Het ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging 2015!

De grote 3-maand Uitdaging voor de Start van een geweldig jaar 2015 is voorbij! Nu is het tijd voor mijn review en mijn conclusie. Ik hou van om te kijken na dus een aantal van de uitdagingen op het gebied van voeding, Fitness en mindfulness weer tot de verleden tijd en voor mij mijn kleinere en grotere lessen te bewust van. Dus volg me terug naar de Uitdaging die tijd…

Eat Train Love Challenge 2015

ETEN in januari: Een Groene Smoothie per dag?!

Aan het begin van het jaar, het enthousiasme was groot, en mijn Mixer is in volle gang. Vergelijkbaar hou van je-Daagt! Ik heb een Groene Smoothie na de volgende gegoten. Soms waren er zelfs meer dan één per dag! Zelfs in mijn ski-vakantie in de Alpen moet ik me zorgen elke dag met de vloeibare Groene, immers, er is geen behoefte om te kopen sommige Groene Smoothies in de supermarkt. Voor mij is dit de uitdaging viel helemaal niet moeilijk. Voor mij is dit de dagelijkse Groene Smoothie was een soort van welkom gezondheid ritueel, om te beginnen met frisse energie het nieuwe jaar in. In het proces, merkte ik weer hoe heerlijk ongecompliceerde deze Smoothie Mix is. Gewoon de ingrediënten in de blender, ik ben net thuis, plus een paar Basisprincipes, zoals banaan, groene thee, etc., en kan er niets mis gaan.

Met mijn andere EET-intenties in januari, het liep, hoewel niet zo consequent, maar nog steeds goed. Heb ik verminderde mijn koffie-inname, het colon reiniging begonnen, vooral op snoep afgeschaft, en veel vers gekookt en weer heerlijke salade variaties in mijn dieet gebracht. Toen ging de fit februari…

TREIN in februari: Een Training elke dag!

Zoals in het voorgaande jaar in het geval van de Fit-in-februari-Challenge, een dagelijkse Training op het programma. Geen kwestie wat, maakt niet uit wanneer! Als voor mij, in februari, professioneel, veel aan de hand was, verhuisde ik met mijn Trainingen meestal aan het einde van de dag. Het feit is, voor mij, om eerlijk te zijn, niet altijd zo goed. Oorspronkelijk had ik me veel HIIT en Uitgevoerd voor februari, maar voor de dagen die ik had aan het einde soms gewoon niet in de stemming voor meer informatie over Power Workouts, of langdurige sessies in het donker. In plaats daarvan, ben ik liever op mijn yoga Mat en rekt het eind van de dag weer genoten intens. Dus ik heb een dagelijks Sport en een goede basis conditie opgebouwd, maar de doorbraak voor mij dit jaar was niet de pasvorm februari. Eerste van alles, dit heeft me behoorlijk gefuchst, maar uiteindelijk vond ik mijn rust en luisterde naar wat mijn lichaam goed op dit moment. Yin in plaats van Yang. Rustige, regeneratieve Training in plaats van een Training! En het ging verder in de mars…

LIEFDE in Maart: Dankbaar zijn elke dag!

Met begin Maart, ik was gelukkig in staat om mij de “druk” van de dagelijkse Training! Vreemd genoeg ging het in de derde Uitdaging van de maand onmiddellijk beter met mijn Opleiding! De fitness blogger weekend heeft me op de been sportieve weer en mijn Run was, nogmaals, de regelmaat, zelfs als het slechts op 15 tot 20 km per week. Echter, de focus in Maart werd op de Mentale en ik kan zeggen: Mijn nieuwe dankbaarheid ritueel ik heb genoten diep! Mijn roze boek is mijn absolute dagelijkse vreugde. Gisteren avond zat ik in mijn bed, en bij het Schrijven, de tranen over mijn wangen zelfs. De 31 dagen van mijn dankbaarheid ritueel hebben mijn focus veranderd aanzienlijk. In eerste instantie was ik een beetje stijf en terughoudend voor wat ik ben echt dankbaar voor. Nu, eindelijk, de lijnen stroomde gemakkelijk uit mijn vingers… achteraf, moet ik altijd terug denk met een glimlach op het gezicht van een zin aan mijn vriend: “ik ben dankbaar voor de perfecte Papaya ik heb gegeten vandaag.” Hoe eenvoudig dankbaarheid en geluk kan worden alstublieft?! Wow! Door te focussen op de mooie momenten van de dag, dat waardeer ik met dankbaarheid, die ik heb uitgevoerd mezelf, hoe heerlijk en voldaan mijn leven al is. Zonder Externe niets is veranderd! Dit zijn de ware WONDEREN! 🙂

Tegelijkertijd heb ik in Maart door Yoga te ontdekken Workshop met Tara Stiles, mijn liefde voor Yoga weer, of van een andere pagina, en tijdens mijn 5-daagse sapvasten heb ik gezien mijn jaar een Reset in termen van voeding. Voor deze gebeurtenissen, ik ben niet alleen dankbaar, maar zij sluiten van de cirkel van ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging 2015 is perfect.

En nu? Wat er na de grote ETEN TREIN HOUDEN van een Uitdaging?

Ik heb geprobeerd in de tijd veel Nieuwe, goede en mij geleerd. Ik wil nu sorteren en te verwerken. Daarom voel ik me niet, zelfs net na een nieuwe Uitdaging. Maar, het is natuurlijk meer op mijn Blog, net goed gemengd is. Je kent me…ik hou gewoon van de Mix! 😉 Ik leef en ik geniet van mijn nieuwsgierigheid en kunnen zich niet voorstellen te leven in de strikte banen. Noch in mijn dieet, in de sport of in andere gebieden van het leven. Het leven te bieden heeft gewoon te veel Mooie! In April, het volgende avontuur te wachten staat met de Reebok SPARTAN Race op mij, voordat het gaat in mei naar Bali. Zeker terug met de nieuwe prachtige indrukken en ervaringen.

Hoe heb je het ervaren, het ETEN TREIN HOUDEN van een Uitdaging? U kunt uw kleine en grotere doelen? Wat neemt u mee naar de Positieve dingen in je dagelijks leven?

Geef een reactie