Salade inspiratie …. mijn salade is gegarandeerd niet saai te zijn!

Een salade een dag houdt de dokter weg! Dit bekende gezegde uitvoeren u kunt in principe met alles, maar voor mij is hij gewoon past helemaal voor de salade! Sinds ik terug ben uit Hawaï, ik eet elke dag ten minste een groot Deel van de salade. Ik heb het niet gedaan met me eens. Een of andere manier heeft gewerkt voor mij alleen maar door zich zo gesmaakt!

En ik denk dat dit is vanwege de uiteenlopende inspiraties die ik in de vakantie! Je weet dat het bepaald….soms heb je een burn-out van een voedings-punt van een tijdje in eigen sap en het voorbereiden is altijd hetzelfde. Blad salade met komkommer en tomaat en Feta en….De creativiteit verloren! Maar op een gegeven moment een nieuwe stimulans, en hun eigen creaties te komen tot een nieuwe “het genot van Niveau”. Dus ik ben het gewoon met een salade! 🙂 In Hawaii, ik heb de exotische ingrediënten en mijn geliefde Voedsel Paradijs “Wholefoods” zo veel nieuwe salade ideeën, ik heb het geprobeerd in de laatste paar weken….En zie: ik hou van een salade veel beter dan voorheen!

Salat-mit-Johannisbeeren-und-Blue-Cheese

Een creatieve salade niet te tijdrovend zijn. De salade op de foto heb ik gemaakt in 2 minuten zonder een recept. Neem gewoon een vers blaadje sla Mix in een kom met bessen, walnoten en Blauwe Kaas als extra garnering, mijn geliefde sinaasappelen-balsamico azijn die ik bracht met me uit Mallorca. Klaar en zo lekker! 🙂

Maar dit was slechts een van de salades, die ik heb geëxperimenteerd in de laatste paar weken. Voor sommige hulpmiddelen er zijn zo veel leuke ideeën!

Mijn top 10 favoriete salade Extra ‘ s:

  • Blauwe Kaas: blauwe kaas – zoals dat heet in het engels zo onsmakelijk – geeft de salade een pittige sterke smaak en is vooral lekker met een fruitige Dressing. Ik heb hem leren kennen in de verenigde staten en geleerd om lief te hebben!
  • Bessen: ik hou van zure bessen zoals de aalbessen en frambozen in de salade, maar ook bosbessen een duidelijke salade iets te Bijzonder.
  • Papaya: Mijn exotische Koningin van Hawaï. Daar heb ik gegeten heb heel vaak Papaja in een salade. Maar niet alleen de vruchten, maar ook een paar van Papaya zaden. Het zijn zo leuk en pittig-gepeperd, en passen prima voor een salade.
  • Macadamia noten: Hawaii, ik was in staat om ze te plukken van de bomen, en zelfs barsten. Het is hier een beetje moeilijker en vooral duurder! Maar als onbehandeld Macadamia moet behandelen je toch in de salade. Ik vind dit een zoete nootachtige smaak van de “Mac Noten”, zoals ze worden genoemd, er zijn zo leuk.
  • Smoothie Dressing: helemaal eenvoudig, maar helemaal nieuw voor mij! In plaats van een fruit smoothie gemaakt met banaan, bessen en peer in het glas om te drinken moet je giet het over je salade en kosten! Waanzinnig lekker en het is een absolute raw food-Dressing!
  • Vijgen: vijgen heb ik ontdekte al in de zomer, maar in een salade had ik op het moment. Ze passen zo mooi bij de rucola!
  • Spruiten: ik hou van spruitjes, ik heb al gemeld. Onlangs heb ik het Verfijnen van mijn salades. Spruiten niet alleen smaak in salades, maar ook in Couscous of bulgur salade erg lekker! Geef elke salade een bepaalde scherpte.
  • Granaatappel: verse oogst heb ik mij besteld direct terug naar Mallorca (Fet a Soller), De kleine granaatappel zaden zijn zure smaak in de salade is absoluut vers zijn!
  • Oranje segmenten: de winter is oranje moment! Sinaasappels of mandarijnen passen zeer goed aan sla en kunnen worden gecombineerd met kaas (bijv. Feta of Blauwe Kaas) is overheerlijk.
  • Lauwwarme geitenkaas, koekjes met honing: Eigenlijk, bijna een klassieker! Maar ik maakte hem nooit. Maar dat was ook de tijd. Op zijn best het je lukt me in mijn kleine, ingevette ovenschotel gerecht in de oven. De honing zeker in de oven om te karameliseren.

De lijst is natuurlijk nog veel, veel meer… maar ik hoop dat je nu nog wat nieuwe inspiratie voor uw eigen salade bar en uw volgende salade is niet 08/15. Ik ga nu kijken wat ik ga koken voor mij vandaag nog voor een salade voor het diner….omdat ik vandaag niet hebben toch! 🙂

Wat is je favoriete “speciale salade”? Heb je meer tips voor het grote salade Extra ‘ s? Breng het op! 😉

Geef een reactie