ETEN TREIN LIEFDE voldoet aan de Energy Code: 2 weken op zoek naar mijn weg

Je weet het al van mij, ik houd van nieuwe uitdagingen en experimenten. Dus veel op het gebied van Voeding, Fitness en de ontwikkeling van de personages mij interesseerde, en zelfs als een nu lang Schoon Eaterin, Yogini, geest junkie, vind ik nieuwe manieren die ik graag zou willen proberen.

In de laatste twee weken, voor mij was het weer zover. In samenwerking met DOLE, ik ben in het afgelopen jaar, met de ontwikkelde Energie-Code in contact. Dit is niet een Experiment met fruit, groenten of, in het Algemeen, rauwe groenten, zoals sommige van jullie hebben al een vermoeden van. Het is net als bij ETEN TREIN LIEFDE voor een holistische benadering om de vorm van zijn leven in een gezonde, actieve en vrolijke manier. In de Energie-Code, deze drie gebieden zijn zo goed uitgebalanceerd dieet met veel fruit en groenten (zoals we hebben vastgesteld, het weer…), als de regelmatige beweging en als een zaak van het hart in het leven.

Want ik heb al sterk ontwikkeld in mijn leven in positieve richting, heb ik de laatste 2 weken, expliciet in te gaan op mijn eigen ETEN TREIN LIEFDE levensstijl opnieuw grondig onder de loep. Wat gaat goed? Wat ben ik tevreden? Wat zijn de functie-sites die ik net? Wat zou ik graag nog sterker te verankeren, want ik voel dat het goed is voor mij? En wat ik niet wil laten gaan, omdat het past bij mij? In deze prachtige, intense Energie 2 weken ik heb ontdekt voor mezelf een aantal van de dingen die ik je wil vertellen.

De Ayurvedische Ontbijt Ayurvedische koffie

Sinds mijn Ayurvedische behandeling, ik ben vol van nieuwe ideeën voor recepten en Ayurvedische kleine dingen van de dag past. Natuurlijk, ik weet ook dat het nooit werkt, echt waar, van vandaag tot morgen 1000 nieuwe dingen in het leven te installeren, zelfs als je van een goed. Daarom heb ik gekozen voor mijn eerste 2 dingen die ik heb toegevoegd sinds de genezing in mijn leven.

De nummer 1, de warme Ayurvedische Ontbijt elke Ochtend, dit is mijn Havermout zeer vergelijkbaar zijn, maar naar mijn Vata-Pitta-type, geschikt kruiden zal worden verfijnd. Sinds dan, het smaakt me beter, en ik ook genieten van de weldadige warmte van het eten meer, omdat ik het kan voelen hoe goed het is mijn lichaam.

De tweede wijziging heeft betrekking op een grote bouwplaats van mij: de koffie. Tijdens de Ayurveda behandeling kwam ik voor de eerste Keer met de Ayurvedische koffie of Espresso in contact. Dit is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar is ook verrijkt met de spijsvertering specerijen zoals kardemom, kaneel, enz. Ik zeg u: Deze koffie smaakt fantastisch en als ik thuis ben, ik drink bijna geen normale Espresso en nog veel meer!

Energy-Code-2-Wochen-ayurvedirscher-Kaffee

Een pure Safttag elke 2 weken

Ook een complete Safttag ik in mijn twee Energie-weken, omdat ik weet hoeveel Energie ik zo ‘ n “spijsvertering rustdag”. Multi-dag sapvasten heb ik al uitgevoerd vaker, maar ook de individuele juice dagen ik zou het graag. Dit jaar echter bijna niet!

Ik wilde dat veranderen en ik ben dus weer op de zelfgemaakte sap en mijn juicer om terug te komen! Vooral in de zomer, Sap is zeer eenvoudig. In onze tuin de eerste van de wortelen en natuurlijk sla rassen klaar voor de oogst. Daarnaast zijn veel perziken, nectarines, te kopen mango ‘ s, enz., de zeer heerlijke, zoete sappen op te roepen. Dus een Safttag elke 2 of 3 weken kan ik absoluut aanbevelen!

De verscheidenheid in de Sport, met SUP door de zomer

Het moet niet altijd Uitgevoerd en Yoga. Zo veel als ik doen, zowel in de laatste tijd, ik had altijd het gevoel te willen om iets anders te doen. Sinds de spontane Stand-Up Peddelen kwamen adventure aan het juiste adres.

In Braunschweig u kunt peddelen sinds afgelopen zomer, met SUP Boards op de Oker. We hebben geleend op een Zonnige zondag, heel spontaan, twee Planken en 1,5 uur in de prachtige zomer weer op de rivier in en rond Braunschweig. Zo groot en een fantastische fitness programma voor de buik, de armen en de benen.

Energy-Code-2-Wochen-SUP

Het is tijd om te vertragen…

Geschikt voor het vorige punt, ik heb gekozen voor deze zomer, en heel bewust, in de laatste twee weken, een rustiger sport routine. Het was erg vochtig voor ons, het heeft flink geregend en daar had ik gewoon geen verlangen naar een intense sport met het uitvoeren van eenheden, Trainingen en co.! In plaats daarvan rolde ik uit de grond van ons overdekte patio met mijn yoga Mat, bijna elke avond, een goed uur van Yin Yoga is voor mij geoefend, en door de manier, Podcasts. Klinkt een beetje vreemd op het eerste, en niet of nauwelijks aan sport, maar voor mij is de Rek feit, diep Ademhalen en gewoon laten gaan zo goed, zoals al lang niet meer.

Mijn nieuwe week: 3 dagen in de part-time baan, 2 dagen vol van zaken van het hart

Ja, het is eindelijk hier! In November 2014, ik heb de eerste stap gezet, en mijn full-time job, een part-time baan veranderd te worden in staat om intens van mijn Blog en mijn boek zijn gewijd en, uiteindelijk, een zelfstandige aan de zijkant. Nu ging ik naar de volgende stap. In aanvulling op mijn gratis Blog op maandag, weet je al, augustus is een vrije vrijdag, ik ga gebruiken voor mijn andere hart-projecten. Zo, ik heb ontwikkeld in de laatste maanden meer en meer de noodzaak om te werken met individuele mensen van u en individuele problemen…vooral in het gebied van de LIEFDE, uw vraag is zo groot! Dit maakt me buitengewoon gelukkig! 🙂

Energy-Code-2-Wochen-Yin-Yoga

Mijn ochtend routine is heilig!

Ik moet toegeven, mijn ochtend routine heeft ontwikkeld in de afgelopen 2 weken als het nu is. Het is meer ontwikkeld in de afgelopen 4 jaar. Maar in de twee Energie-weken heb ik nagedacht wat tijd over, en ik maakte bewust wat een geweldige manier om te Beginnen de Ochtend, trakteer ik mezelf op elke dag. Voor DOLE, ik heb een gast artikel geschreven over het belang van een ochtend routine die je leuk om te lezen hier.

Ik hoop dat u begrijpt nu waarom ik zo hou van om te experimenteren. 🙂 Het maakt niet uit hoe goed we eten of hoe we regelmatig sporten, er is altijd wel iets te verbeteren, aan te passen en opnieuw te ontdekken. Voor mij gaat het niet om perfectie, volgens het Motto: het perfecte ETEN TREIN LIEFDE zal vinden en te belichamen. In godsnaam, nee! Schoon Eten, Yoga, zelf-ontdekking, en alles wat er omheen is gewoon leuk en het doet mij opnieuw en opnieuw – nu al bijna 5 jaar. Dus, ik kan u in zo ‘ n self-check Experiment absoluut naar het hart! Of het nu met de Energie-Code, of gewoon zo, ik laat dat aan u.

In samenwerking met DOLE

Geef een reactie