Gisteren was ik met mijn vriend de stuwstof.ook in de voormalige Engeland ferry terminal bezocht, een platform voor culturele en culinaire. Met uitzicht op de rivier de Elbe en live muziek, we hebben geprobeerd om meer dan 30 kramen, regionale lekkernijen en mee naar huis genomen. Als u het niet dit weekend, de stuwstof.te bezoeken: de beurs wordt dit jaar drie Keer.
Ik hou van kleine markten en fairs waar regionale fabrikanten hun producten presenteren! Helaas, ik kan niet brengen u de smaak explosies van de dag van gisteren, met de woorden van dichter – je zou moeten proberen alles zelf, dus heerlijke dingen! Dus ik laat de foto ‘ s gewoon voor zichzelf spreken:
In het geval van een vrouw gember zelfgemaakte gember producten. Gember sap, water, citroen, vanille en suiker (of zonder suiker), de vrouw van gember met appelsap gemengd. Het tweede product, de verkoop van een vrouw, ginger, is een gember-azijn, bestaande uit gember sap, Appel cider azijn en suiker.
Op de moer in de fabriek, er zijn gezouten amandelen, pinda kernels, Würzmandeln en een grote selectie van andere afgeleide rassen.
De Fiensmecker verkopen mild-fruitige zelfgemaakt Steak en barbecue sauzen. De knoflook-rozemarijn saus is een droom!
De fabriek Mozzer de Mooiste verkoopt heerlijke zelfgemaakte koekjes en brood mixen. De biscuit mix, Boter en eieren zijn toegevoegd aan het brood bakken, mixen, alleen water. Een van mijn favoriete stands!
Ten anker kruid, er zijn kruidenmengsels. Het Café de Paris spice mix super-lekker!
De cacao-office van Eimsbüttel ik weet dat het voor sommige tijd – als u wilt om jezelf te trakteren op echt goede chocolade, neem een kijkje. Vooral het zout chocolade “eb en vloed” ik kan het aanraden!
De voormalige Engeland ferry terminal is gelegen op een paar meter vanaf de steiger naar het land, dus ik ging met mijn vriend, de 140 stappen te klimmen om te genieten van het geweldige uitzicht over de stad vanaf het uitkijkplatform.
We hebben natuurlijk wel veel van de beurs:
Chili-mosterd Saus, honing, Barbecue Saus en rozemarijn-knoflook saus uit de Fiensmecker.
Truffel hertenvlees salami en wild vuur (mijn vriend) uit de Wilde produceren.
Würzmandeln en pinda kernels van de Moer.
Chilli sauzen uit de peper in de fabriek van de lüneburger Heide.
Peer-rozemarijn Chutney van Vijgen mosterd van Mij.
Hamburg-harburg de Mooiste full-grain broodje met uien van Mozzer ‘ s.
We hadden een geweldige dag op de beurs en kijken nu al uit naar de volgende Keer!