VERSPREID DE LIEFDE! Waarom wij bloggers moeten delen!

Een paar dagen geleden stuitte ik op Twitter op een blog post die heeft mij heel veel! Hij sprak me aan als een blogger van de ziel! Dus ik heb het verdeeld spontaan met mijn volgers….en daar waren we al op het onderwerp! DELEN! Vladislav heeft geschreven op zijn Blog over de vaak nog heersende single-kämpfertum onder ons duitstalige bloggers. We delen de inhoud van andere pagina ‘ s, ook al genieten we op dezelfde manier naar de grote Posten van onze favoriete blogs. Hij is absoluut juist! Ik kan gelijk zijn aan de eigen neus, want ook ik was geen haar beter. Maar het is anders nu…

Teilen

In zijn Post-Vladislav opmerkingen over ons bloggers is zeer overtuigend:

  • We reageren zelden op andere Blogs.
  • We delen de inhoud van andere collega-Bloggers.
  • We zijn uiterst zorgvuldige tot de wederzijdse Link.
  • En ook voor de gasten berichten op andere sites, hebben we nauwelijks tijd.

Ik ben voor mij, deze punten eens, mentaal en, om eerlijk te zijn, ik knikte op elk punt aan de binnenkant. Helaas! Ook heb ik een grouch, wat Commentaar, Delen en net Als op andere pagina ‘ s. Natuurlijk, hebben wij – ik – veel, veel goede redenen waarom we zo “lui”. Geen tijd om te doen al genoeg met uw eigen Blog, maar geeft de voorkeur om zelf content te schrijven, nog langer in de voorkant van de Notebook, zitten, of gewoon een zeer kritisch oog in termen van andere content….ieder van ons heeft zijn eigen redenen voor deze terughoudendheid. Tegelijkertijd zijn we blij, maar groot zijn dat onze Berichten worden gedeeld op Facebook en co. zijn verstrekkend, we houden van reacties van onze lezers en collega-Bloggers of zelfs in de maandelijkse favorieten, of in de Blogroll van onze favoriete blogs opduiken. We zijn erg blij, maar we geven het genoeg?!

Als ik een kijkje nemen op de Amerikaanse Gezond Leven bloggers, kunnen we snijd de ons er echt een disc. Deze bloggers zijn super-netwerk, onderdelen en dergelijke, wat houdt het spul, het organiseren van gemeenschappelijke Evenementen, blog promoties, enz., en samen in de samenwerking voor de samenwerking met bedrijven, om het te vertegenwoordigen gemeenschappelijke belangen beter! Waanzin! Echt voorbeeldig! En om heel eerlijk te zijn: Alles is goed! Elke Blogger lijkt te profiteren! Waarom doen we het niet doen dan? De vraag die ik mezelf stelde in de laatste paar dagen vaak….

Omdat, zoals Vladislav beschreven in zijn Post, zijn er goede redenen waarom we ons verbinden aan elkaar moet koppelen. En dan bedoel ik niet alleen de Backlinks en co.! Ik heb een aantal Blogs die ik lees en waarvan de Berichten altijd raak ik zou graag als ik echt de tijd voor het lezen van mijn hart. Ze zijn prachtig geschreven, ze zijn eerlijk, ze zijn informatief, ze motiveren me, ze inspireren me….het lezen van andere Blogs heeft mij in die tijd zelfs voor bloggen! Deze inhoud is niet mijn beste lezers door te geven en te bewegen, misschien zelfs je, maakt geen enkele zin! VERSPREID DE LIEFDE! Want DAT is de reden waarom ik blog. Ik wil verhuizen van mensen en wanneer een artikel raakt mij, de Kans is groot dat deze content zal het ook doen voor andere mensen!

Dus ik ga vanaf vandaag een goed voorbeeld te stellen!

Ik kom terug om meer te delen, meer linken, meer commentaar, en je collega-Bloggers, hopelijk, daarmee stimuleer je werk, gewoon blijven gaan! Ik wil een impuls, en alle bloggers lezen van dit Bericht, vraag hen hetzelfde te doen! Laat u de Onderdelen van de meeslepen! Als u ontdekt de volgende Keer een inspirerende post die je aanspreekt, dan delen met je lezers! VERSPREID DE LIEFDE!

En misschien wel de droom van een Geef-en-Neem vervolgens zal uit de reciproke van de duitstalige Ondersteuning van Blogger sneller dan wij kunnen introduceren is van ons allemaal. Please help me! DANK u! 🙂

Geef een reactie