De kracht van je Intuïtie: Wat is Intuïtie en waarom is het zo waardevol?

Ik hoop van harte, dat je weet dat dit magische gevoel… Plotseling een idee Opduikt in je hoofd, laat van u. Het klinkt misschien gek in eerste instantie, en gespeend van elke logica, maar op hetzelfde moment dat ze begint te tintelen in je buik. Je wordt groter en groter. Ze trekt u meer en meer in de ban. Het voelt gewoon goed en echt spannend, hoewel u niet zal u uitleggen waarom. Waarom wil ik vertrekken plotseling Terugtrekken om deze Yoga? Waarom wil ik deze Persoon leren kennen? En wat de innerlijke stem trekt me meer en meer naar mijn droombaan?

Van harte gefeliciteerd! Je Intuïtie aan het werk en ze is net van plan om je op te leiden met het hart vooraf door uw leven. Soms zijn er van heel kleine dingen en zaken die onze Intuïtie. Soms zijn er echt grote beslissingen te nemen, waar we niet kunnen komen met de logica en van de darm beslissen. Ook onze Intuïtie is soms heel hard en bewust. In andere gevallen, het is een rustige, zachte stem die ons trekt voorzichtig maar gestaag, in een bepaalde richting.

Onze Intuïtie is vaak de betere beslissers

Een van de toonaangevende hersenen onderzoeker van onze tijd – Prof. Dr. Gerd Gigerenzer zegt in een Interview over Intuïtie: “Intuïtie is een onbewuste intelligentie, en vertelt ons wat we moeten doen. Het is een vilt Kennis, die gidsen veel beslissingen in ons leven.” En het zijn vaak zeer goed! Ik heb geleerd de afgelopen jaren, hoe goed en recht gut beslissingen zijn, en hoeveel het waard is, mijn Intuïtie te luisteren naar en te vertrouwen op je weg. Hoewel we al weten allemaal dat we geen rationeel denkende en handelende wezens zijn, vinden we het vaak moeilijk om los te laten en laat een Stroom naar de plant, is het gewoon veel meer weet dan onze gedachten. Het is eng en fascinerend tegelijk!

De laatste tijd, ik hoor vaak de vraag: “Ja, wat is er gebeurd met mijn Intuïtie? Wat gaat ze zeggen? En hoe ik scheid u van mijn geest?” Dit zijn de vragen die vond ik zo spannend en waardevol, dat ik gericht mijn nieuwe ETEN TREIN liefdesverhaal over precies dit onderwerp.

  • Wat is onze Intuïtie?
  • Hoe ziet u mijn ervaring?
  • En hoe ga ik om met de begeleiding van mijn Intuïtie?

Benieuwd om te zien wat de antwoorden die ik voor je heb. Ik wens u veel plezier met deze intuïtieve ETEN TREIN LOVE Story als een item in dit opwindende gebied van de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Mijn beste tips over hoe train ik mijn Intuïtie en hoe u gebruik kunt maken van, je weet de volgende Keer.

Door de manier: mijn ETEN TREIN LIEFDE Verhalen heb ik het over een veel Coaching onderwerpen en Tools, zoals ik ze ook gebruiken in de persoonlijke Coaching Sessies met mijn klanten. Als u op zoek bent naar een gelukkiger, meer bewustzijn en een meer vervuld leven, dan is mijn Coaching aanbieding voor u. Het ziet er naar u graag!

 

Geef een reactie