Lieve, goede Santa Claus… Waarom schrijf ik een verlanglijstje!

Toen ik een paar dagen geleden in de stad, ik kwam meteen in de Kerst drukte. De parkeerplaatsen waren Vol, de mensen overal ter wereld, omhoog te duwen met dikke Jassen en zware boodschappentassen door de drukte in het centrum van de stad. Alle op jacht naar cadeautjes voor geliefden thuis! Want het viel me ineens op dat ik zelf gemaakt, nog, geen gedachten over wat ik wens me voor de Kerst. Ook heb ik op een of andere manier alleen schreef cadeau-ideeën voor mijn familie, vrienden en collega. en aan me voorgesteld onvermijdelijk tot de vraag: Waarom zijn we zelfs het schrijven echt een verlanglijst meer, als wij als kinderen voor de “Santa Claus”? We moeten gewoon niet meer wensen?

Wunschzettel-2014

Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen Fan van grote materiële giften van Kerstmis die zal worden gegeven afstand van rechts naar links en van links naar rechts. Maar toch, ik vind het idee geweldig om te gaan met ten minste een keer in een jaar met zijn eigen Hart. Ongeacht of u bent van materiële aard, of het is al lang gedroomd van ervaringen, of gewoon om het welzijn van een Persoon die dicht te vragen. Ja, ik denk dat we gaan nadenken over wat we willen. Ook voor de Kerst!

Als ik terug denk aan mijn Jeugd, ik heb de dagen schilderij met de passie van een verlanglijstje! En ook omdat het ging niet alleen over de nieuwste Barbie pop….Ik wenste, zoals een gezamenlijk kerstdiner voor mijn familie en mij verhalen over hoe mooi het zou zijn als mijn oma zou leren Breien. En vandaag? Misschien schrijf ik een korte Whats App bericht met een klein cadeau idee, moet je vragen aan iemand mij dan. Meer tijd heb ik niet geven mijn Wens is vaak.

Sinds ik wil met het ontwerp van mijn muur begonnen, voor mij het thema van “uw keuze” veel meer aanwezig dan voorheen. Soms heb ik zelfs maar van dromen. Dit is geweldig! Om deze reden heb ik bezette ik meer met mijn dit jaar is de Kerst wens lijst. Gek genoeg deed me denken aan de wishlist actie van Zalando, ontdekte ik de andere dag, als goed. En het betekent niet dat al deze verzoeken moet direct onder de kerstboom. Wat wil de tijd nemen, andere verlangens, spreken wij af voor jezelf en voor anderen, kunnen we alleen het verzenden van een gebed naar de hemel en hopen dat ze uitkomen…

En omdat mijn Maltalent heeft schijnbaar verdwenen sinds mijn Kindertijd, en meer van een virtuoos Mind-Map is vergelijkbaar, hier zijn mijn kerstwensen in digitale Vorm, misschien, voor Inspiratie, voor u. 🙂

Lieve Kerstman, ik wil…

 • dat heb ik leren skiën, omdat de Mini-ski-vakantie in januari, is al.
 • geschikt om mijn ski kleding, een sweater en een broek van ODLO voor het trekken van Onder
 • mijn beste vriend volgend jaar met mij onze 30. Verjaardag een groot feest!
 • een prachtig boek over Bali en Yoga op Bali (maar geen gids)
 • een Power Yoga les met Bryan Kest, wanneer hij weer terug is in Duitsland.
 • de yoga Mat “De Mat” van Lululemon in turquoise
 • het boek “Bin zoeken. Opnieuw komen” door Maria Bachmann
 • een zwarte, warme jas zoals deze hier
 • de Salomon trail running schoenen snelheid kruis 3 (zo geweldig op de voeten)
 • dat ik binnenkort nog een uitlooptraining op het plan voor de Winter, het bouwen en onderhouden van (Marathon 2015!).
 • het nieuwe boek “de wet van de Goddelijke compensatie” door Marianne Williamson
 • de GoPro Hero4 Zilver Avontuur (een droom….maar voor Jezelf 😉 )
 • Kaartjes voor een balletvoorstelling (ik had willen zien van tijd tot tijd)
 • mijn vrienden in het buitenland bezoeken (Zwitserland)
 • Michael Kors handtas SUTTON in het rood
 • een nieuwe, grote Portemonnee
 • een korte trip naar Londen (zo dichtbij, maar nog nooit bezocht)
 • Ik ga met mijn ouders weer samen zijn, zoals oude tijden in de vakantie.
 • Tickets voor de Deichbrand Festival in 2015, want dit jaar was zo groot!
 • dat krijgen we voor onze tuin planning met goede ideeën.
 • we hebben een heerlijke Kerst in ons nieuwe huis.

Oh Ja! Er is een heleboel wensen bij elkaar komen, maar als we denken dat we over de start tijden. En ongeacht of het is de ervaring van de aangelegenheden van het hart, of materiële dingen – het is gewoon leuk om te ervaren als je gaat in vervulling! Nadat ik jullie nu wens mijn opmerking, ik zou graag van u weten: Hoe denkt u over uw keuze en Geven? Je neemt de tijd voor uw wensen om over na te denken?

Geef een reactie