De helft van de Fit-in-februari-Challenge 2014

De helft van de Fit-in-februari-Challenge is voorbij! 15 dagen van het dagelijks sport achter ons liggen. Daarom is het tijd om een kleine conclusie.

Fit-im-Februar-Challenge

Hoe gaat het met mij in de Fit-in-februari-Uitdaging?

Gigantisch!! Ik had niet gedacht dat het echt is. Natuurlijk, ik wist vanuit mijn ervaring van vorig jaar, dat het haalbaar is om dagelijks actief te sporten. En ook de Motivatie van de Challenger groep was voor mij geen onbekende. Maar dit jaar, voor mij is het gewoon geweldig wat voor soort energie heeft deze Uitdaging in mij vrij!

Vanaf de eerste dag dat het is voor mij natuurlijk, dat ik op mijn sport kleding en iets te doen. Het maakt niet uit als mijn dag was, of buiten, een storm woedde. Ik ben op de weg. Alleen, ik ben er trots op! Varken hond? En, natuurlijk, de gerapporteerde ook, een Keer of twee in tussen, aan het woord, maar de discussie met hem niet is gestopt voor een lange tijd.

“Oh nee, vandaag heb ik echt niet in de stemming….je was in de laatste dagen zijn zo druk…we willen niet te zetten vandaag de voeten omhoog?”

“U bent van harte welkom, na ik ga naar de sportschool, en goed getraind. Bye, Bye, my little pig-hond!”

Wat motiveert mij om de Sport?

Ik heb gekristalliseerd voor mij twee van de motivatie factoren. Voor de een is, natuurlijk, de Motivatie van de groep. Ik post elke dag op Facebook en co. wat ik heb gedaan en zie tegelijkertijd hoe actief is uw wijk! Krachttraining, ZWOW, Hardlopen, Tennis, Fietsen, Zwemmen, skiën, Pilates, Yoga,….dit alles is echt! Als ik na een lange dag op het werk, thuis, en reeds te lezen, wat heb je op de dag Sportief, dan kan ik niet anders opnieuw actief is. Positieve groepsdruk zou ik zeggen! 🙂

De tweede motiverende factor komt van de werkzame zelf. Hoe meer ik loop op mijn rondjes rond het meer, hoe makkelijker het zal worden en hoe meer mooie herinneringen ik weet nog hoe geweldig ik het gevoel achteraf! Zo stond ik na mijn eerste 10-km hardlopen binnen een uur op mijn deur, ik had bijna het gevoel, ik zou gegaan zijn voor de Olympische spelen. Ik was mijn eigen heldin, en daarna zo trots op mezelf dat ik thuis heb is spinnen in de woonkamer volgens de muziek en mezelf gevierd. Het deel voor mij een Motivatie!

Ik heb mijn Plan voor de Fit-in-februari-Uitdaging?

Om eerlijk te zijn. De meeste van de tijd die ik heb gemaakt nog meer, en nog elke dag spontaan besloten, op waar ik zin in heb. Maar is het op de juiste manier! Het Plan is een goed en ik kijk uit naar wanneer ik omhoog en draaien elke nacht, wat ik heb gedaan, Sportief, maar ik hou niet van houd me strikt aan hen.

Voor mij de laatste 2 weken zijn een mix van Hardlopen, TRX Training, HIIT Trainingen, Power Yoga en veel Stretchen. Dus het zal gaan met mij meer, denk ik. Mijn Motivatie is zeker niet gebroken!

Nu nog twee weken van de Passen worden nog steeds-in de februari Uitdaging voor ons. Op dit punt zou ik u er graag op wijzen eens te meer: Stuur me een sportieve foto van u! Voor de één, kan je deelnemen aan de wedstrijd, en op de andere, ik denk dat het zou super leuk zijn als ik zo veel als mogelijk in een foto, en het kan een geweldige Pasvorm-in-februari-Collage samen. Als een herinnering voor ons allemaal! Een paar foto ‘ s die ik al heb ontvangen. Maar er moet meer zijn! Zeer blij u kunt gebruik maken van deze gemeenschappelijke foto ‘ s voor je blog, of je Vision Board.

Dus, met de Fitness-foto ‘ s van je! 😉

Geef een reactie