ETEN TREIN LOVE Stories: De schoonheid in het slagen van het lot, herkennen

Mijn Blog is nog steeds mijn Blog. En een van de dingen die ik heb gepland voor 2016, is meer iets van verhalen uit mijn leven op ETEN TREIN te vertellen van de LIEFDE. Maar niet alleen zo, maar met de belangrijke les van de aanvullende gedachten of briljante ideeën die zijn gekoppeld met het voor mij. Heel eenvoudig, omdat ik weet dat u zal helpen de één of de ander van u denkt hetzelfde als mij. De fase voor het ETEN TREIN LIEFDE Verhalen en veel plezier! 🙂

In de laatste week heb ik een les geleerd, gaf u mij leidde naar de twee kanten van het leven heel duidelijk voor de ogen. Mijn lieve mama heeft(gehad) met borstkanker. Ze werd geopereerd aan het begin van de laatste week en ik heb vele uren met haar in het ziekenhuis op de borst kanker wijk. Het is allemaal goed gegaan, maar natuurlijk is het pad van genezing voor kanker is een lange. Je kunt je voorstellen hoe zenuwslopend, angstaanjagend, en ook lelijke van de laatste week voor mijn moeder, mijn hele familie en voor mij. Maar toen bezocht ik op een dag dat ik me zeer bewust van veel van wat schoonheid is zelf, in ieder lot, in elke serieuze uitdaging en elke onaangename situatie in het leven…

Marianne Williamson zegt in haar boek, op de juiste wijze,: “Uw Geloof in de liefde en beslist over de Kracht van de liefde, maar als je deze Kracht te voelen of niet. Het is niet in uw Macht te doven het licht, maar je kunt kijken naar de handen voor de ogen houden….” Ik heb het gevoel dat dit positieve kracht in de laatste week zeer intensief. Het gezin is in beweging dichter bij elkaar, het is alleen gericht op de Essentiële en zelfs nieuwe vriendschappen die voortvloeien uit een ziekte…zo is het leven. Alles heeft twee kanten! Herkennen van de schoonheid en de positieve ervaring van het zelf in de lot situaties, we moeten onze ogen openen en de mooie momenten WILT zien. Of het glas is half vol of half leeg is, bepalen we zelf. Het is alleen een beslissing die we maken.

Geef een reactie