De Fit-in-februari-Challenge 2014 – in de kortste, fittest maand van het jaar

De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna voorbij en de goede jongens, vooral sportieve bedoelingen van zijn geschuurd al zo goed met je, is het niet?… Meer of minder?…Een beetje, misschien?… Nog steeds er niet bij? 🙂

Ik geef het toe! Ook bezocht ik de fitnessruimte van het jaar…en ook nog op mijn rug vanwege de Overbevolking. Zelfs voor het Uitvoeren van het buiten nog steeds erg koud en in het Algemeen….Hallo varken-hond! Het is niet zo gemakkelijk, vanaf vandaag tot morgen vooral in de Winter – de kont van de comfortabele Bank te krijgen, en om actief te worden in de sport. Tot slot, het gaat om oude, comfortabele gedrag en het ontwikkelen van nieuwe routines.

Daarom geloof ik persoonlijk, moeten we nu de hele tijd zo een klein duwtje te komen in 2014 op de juiste weg! Omdat de weg is het doel! Daarom vroeg ik je op vrijdag op Twitter en Facebook als u zin in een herhaling van de Fit-in-februari-Challenge van 2013 zijn, want vorig jaar had ik gebeld voor een gemeenschappelijke, sportieve uitdaging en werd overweldigd door hoe velen van u hebben deelgenomen aan de Challenge moeilijk te hebben getrokken!

Fit im Februar

Fit in februari

De 28-Dag-Fitness-Uitdaging

Dit hier oproepen voor een herhaling! En de eerste feedback van jullie waren ook erg positief: “ik ben terug!”, “Ik ben het!”, “Ik ben in!”… Echter, niet alleen de “old-timers” van vorig jaar zijn in de Fit-in-februari-Challenge welkom, maar natuurlijk is een ieder van u die een verlangen om eindelijk de druk die hij of zij nodig heeft om te passen!

Daarom beginnen we op 01. Februari, samen in de kortste, fittest maand van het jaar 2014! Want de Motivatie is hetzelfde als de veel grotere, een nieuwe start en om fit te zijn voor de lente/zomer van 2014! Wooohooooooo… 🙂

Hoe is de Fitness Challenge in februari? Wat u moet doen om dat te worden?

De Fitness Challenge is er voor iedereen! Iedereen kan meedoen! En het is heel simpel. Ik zal het je uitleggen in de beste tijd, in een kleine Video.

De regels van de Fit-in-februari-Challenge-in-een-oogopslag:

  • 28 dagen van Sport – ongeacht wat – maakt niet uit wanneer, zolang je in beweging!
  • Met kracht, als je een boost in motivatie en fit wilt u op!
  • Schrijf onder dit Bericht dat je nu in. Ik link ook erg dol op je Blog, etc. in een gemeenschappelijke Challenger-lijst.
  • Silk in de 4 weken zo actief mogelijk: HIIT Training, Hardlopen, krachttraining, Fietsen, Yoga…maakt niet uit wat. Alles wat telt!
  • Trakteer uzelf op een dag van rust, als je lichaam erom vraagt. Soms is je varken hond tot leven komt! En we zijn niet meer horen!
  • Om tot u te komen op de beurs, post ik mijn sportieve activiteiten op Twitter en Facebook.
  • Vertel me, wat ben je aan het doen…of het nu via een reactie op mijn Blog, op je eigen Blog, Facebook of Twitter. Ik zou graag om te komen met zo veel Daagt veel mogelijk in exchange. En vergeet niet, je bent tegelijkertijd de Motivatie voor de andere Challenger!
  • Motiveert anderen, en nodigen u uit om met ons mee! De Uitdaging te leven. Nu het schrijven op je eigen Blog over het delen van de Video, het uitnodigen van mensen die behoefte hebben aan een vliegende start of wat je maar kunt bedenken. Het belangrijkste ding, wij zijn met velen!
  • En als laatste punt: documenten die elke dag voor je, wat je hebt sportieve gemaakt! Dit gemotiveerd voor de volgende dag! Op de andere, het gevoel is ongelofelijk, als je op 01. Maart op uw Plan om te kijken en te beseffen dat je echt in 28 dagen en door getrokken! Dan blijf je in de volgende maanden echt alle reden voor!

Mijn Plan is om de Fit in februari Uitdaging, zal ik binnenkort plaatsen, geeft u misschien een paar ideeën voor uw Training. In Parallel, het moet op mijn Blog in februari, in het Algemeen, zeer atletisch. Ik heb zo veel ideeën voor nieuwe Posts, Video ‘ s, enz. in voorraad die ik wil aanpakken. En dat is de perfecte begeleiding voor onze sportieve uitdaging!

Bent u de Fit-in-februari-Challenge 2014? 😉

Geef een reactie