ETEN TREIN LIEFDE boek tips voor de herfst

Zo langzaam het weer buiten is vrij ruw, en de gezellige rieten stoel met een warme deken en thee steeds meer en meer aantrekkelijk. Perfecte tijd voor nieuw leesvoer! Ik ben geïnspireerd door de Frankfurt book fair, opnieuw ontdekt vele schatten in de laatste paar weken, voor mij, zitten al in mijn boekenkast of op mijn verlanglijstje slaap. Daarom zou ik graag vandaag is mijn huidige boek tips voor de herfst met u en voor u, voor de gezellige herfst en winter dagen met een nieuwe ziel voedsel die je ze geeft. Laten we gaan!

Wonder Ochtend – uur per dag die alles veranderde

%image_alt%Dit 200 pagina ‘ s tellende boek verslond ik in slechts 2 dagen, zo veel als het fascineert me. Ik heb al lange tijd een ochtend ritueel met Yoga, Groene thee en positieve affirmaties, maar door Hal Elrod opnieuw in een dergelijke inspirerende woorden, de voordelen en de uitvoering van ideeën verteld, is gevangen in totaal. Ik hou van mijn ochtend ritueel nog meer en geven me zelfs tijd en bewustzijn in de Ochtend! Check it out! Als u nog geen ochtend-ritueel, en is momenteel nogal moeilijk om uit bed te komen, dan is uw Wonder Ochtend, je moet gewoon lezen!!!

Yoga en de kunst van het vinden van jezelf

Toen ik de blurb van Jeff Krasnos plant – de oprichter van de Reislust festival voor de eerste Keer, was er een tintelend gevoel in mij. Hoe meer ik was blij toen ik het uit mijn uitgever als cadeau! Mijn contact persoon weet hoe veel ik hou van Yoga. Maar dit boek is veel meer dan een Yoga boek. Het is echt over het proberen om jezelf te vinden en meer in harmonie met zichzelf. En om het punt: “Dit uitzonderlijke boek neemt u mee op de reis naar de beste Versie van jezelf. Voor een diepere Yoga praktijk, meer verbinding met zichzelf en anderen en een volledig geleefd leven.” Past perfect om te ETEN TREIN LIEFDE, toch?!

Het Universum Heeft Je Rug

%image_alt%Als een grote Fan van Gabrielle Bernstein ‘ s werk, ik was blij, natuurlijk, al op haar volgende boek, “Het Universum Heeft Je Rug”. Volgens de geest van junkie en Kan leiden tot Wonderen, ik stond te popelen om te zien hoe uw geestelijke reis in het afgelopen jaar is gegaan. Gabby schrijft altijd erg persoonlijk en eerlijk gezegd, wat ik zeer waardeer haar. Ook in dit boek begint met een zeer levensechte problemen, en ik voelde me direct aangesproken. Erg heb ik het nog niet gelezen hebben (het is momenteel alleen beschikbaar in het engels), maar ik leg het u reeds nu heel dicht bij mijn hart!!! Neem een kijkje op zeker keer je boek trailer! Ik vond het zo ontroerend….zucht!

Het kind in je behoeften te vinden

%image_alt%Dit geweldige boek is al verschenen in de afgelopen December. Ik heb er spijt van dat ik het niet heb ontdekt dat het vroeg! Het is een waar geschenk! Ik wist het al zo lang dat het diepgewortelde geloof geeft sets uit mijn Jeugd dat houdt mij in een aantal aspecten om te leven naar mijn volledige Potentieel. Hier, de angst om niet goed genoeg….er is de angst om niet te worden gehoord. Ons verleden beïnvloedt ons veel meer dan we denken. Dit Stefanie staal maakt dit meesterwerk zo geweldig. Op hetzelfde moment, het laat zien dat met uw Adviseur manieren waarop we de aanpak van deze overtuigingen, en treden vaak onbewust, en je zal uiteindelijk in staat zijn op te lossen! “Het kind in je naar huis” is een absolute aanbeveling kopen! Nu…het past maar net zo goed nu in de tijd van innerlijke bezinning en reflectie. Ik vind het heel leuk om mee te werken.

Wonder wonderen doen – Zoals geneeskunde en magie om te helen ons

%image_alt%Ik hou van Eckart von Hirschhausen! Zijn pinguïn geschiedenis van “het geluk komt zelden alleen” heeft het voor mij in mijn professionele omgeving en mijn werkelijke roeping, op het moment, enorme ogen. Daarom was ik op zoek naar dit nieuwe boek gek! Het thema is gewoon geweldig! Het gaat over de kracht van de gedachte, alternatieve geneeskunde, geloof, genezing, maar ook de grenzen van de magie, en magie in de recovery. Von hirschhausen zelf zegt: “een wonder is een wonder” is mijn meest persoonlijke boek. Ik zal je vertellen over mijn reis door het verwarrend gebied van de geneeskunde en de alternatieve geneeskunde, en vertellen hoe je gezonder door middel van een zieke gezondheidszorg met het Beste van beide werelden.” Een super spannende thema! En als een luisterboek een aantal grappige weer!

Gezonde liefde: cakes, taarten en brood, gemaakt van natuurlijke ingrediënten bakken

%image_alt%Hach, dit is het boek, ik kijk er al naar uit om in December! 🙂 Liefde Veronika is een blogger collega van mij en heeft nu “Gezonde liefde bakt,” haar tweede, en hopelijk net zo succesvol kookboek. Hier alles over de gezonde, schone bak! Hoewel ik in de laatste paar jaar, de kleine gebakken (behalve brood), ik ben gespannen super, net als ik, je recepten zijn inspirerend. Want ik had een groot verlangen en alleen de Cover ziet er graag Meer! Tot December moeten we wachten, maar de pre-order is al mogelijk! Ik heb hetzelfde gedaan.

Nu weet je mijn nieuwste boeken, tips voor de herfst en ik ben blij als nog voor u persoonlijk, de een of andere waardevolle kopiëren. En, natuurlijk, ik ben ook altijd dankbaar voor uw boek aanbevelingen rond ETEN TREIN LIEFDE. Sinds ik weet dat een boek van de auteur met “ETEN TREIN van een Gezond leven met Schoon Eten en Yoga” meer zelfs, het belang van het Lezen van de aanbevelingen en delen en ontvangen u graag!

Nu knuffelen lekker, dranken misschien een opwarming van de aarde Gouden melk en je hebt een inspirerende lezing tijd!

Geef een reactie