Kleurrijk en prachtig! Mijn favoriete Yoga Panty ‘ s in 2015

Yoga is een van de mooiste dingen die ik heb ontdekt tot nu toe in mijn leven. Ik gebruikte om te dragen in de Yoga is vrij eenvoudig, meestal zwart yoga broek, maar mijn Yoga opleiding 2 jaar geleden begon de liefde kleurrijke, adembenemend, patroon Yoga Panty ‘ s. Vandaag heb ik meer Yoga Panty ‘ s dan normaal Jeans en, natuurlijk, een aantal van de favoriete stukken!

Ik heb gevraagd zo vaak op Instagram en co. als ik de broek van mijn favoriete yoga-merken kunnen vertellen. Met het Bericht van vandaag presenteer ik jullie mijn favorieten, en een link naar waar ik ze kreeg. Er zijn een paar kunstwerken zijn echt en ik denk dat je begrijpt waarom ik hem zo leuk.

Het Mooie van de bossen van Reebok

In de Yoga Strak “Mooie Print” hieronder zo goed als in de gehele collectie, Tara Stiles hadden weer hun vingers in het spel, en ik hou van je smaak. De broek heeft iets Mystieks in het donker Blauw, Groen en paars tinten. Op uw ruige bergen, naaldbossen en duidelijk glaciaal. Super leuk voor de koele herfst! Uw materiaal is zeer zacht en rekt zeer goed.

Yoga-Tights-Scenic-Print-von-Reebok

De Duizend-en-Één-patroon-Tight van Onzie

Dit Onzie is Strak begeleid mij sinds het begin van het jaar en het is een van mijn favorieten. Onzie heeft niet alleen een fantastisch gevoel van het patroon, maar ook voor een goede pasvorm. De tailleband is niet te hoog en niet te laag. Daarnaast is de Tight is een eenvoudige zwarte rug is een goed compromis, als je van het niet-zo-is mislukt. Ik denk dat er niet meer te kopen, maar ontdekte ik de andere dag veel nieuwe Ontwerpen voor de herfst… 😉

Yoga-Tights-2015-Onzie

Mijn sexy snake dame in het Roze door KISMET

Om deze Yoga Strak door KISMET ik krijg zo weinig complimenten. De slangen Kijken in deze onweerstaanbare Roze lijkt te werken gewoon erg aantrekkelijk! De stof van de broek is in vergelijking met andere Panty ‘ s vrij strak, maar toch super comfortabel. Zoete tongen zeggen, ik draag ze in de foto ‘ s in mijn boek, die zal worden uitgebracht in het volgende voorjaar… 😉

Yoga-Tights-2015-Kismet

Het Sprookje van de uithoeken van de kosmos of van de Onder Dezelfde Zon

“Open Mind” is de naam van deze Yoga Strak van “Onder Dezelfde Zon” en dit is precies wat ze belichaamt voor mij. In uw patroon kan verliezen mijn visie tijdens de preventie. Het lijkt alsof de Uitgestrektheid van het universum en ik in het midden. Een mooie gedachte, in de Yoga, is het niet? Het bijzondere van deze Tight is uw hoge tailleband. Daarin is elk van de buik voelt heel comfortabel.

Yoga-Tights-2015-Under-The-Same-Sun-Open-Mind

Mijn Sportief-Elegante Adidas by Stella McCartney

Uit de collectie van Stella McCartney, deze mooie Yoga komt Strak. Ik denk dat hun kleuren zijn prachtig in de herfst. Het is heel geschikt discreet en zeer geschikt voor dagelijks gebruik, als het is door de naden en de rits op de kuit tegelijkertijd heel chique. Helaas, het is juist deze Strakke al uitverkocht, maar er zijn ze in een ander patroon%image_alt% in dezelfde kleur combo te kopen.

Yoga-Tights-2015-adidas-by-stella-mccartney

Mijn casual vakantie affaire van Bali

En tot slot wil ik u mijn casual vakantie affaire van onze vakantie op Bali. Ubud is de Yoga op Bali en op elke hoek van de straat werden deze yoga broek in een heerlijk lichtgewicht katoen te kopen. 1000 Monsters, 1000 Kleur Variaties. Ik kon het niet zien en ik heb drie van deze lichtgewicht broek met thuis. Te dragen voor 6 tot 7 Euro per stuk is gewoon onverslaanbaar in prijs en gewoon in de nogal stoffige in de warme regio ‘ s heerlijk op de huid.

Yoga-Tights-von-Bali

Nu weet je mijn favoriete Yoga Panty ‘ s van dit jaar. We zien, ben ik in termen van de merken zijn zeer heterogeen. Het is zeer eenvoudig om de verschillende Stijlen en kleuren, omdat de wereld heeft zoveel moois te bieden. Absoluut kan ik aanraden om elke Keer de Yoga collectie van Reebok (niet alleen de Panty ‘ s) en Onzie. KISMET en Onder Dezelfde Zon zijn nieuw voor mij, maar de twee broeken zijn zeer veelbelovend. Meestal winkel ik nieuwe Yoga spullen in de Asanayoga Winkel.

Door de manier draag ik mijn Yoga Panty ‘ s zijn niet alleen voor Yoga. In het dagelijks leven en op lange vliegtuig of auto, reizen, begeleiden me meer en meer vaak. En als ik een bericht dat is zeer dicht bij mijn hart, lieve Dames! Ja precies, want dit is uitgegroeid tot een recht voor vrouwen specifieke Post, zou ik willen besluiten met een Bemoedigende een beroep op u:

Geen kwestie hoe je karakter eruit ziet – durf rustig de tijd, slijtage patronen, en wilde kleuren!

Ik heb gehoord dat het keer op keer tijdens mijn yoga-lessen: “ik zou zo gelukkig zijn, zo’ n mooie, kleurrijke broek met patronen, maar ik heb veel te dikke benen…” Zegt wie??! U bent zelfs niet degene die kritiek heeft op je lichaam, of iemand voor je en je vertelde dat je te dik voor die broek of dat t-shirt? En zo Ja: om te Horen, te luisteren naar deze woorden van Geloof! Vooral in de Yoga, het is allemaal over één ding dat goed over ONSZELF, dat we iets Goeds doen voor ONS en de wereld. Dus als je een broek en een patroon zo kleurrijk en wild, dan zal je dragen met vreugde en Trots – ongeacht de grootte van je. Je bent, in alle opzichten, en met elk van de broek is prachtig, vergeet dat nooit!

Geef een reactie