Mijn conclusie om de EET-en Uitdaging in januari 2016

Whoosh, de eerste maand van het nieuwe jaar is al weer voorbij! Echter, de grote ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN is nog niet klaar bent voor een lange tijd. Slechts de eerste van drie uitdagende maanden, is nu achter ons. Twee maanden niet meer met de focus van de TREIN, en LIEFDE. Na het voltooien van een Deel is het echter tijd voor een conclusie van mij. Daarom, ik zal u vertellen bij Post van vandaag, incl. Video, zoals het aan mij, terwijl het ETEN in Uitdaging was, wat waren mijn Hoogtepunten en wat ik kwam in de problemen.

Persoonlijk had ik me een drankje in aanvulling op de gemeenschappelijke WE de Uitdaging, elke dag een groene Smoothie, drie meer ME-Uitdagingen voor januari:

  • een multi-dag sapvasten,
  • de Amazone colon reiniging
  • evenals de ontgifting van zware metalen met behulp van een plant op basis van genezen.

De innerlijke reiniging langs de lijn ik kon zeggen en dat is nu precies wat ik in gedachten had bij het ETEN-in Uitdaging door het hoofd. Ik hou het eenvoudig draaien van de start van het nieuwe jaar, wanneer alles aan het begin en een volledig nieuw, fris en energiek met een gezond dieet beginnen. De combinatie van Groene Smoothies, een sapvasten en zachte dubbele punt zuivering is perfect voor! Deze innerlijke voorjaarsschoonmaak ik aan het doen ben dus voor meerdere jaren, en hij is goed voor mij elke Keer als een gek. Weg van grote porties, snoep en koffie te genieten, Vers en bewuste inname van voedsel! Goddelijk!

Mein-Fazit-zur-EAT-Challenge-im-Januar-2016-Ich-beim-Safttrinken

Mein-Fazit-zur-EAT-Challenge-im-Januar-2016-Grüner-SaftOf, en hoe, was het mijn Plan, ik wil je vertellen in de volgende Video, face-to-face. Trouwens, ik geef in de Video de winnaar in de januari-to-reward – de uitgebreide Superfood pakket van goodme prijs. Nog een reden te meer om de Video te bekijken. 😉 De film!

Van de groene EET-januari, springen we direct in de kortste, fittest maand van het jaar: de TREIN-februari. 29 dagen van de Sport zonder Als en, Maar als gemeenschappelijke WE de Uitdaging om het Plan, en natuurlijk heb je net als ik de ME-gemaakt Uitdagingen en doelen. Mijn focus zal liggen op de dagelijkse Yoga, evenals de been trainen in voorbereiding voor de komende skivakantie. Daarnaast is het Trainen van nieuwe HIIT YOGA Video ‘ s van mij!! Een ander mooi Hoogtepunt voor u!

Dus: Met een gebrul in de fit februari! BLIJF ACTIEF!

Geef een reactie