Ik moet naar 100% schoon eten? De goede oude perfectionisme…

Met de liefde van perfectie ik praat Vaak is een woord. Opnieuw en opnieuw zei hij Hallo stoten op een onverwacht Moment op mijn deur en zegt me, stralend van vreugde:”! Hier ben ik dan. U liet mij weer in je leven. Oh Ja, en mijn vrienden, “drukte” en “Chaos” ik heb ook nog steeds hetzelfde.” Helaas is het op dit Moment al te laat, omdat hij niet op mij te wachten om hem te vragen uitdrukkelijk van de hand. Hij is gewoon ongepast.

Een Fase I-net. Geen kwestie waar ik aan begin….Mijn verwachtingen zijn hoog. Te hoog, zo merkte ik, gelukkig, snel. Want niet alleen dat, ik weet het gezicht van de volmaaktheid, al goed en zien hem als hij komt in mijn huis in mijn hoofd. Het is zelfs zover dat mijn innerlijke alarm systeem werkt. Waarschuwing, indringer in het huis! Ik ben erg blij dat vanwege de onrust, te ordenen begint hij is niet zo groot als voordien.

100%clean

Momenteel is mijn perfectionisme maakt gebruik van hetzelfde in een aantal gebieden breed. Sport, Blog, maar, vooral in mijn dieet… ik ben na onze vakantie terug in de Schone Eten kreeg. Ik hou van nieuwe dingen uit te proberen. Ik kook elke dag. Ik neem mijn schone Snacks bij u aan het werk. En ik voel me echt goed bij. Echter, voordat 1-2 weken, de Heer perfectionisme zei op een keer: “Hallo.” Ik ging me veel te veel gedachten over mijn eten: “het Is 100% schoon? Kan ik optimaliseren? Oh nee, nu heb ik niets Gezonde weggenomen!”….God, de alarm-systeem, dank ging in de laatste paar dagen…let op, Kristin! Het perfectionisme is op los!

Echter, gewoon Erkennen deze Situatie is al een grote stap in de richting van ontspanning. De onrust die ik voelde in de laatste paar dagen, het is tastbaar. Ik weet wat ik moet doen, omdat het perfectionisme en de Chaos en de drukte die ik al weet. Ook ik weet heel goed, hoe ik kan ontwapenen. Het sleutelwoord hier is “Los”. Klinkt zo eenvoudig, maar het leren is zo moeilijk. Mijn manier van loslaten betekent dat ik het gooien van een paar dagen al mijn plannen in de Raad. Afspraken werden op het einde van recepten om uit te Proberen van Online bestellingen, doordachte blog onderwerpen….alles wat. En dan weet ik wat er komt bij mij spontaan, en wat ik echt verlangen. Ik kook spontaan, ik shop zonder lijst, ik doe de Sport dat komt naar mijn hoofd, en ik blog vanuit het hart. Precies een ongelooflijk neutraliserend effect op mijn perfectionisme. Het is als een Reset. Ik gooi hem eruit, met pak en zak!

Want ik weet zeker: Het hoeft niet overal 100%. En zeker niet 110 of 120%! Het streven naar perfectie leidt alleen maar om het feit dat ik kan vermommen mezelf en me ongemakkelijk voel. Want perfectie is niet menselijk! En dat is een goede zaak! Van tijd tot tijd moet ik Wasserij maar weer eens een fatsoenlijke hersenen, om mij te leiden precies in de voorkant van uw ogen! “Goed zijn is beter dan perfect” – de Slogan van een zeer goede Anti-perfectionisme boek komt voor mij nu weer in het hoofd. En het is waar.

Ik heb nu veel meer in de stemming voor mijn eenvoudig uitgevoerd na het werk, zonder de tijd te meten, of op mijn snelle, groenten, Kerrie en mijn favoriet-tofu plaatsen (Curry), hoewel ik weet dat er een beetje suiker is opgenomen. Dus wat! Zolang ik kies bewust en geniet ervan, het is perfect in orde. Alles kan maar niets moet….En het voelt weer goed….niet perfect.

Perfectionisten zijn er vele onder ons. Ook in de Clean Eating dit is een groot onderwerp, wat last van ons. Ik moet elke dag 100% schoon eten? Ik kan niet snoep? Of heeft 95% Schoon Eten? Achter dergelijke vragen is het streven naar perfectie is verborgen in velen van ons. We zijn bang om het Schoon het Eten van iets verkeerds. En dus leggen we onszelf onder druk te integreren, in plaats van alleen het gezonde voedsel, stuk voor stuk, met vreugde in ons dagelijks leven en eten elke dag een beetje schoner. Mij is het onderwerp heeft bewogen zo veel, dat ik tot mijn Aha-effect van de laatste paar dagen een Video voor u, door u te vertellen van mijn mening te worden 100% Schoon. Veel plezier!

Geef een reactie