Mijn conclusie voor de TREIN Uitdaging in februari 2016

Hoewel de liefde februari, had, voor een keer, 29 dagen verstreken werd hij vliegen! Dus, de sportieve en de meest actieve maand van het jaar 2016 al achter ons en het is tijd om mijn maand is de conclusie ook de winnaar bekend van de fit februari.

In alle voorgaande ETEN TREIN LIEFDE Uitdagingen van het TREIN-februari was altijd de liefste! Elke dag lospowern, zonder excuus, geen kwestie wat, maakt niet uit wanneer. Dus ben ik ingegaan op de pasvorm van februari in de afgelopen jaren, zeer intens en ik had een geweldige tijd. Dit jaar was hij echter een beetje anders dan de jaren daarvoor. Naast de grote WE-Uitdaging, elke dag, om actief te zijn in de sport, heb ik me, als een persoonlijke MIJ-Uitdagingen van drie dingen:

  • Het beoefenen van elke dag Yoga #yogaeverydamnday
  • Voor het ontwikkelen van nieuwe HIIT YOGA Workouts, om te oefenen, en voor u, zoals Video ‘ s bieden, evenals
  • om mijn lichaam voor ski-passen – dat is te zeggen de been training de kracht van de 10!

Terugkijkend, kan ik met trots zeggen: JA! Ik ontmoette de TREIN Uitdaging, absoluut, want ik was echt elke dag, zonder uitzondering, sportief on-the-go. Anders ben ik dit jaar, echter, het rustigere en minder spectaculair aanpak. Tijdens de 29 vorige dagen van Yoga in de Ochtend, in feite, om een vaste Bank voor mij. Ik ben een piep in de ochtend met de wekker op mijn Yoga-eenheid graag en zullen begroeten dit Ritueel met 10 Zon en een paar Asana ‘ s die goed voor me zijn, ook dient te worden gehandhaafd. Voor mij is er geen betere manier om de dag te Beginnen!

De tweede Bank in de ware zin van het woord – was mijn nieuwe tanden gips-Muur-Sit-Ritueel. 🙂 Mijn liefje had het idee om dit te doen. Dus zaten we tot voor ski ‘ s Ochtends voor twee minuten tijdens het poetsen op de muur en zijn bereid onze benen om te skiën. En geloof me: De Muur Zitten is een vervelende en effectieve oefeningen voor de bovenbenen en de billen. Sinds de 22. Januari, we werden twee nu elke dag gedurende 2 minuten op de badkamer muur en hebben een 30 dagen – dus een vol uur Muur Zitten achter ons! De waanzin, toch?! De Kracht van kleine rituelen, zeg ik.

Maar daarnaast heb ik speciaal opgeleid mijn been spieren en andere spiergroepen, en zelfs met mijn favoriete Oefeningen is een Training voor skiërs en snowboarders gemaakt. Dit brengt ons tot het derde Deel van mijn ME-Uitdagingen: In de laatste 4 weken van 4 nieuwe HIIT YOGA zijn ook training video ’s voor mijn en uw Training als een vrij beschikbare Youtube-Video’ s.

Als een conclusie, daarom kan ik zeggen: dit jaar kreeg ik de TREIN Uitdaging, omdat het niet alleen gevoed, maar heb je je ontwikkeld een zeer bewuste en goed opgeleide denken. Dit heeft me zeer goed! Om deze reden, ik nodigen u uit om een geweldige gedachten te lopen in de Vorm van een 10-minuten Meditatie, waarin je ook nog eens op het einde van de tweede Uitdaging-enkele gedachten aan uw oefening Routine maken kan. Omdat het een vraag die je zeker nodig hebt om voor je antwoord: Hou je van je Opleiding nu? 🙂

Aan het einde van mijn conclusie, ik wil graag melden dat u de winnaar van de tweede Uitdaging. Het was moeilijk om me verschrikkelijk, om een selectie te maken uit meer dan 600 Daagt. Voor de vivoactive in het wit, helaas, kan alleen winnen onder u, hoewel ik zou willen vergeven meerdere keren!! Tijdens de februari-dagen drie favorieten voor mij zijn ontstaan als de duidelijke koploper. Twee power-vrouwen en macht van de mens. 🙂 Je was waanzinnig actief, en hebben ook gemotiveerd andere Challenger met inspiratie en inspirerende woorden. Drie grote TREIN modellen! En omdat het zo moeilijk voor mij viel onder de drie is de nummer 1 selecteer, heb ik u veel te beslissen.

Dus mijn keuze in februari valt op de vrouwelijke Challengerin “Mar Ta” van de Facebook groep. Ze heeft verdiend in de zin van de hartslagmeter van GARMIN als een Motivatie voor alle toekomstige activiteiten absoluut. Ik hoop dat je andere Challenger te nemen van mijn beslissing terug, sportief, en met mij vandaag de dag in deze prachtige groep begon in de derde maand, onder het Motto LIEFDE (self-liefde).

Dan zien We u vanaf vandaag elke dag in de voorkant van de spiegel weer, want dit is de gemeenschappelijke WE de Uitdaging voor ons allemaal. Elke dag een Date met onze spiegel-beeld, zeggen we met een Glimlach op de lippen, iets heel Mooi: “ik hou van mij! Ik hou van mijn lichaam!”

Heel veel plezier en liefde in Maart!

Geef een reactie