het is, in het einde, dat ik mijn idee voor een speciale voltooiing van het ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016. Ik wilde alleen maar om te tekenen in woord en beeld een levendige conclusie, en ik ben zo dankbaar dat enkele Dappere sloot zich in spontaan en maak mij uw persoonlijke video boodschap aan het ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016 hebben verzonden. Dit is een prachtige Video gemaakt, ik kreeg zelfs tranen in mijn ogen als ik het knippen en klaar. Het ziet er naar u daarom, zorg ervoor dat:

Laatste maar niet de minste, de eer, en tegelijkertijd moeilijke taak mij vandaag opnieuw om te kiezen voor de laatste twee winnaars van het HOUDEN van een Uitdaging en het hele Uitdaging. Dit was weer een echte uitdaging, want er zijn zo veel van u verdient absoluut! Voor de LIEFDE maand, ik heb twee favorieten had, dus hier is de partij voor mij besloten. En voor de volledige ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016, ik heb nu een besluit genomen.

Gefeliciteerd, jullie twee! Op uw Ticket voor de Christelijke Bischoff seminarie evenement over “De kunst van het doen van je ding” in juni kunnen zich verheugen op de Noel. En de hele blij met een gloednieuwe Vitamix S30, ik verdiende het Nina K. alias Pebblespebbi Pepperpepp. Beide zijn trouwens ook te zien in de Video…

Maar natuurlijk, ik dank u allen voor deze geweldige tijd samen! Jullie zijn geweldig! Volgend jaar zal er zeker een grote ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging voor je zijn op jezelf en het andere jaar over “ETEN-TRAINEN-LIEFDE-like”.

 

Geef een reactie