Mijn Plan is om de Fit in februari Uitdaging

Net terug uit Frankfurt van de PUMA Fitness Workshop, ik ben nog steeds erg geflitst omdat van de vele indrukken. Ik heb geweldige dingen gezien, gehoord, probeerde, geprobeerd op, gefotografeerd, en nog meer leuke mensen ontmoet…in de komende dagen ben ik van plan om u te vertellen een aantal dingen over het. Dan ben je misschien nieuwsgierig! Hier is een klein voorproefje in de Vorm van mijn favoriete foto ‘ s! 😉

Fitness-Challenge

Een van de grootste souvenir uit Frankfurt, mijn Motivatie is zeker!! Nadat we waren gisteren, om een grote, zwetende GINGA Training met Fernanda Brandao, ik ben nu in de punt van het haar klaar voor onze joint-Fit-in-februari-Challenge, die gaat vandaag naar de Start! Ik moet toegeven, ik bijna verloren in het Overzicht, omdat naast de 81 Challen, hebben gepost onder mijn eigen Uitdaging en roeping, het bereikte mij naast de verschillende “ik ben”-feedback op Facebook, Twitter, Instagram, en via e-Mail. Ik durf wel te zeggen dat we hebben gekraakt dit jaar, zelfs de 100 mark! Wooohooo! 🙂 Dus:

Dank u dat u aan het doen bent voor deze Uitdaging met mij!

Over mijn eigen plannen, ik heb het denken voor een lange tijd. Ik ben een Plan voor de Fit in februari Uitdaging? En zo ja, hoe, in het bijzonder, hij wordt verondersteld te worden geconfigureerd? Ik was op het hek, want ik ben gewoon in mijn sport programma, zijn terughoudend te beperken. Maar het voelde wel een soort van goed te plannen deze ochtend, en mijn Fit-in-februari-pin van de dienstregeling op de koelkast!

Mijn sportprogramma voor de Fit-in-februari-Challenge

Het zal een kleurrijke mix van Power Yoga, body rock Trainingen/ HIIT Trainingen, Power Yoga, Hardlopen en Trainen in de fitness-Studio. Dus, zo heb ik het graag: gevarieerd en niet saai!

Mein Fahrplan für die Fitness-Challenge 2014

Als u wilt van plan zijn spontane, dan kunt u het Excel-template om te downloaden. Een carry in de eerste regel van uw geplande trainingen, en haken in de tweede rij, als je net hebt getraind, of schrijf je Alternatief, als u van het Plan is afgeweken. Een gat in de planning, en ik zal niet van toepassing! 😉

Zo dan, Laat ons te samen in februari om te rocken!

Geef een reactie