Mijn conclusie tot de Fit-in-februari-Challenge

Woooohooooo! Het februari is en de Fit-in-februari-Challenge is gedaan! Een heerlijk gevoel! 28 actieve dagen achter ons liggen en, uiteraard, is het tijd om een conclusie te trekken!

Ten eerste, ik moet zeggen: ik ben zo ongelooflijk trots op ons allemaal!! Er zijn zo veel in de Fit deelgenomen aan de februari Challenge van dit jaar, en echt voor een actieve dagelijkse wandeling. Maakt niet uit, of in de ochtend of in de avond, met kinderen of zonder kind, hardlopen, Fietsen, zwemmen,…!! Gewoon geweldig! Daarnaast heb ik ontvangen in de laatste paar weken, dus veel aanraken dank-u-Mails, motivatie uitspraken, aanmoediging, en tot mijn grote marathon projecten, groeten en grote foto ‘ s van je. Om heel eerlijk te zijn: Met een “Volger Power” – als er wordt gezegd op Twitter is zo mooi – ik zou nooit verwacht! Jullie zijn geweldig!! DANK u uit de grond van mijn hart!!! Zonder u en zonder deze dynamiek het hele Uitdaging zou niet mogelijk zijn geweest en zou hebben gemaakt, zo leuk!

Fit-im-Februar-Challenge

Voordat ik trek mijn eigen conclusie, dat we de trekking heeft plaatsgevonden! 🙂 De blog verjaardag en het begin van de Challenge, ik kondigde een wedstrijd in samenwerking met fitnessraum.de in de me tijdens de hele februari, een sportieve foto kan je sturen. Uit alle ingezonden foto ‘ s, ik wilde Sleutelen oorspronkelijk, en niet alleen de 3 winnaars, maar ook een Fit-in-februari-foto-collage.

Ik heb enkele foto ‘ s van je, maar de meeste van de één is niet wilde, dat uw persoonlijke foto is gepubliceerd. Ik had niet verwacht dat, maar ik kan goed begrijpen! Om deze reden heb ik dat een beetje, en nu, uit al de foto ‘ s verzonden naar de 3 gelukkige winnaars van de 3-maand trok termijn lidmaatschap fitnessraum.de door een toeval! Ongeacht of je hebt afgesproken om een publicatie of niet. Ik dacht dat dat alleen was eerlijk! Een foto-collage zal niet in orde te zijn, maar ik was blij dat ik toch al de foto ‘ s van je! Dank u! 🙂

Het lot beslist en de 3 gelukkige winnaars zijn:

Anna-Sofie G.

Julia K.

Sina M.

Proficiat aan de 3 winnaars! Ik stuur je per Mail uw voucher Code in en vervolgens kunt u gratis voor 3 maanden de brede waaier van fitnessraum.de test! Geweldige Video ‘ s echt zijn!

Voor iedereen anders, ik mocht kiezen uit mij, een 17-minuten fitness video die ik kan embedden op mijn Blog met de vriendelijke toestemming van fitnessraum.de . Ik besloot te gaan voor een korte Yoga Training, waarin ik heb al 2-3 Keer in de ochtend in de voorkant van mijn Notebook. De Oefeningen zijn allemaal zeer zacht, het mobiliseren van de wervelkolom, prima om de nacht en zorgen voor meer flexibiliteit. Een prachtige ochtend ritueel! 🙂 Ik hoop dat u geniet van hen Proberen!

Hoe heeft de Fit-in-februari-Uitdaging voor mij, persoonlijk?

Ik heb mezelf aan het begin van de Challenge, een Plan, en ik heb bij mezelf, om eerlijk te zijn, is er nauwelijks en hem volledig is voldaan. 🙂 Ik heb besloten elke dag spontaan, op welke sport ik in de stemming, en het was een geweldige beslissing. Dag-tot-dag, heeft meer mijn Motivatie want ik kon gewoon precies doen wat het mij en mijn lichaam eiste. Eens was het de Yoga, als het eenmaal is uitgevoerd, wordt dan een Training. Voor mij is dit altijd het beste Plan, want het werkt! En zo kwam ik in februari in het eind van 27 actieve dagen! Alleen in de laatste week, ik had op te schorten zodra omdat het ging om mijn maag matig, helaas, niet goed.

Hier is mijn training ziet u de balans van de februari op een Rijtje:

Fazi der Fit-im-Februar-Challenge

Wat zijn de sportieve Hoogtepunten zijn er voor mij?

Spontaan zou ik zeggen er waren 3 Hoogtepunten tijdens mijn Uitdaging tijd.

Ik heb eindelijk gedaan aan het hoofd staan in de Yoga, zoals ik al meldde in een Post. Ik ben nu als zelfstandige in deze moeilijke Asana ‘ s, die heb ik lang geoefend, en kan me al enige tijd Vice-versa. Hoewel ik nog steeds meer thuis te voelen als iemand die me dat kon catch me Niet, als ik val. Echter, deze hulp nodig hebben is bijna op en ik voel me zo traag en slechts in een hoofd zal staan!

Een tweede Hoogtepunt is de oprichting van mijn eerste HIIT-Yoga-Workout-Video ‘ s is zeker. Het heeft een enge veel plezier en je Feedback heeft mij getoond dat de combinatie van HIIT Oefeningen en Yoga-Asana ‘ s zijn geweldig. Dank je voor je Proberen, en heel veel liefde en euforische woorden. Als ik tijd heb, zal ik in de toekomst meer van deze Training Video ‘ s voor je op mijn YouTube Kanaal. Ik heb me!

Mijn derde en de beste Hoogtepunt was voor het Uitvoeren van deze maand! Ik kan het nauwelijks geloven, maar ik geplaatst in februari, bijna 80 km continu! Ik was alleen nu bewust, zoals ik trok mijn Opleiding opnemen. Ter vergelijking: in De laatste 6 maanden kreeg ik een totaal van misschien 80 km. Daarnaast liep ik de 10 km voor het eerst onder de 1 uur: voor de eerste keer met 59:35 min en dan bij 57:21 min Voor mij, is gigantisch en het geeft me een boost voor de volgende keer!

Wat ik kreeg van de Fit-in-februari-Challenge geleerd?

Als ik zou zeggen dat het in één zin zou zijn: Alles is mogelijk, maar Regeneratie nodig is.

Het is een geweldig gevoel om in deze groep actief is, en zich af te vragen elke dag: “Hey, wat zal het worden vandaag, de Sport?” Mijn innerlijke varken-hond is gemeld in de laatste 2 weken van de Uitdaging. Met zoveel Motivatie van alle kanten, hij had gewoon geen Kans!

Maar wat is gemeld in feite, op een gegeven moment op mijn woord, was mijn lichaam. Niet alarmerend! Maar zo langzaam, hij haalde de Vinger, en om te begrijpen voor mij duidelijk, dat zelfs 1-2 dagen van Regeneratie goed zou zijn. En dat heb ik gemerkt, vooral wanneer het Runnen! Om deze reden heb ik in de laatste wedstrijd van de week ook maar 1 Keer. Mijn spieren in de benen nodig de pauze, want het begon tijdens de laatste run, tweaken hier en daar. Dus ik ben meer op Power Yoga en bovenlichaam zware Trainingen en uitgeschakeld.

Hoe zal het gaan om de Fit-in-februari-sportieve Uitdaging met mij aan?

Mijn sport Motivatie is zo sterk als ooit! Het is zo leuk om uit te komen van de winter verlamming en de zomer figuur 2014 echt actief. Ik merk toch steeds weer in mijn leven: Wanneer men actief is, ongeacht in welk gebied – je kunt zoveel bereiken!

Voor de komende weken, ik ben gekomen met een ruwe opleidingsplan, die bestaat in het bijzonder uit de Running, HIIT Trainingen en Power Yoga. Maar ook de rest perioden zijn gepland, deze Keer is “vast”. Ook ben ik van plan om in Maart, en eigenlijk mijn eerste Vinyasa Power Yoga les. Ik ben super enthousiast! 🙂

Nogmaals, ik dank u hartelijk voor de geweldige tijd! En vergeet niet: Na de Uitdaging de Uitdaging! Dus blijf actief en laat uw varken hond rustig in de winter slapen! In dit prachtige lente kunnen we niet van hem hebben!

Geef een reactie