Op de pasvorm februari! Maar 80 procent van voeding, 20 procent sport te onthouden!

In twee dagen hebben we beginnen met het Fit-in-februari-Challenge en motiveren elkaar om echt actief op een bepaalde dag. Maakt niet uit of het een lange termijn of korte HIIT Training. Samen zullen we tot op de bodem van de Bank en de nederlaag van onze innerlijke varken hond. 😉

Fit-im-Februar-challenge

Echter, ondanks al mijn sportieve Motivatie, ik heb mezelf voor de Uitdaging opnieuw van bewust. Op weg naar onze summer figuur, het kijkt als dit: 80 procent dieet, 20 procent sport. De procentuele cijfers zijn eerste van alle, maakt niet uit in de wetenschappelijke wereld. Maar het feit is dat sport het verschil maken bij het Realiseren van onze droom lichaam is een veel kleiner Deel dan onze voeding. Of, in andere woorden: Voor onze zomer teken van sport is niet een must, maar ook meer waarde moeten we hechten aan ons gezonde voeding. Immers, wie wil om gewicht te verliezen en snijd de vet, je moet verbruiken meer energie dan het kost. Dit feit is niet nieuw, maar we vergeten, je zult blij zijn tijden wanneer wij zijn zeer gemotiveerd om ons lichaam door middel van veel van de Sport in een positief licht.

Om deze reden, ik zal opletten tijdens het Passen in februari Uitdaging tegelijkertijd heel goed op mijn dieet. Schoon het Eten van regels! 😉 Want wat voor goeds zullen ze doen me als ik het niet hebben van een lelijke laag vet voor de Winter grote gedefinieerde spieren, maar ik zie als je kijkt in de spiegel. Februari wordt een dubbele Uitdaging – 28 dagen actief in de sport EN schoon het eten. 100% Schoon het Eten, ik heb geen strut, maar het kan een beetje meer dan nu het geval is. Ik moet ook zeggen dat ik lekkernijen van de hele Kerst – God zij dank – heel goed ben weg! 🙂 Een van de belangrijkste recepten voor succes is en blijft voor mij de vermindering of zelfs het verdwijnen van koolhydraten in de avond. Normaal gesproken, elke maaltijd in de Schone Eten bestaat ook uit een Portie goede, volwaardige koolhydraten, zoals volkoren pasta, Quinoa, of iets dergelijks. Maar ik heb de ervaring, dat zie ik betere resultaten op mijn lichaam, als ik het verkleinen van deze avond Serveren van koolhydraten op zijn minst. Dus ik eet in februari, ‘ s avonds in plaats van een salade of een grote Portie gebakken groenten. Misschien is deze tip helpt u ook!

Nu ik wens ons allen een fantastische, fit februari, en, boven alles, veel plezier met de Challenge! Ik ben benieuwd, wat zijn de sportieve activiteiten op Facebook, Twitter, of zelfs je eigen Blogs gemeld! Graag ook met foto ‘ s!

Geef een reactie