Fitness tracker door GARMIN, in vergelijking, de Vivosmart, en Vivoactive

Fitness-trackers zijn nog volledig in Trend! Van de vele verkopers, er zijn nu een deel sportieve, deel uit stijlvolle armbanden en er zijn voortdurend nieuwe op de fitness-markt. Ik ben een grote Fan van de producten van GARMIN. De eerste armband vivofit, ik was in staat om te testen ongeveer 1,5 jaar. Nu de opvolger, Vivosmart, en Vivoactive met mij waren, in de Test. Mijn conclusie uit de directe vergelijking u bent nu in staat om te lezen, maar niet alleen dat. Een/ één van u heeft zelfs de Kans op het winnen van één van de twee GARMIN fitness tracker! Laat u verrassen! 😉

Vivosmart und Vivoactive im Vergleich

We beginnen met de Vivosmart. De Vivosmart is een slim fitness tracker, ik denk dat het absoluut geslaagd in het Ontwerp. De armband is met name geschikt voor slanke Vrouwen polsen perfect, want er zijn naast de normale grootte, een kleine, delicate versie. Op hetzelfde moment, de Vivosmart is super eenvoudig. Op het eerste gezicht denk je misschien, dat het beeld ontbreekt, maar deze oplossing is zeer slim. Alleen bij de ontsluiting van de Vivosmart, de display wordt geactiveerd en u kunt zien dat alle activiteit statistieken: afstand stappen, de vorige dagen, afstand, calorieën, tijd, activiteit of inactiviteit van de status en voortgang aan het individu. Daarnaast is de Vivosmart biedt nog meer technologie, omdat het via de GARMIN Connect-App en Bluetooth naar uw Smartphone om verbinding te maken. U zal geïnformeerd worden indien de ontvangst van een nieuw e-Mail, een bericht of een oproep en kan bijvoorbeeld berichten rechtstreeks op de armband Display, en zelfs in het donker lezen. In Parallel, de synchronisatie loopt continu van uw activiteiten met behulp van GARMIN Connect. Ook de muziek kunt u terecht op de armband controle. Voor mij persoonlijk, de verbinding met mijn iPhone deze armband is niet zo belangrijk, want ik lees het voor het nieuws of op lange termijn Volgen. Ik zou liever kijken naar de dag aan mijn armband en laat me je motiveren om te gaan een paar stappen meer. Dat is genoeg voor mij. De Vivosmart werkt – in tegenstelling tot de Vivofit op het moment dat – door een oplaadbare batterij, die duurt ongeveer 7 dagen, en via de USB-poort van de Laptop kan worden geladen. Voor de kleine, chique armband, ik denk dat dit een redelijke prestaties. De Vivosmart kost 149 Euro voor de fabrikant en tracking systeem, in vergelijking met de eerste Vivofit, evenals andere Fitness met minder functies, goed geprijsd.

Garmin-Vivosmart-im-Test

We komen aldus tot de Vivoactive. De Vivoactive is veel meer uitgebreid in termen van hun functie, alsmede in hun Vorm. Het is vergelijkbaar in grootte op de pols meer als een sporthorloge met GPS. En inderdaad, het was precies in deze richting van deze fitness tracker van GARMIN, die heeft me verrast persoonlijk, zeer positief. De Vivoactive is eigenlijk goed voor alles. Niet voor niets worden ze aangeduid met GARMIN als “sport-GPS-Smartwatch”. Het is technisch gezien een veel (meer dan de Vivosmart, maar kijk jezelf in de vergelijking van de technische Details), en volgens mijn Forerunner GPS hartslagmeter, die ik kocht oorspronkelijk Uitvoeren, in het niets. Integendeel, ik heb deze vervangen door nu. De Vivoactive heeft niet alleen de functionaliteit van een typische fitness tracker, maar ook ingebouwd in de sport Apps inclusief. GPS-coördinatie voor Hardlopen, Fietsen, wandelen, golfen en zelfs Zwemmen. Dat is te zeggen, mijn opleiding, ik zie nu, voor weken, alleen met de Vivoactive (het Tempo, de afstand, rondetijden, cadans) plus mijn borstband voor de hartslagmeting. Ook tijdens het Fietsen, de Vivoactive werkt geweldig. Golfen en Zwemmen heb ik niet geprobeerd. De batterij van deze Smartwatch is super. Volgens de fabrikant is, duurt het maximaal 3 weken (zonder GPS-Tracking). Voor mij zijn er twee tot drie runs per week, ongeveer 1,5 tot 2 weken duurt. De Vivoactive kost de fabrikant GARMIN 249 Euro en is verkrijgbaar in zwart en wit.

Garmin-Vivoactive-im-Vergleich

Hoe is de vergelijking? Vivosmart, en Vivoactive helemaal te vergelijken?

Het antwoord is een duidelijk Ja en nee. 🙂 Je hoeft niet beide, natuurlijk, de fitness-tracker te leiden op een hele gezonde en perfect bijgehouden leven. Afhankelijk van uw voorkeuren, kan ik raden u aan een van de twee.

Voor de sportliefhebbers, hardlopers, fietsers en zwemmers met ambitieuze doelstellingen en aan de wens van een zeer nauwkeurige tracking, de Vivoactive is vanuit mijn oogpunt. Een borstband is aanbevolen. Als u al een GPS-gebaseerd hartslagmeter en / of liever een kleine, chique Motivationsfee in termen van beweging op de pols, de Vivosmart is de betere keuze. Het is daarom – net als bij alle beslissingen in het leven van uw behoeften en wensen aan uw fitness-tracker.

Te spreken van “uw” – nu komen we bij het interessante deel van deze vergelijkende Berichten. Van mijn samenwerking met GARMIN, die ik kan zeggen op dit moment, opnieuw een prachtige wedstrijd, waarin sprake is van een Vivosmart fitness tracker in het klein en in Zwart-Roze (hoe om te winnen op mijn pols). Vanaf vandaag tot en met volgende week maandag om 18 u kunt deelnemen aan deze wedstrijd. Voor mij moet hieronder in de comment box, slechts één vraag beantwoorden: Wat is je grootste sportieve droom en wat er nodig is om dit te bereiken droom – uw doel–? Ieder van u kunt alleen deelnemen met een reactie, en hop direct in de pot.

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • De “Losfee” Random.org opnieuw kies ik uit alle opmerkingen.
  • In de levering van de eures-reactie, moet u in uw naam en een geldig E-mailadres, zodat ik of de winnaar kan direct begeleidende brief.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 07.09.2015 tot 18.00 uur. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. Het /de winnaar/in ik ga een dag later, via Facebook, of u, of hem op te schrijven natuurlijk.
  • De Vivosmart zal worden geleverd rechtstreeks van mij. Dat gezegd, ik heb de vraag of de winnaar basis van uw afleveradres in.
  • Vertel een vriend Deel van de winst spel, ik vind het geweldig! Misschien wilt u een vriendin of een vriend.

Ik druk u op alle geluk van de wereld en wens ik u – met of zonder een fitness-tracker – een heleboel Motivatie om te blijven na de zomer, maar toch sportief op de Bal!

Geef een reactie