De PUMA ACTV en Power RCVR Panty ‘ s in de Test

De Tape op de huid heeft lange tijd in de mode en wordt het leren van veel sporten, zowel in de acute behandeling en preventie. Echter, op de meest recente PUMA collectie, de Banden worden rechtstreeks opgenomen in de opleiding broeken en tops, en voorzien van nieuwe functionaliteiten voor de atleten. ACTV en RCVR zijn de twee nieuwe productlijnen bij PUMA. ACTV staat voor “Actieve” en RCVR voor “Herstel”. Ik heb getest de twee trainingsbroek uitgebreid, en nu ben ik van plan te tekenen voor u mijn conclusie.

De PUMA ACTV Macht Strak

De PUMA ACTV Macht Strakke ik droeg in onze GINGA Training met Fernanda Brandao voor de eerste Keer. Het is ¾ van de lengte en ziet er bij de eerste Bezichtiging alleen een kleur-zwart. Echter, bij het Aandraaien, ik snel zag het kleur effect. Waar de Banden zitten, schemerde met de rek van het materiaal onmiddellijk van de sterke Roze. WOW! Een zeer verfijnd, vrouwelijk Ontwerp van een trainingsbroek. De PUMA ACTV zit tegelijkertijd ook meer uitstekend. Mooi figuur-knuffelen, maar super comfortabel! Alleen wanneer het Aanhalen, moet je een beetje meer tijd, omdat de Banden al blijven op de hoogte van de broek tot aan de huid plakken. Als ze zich, maar slechts een keer, dan is het op zijn plaats blijft niet meer!

PUMA-ACTV-Tight

Maar genoeg over het Design en de functionaliteit. We nemen een kijkje bij de ACTV-functie: Volgens de PUMA, de ACTV is gemaakt van technologie, “met het menselijk lichaam werken samen en krijgen het Beste van”. De Banden zijn gemonteerd langs de grote spieren van het bovenbeen, de knie en de Pos. De combinatie van sport bandages en compressie voor de ondersteuning van de activiteit van de spieren positief. Dit effect is wetenschappelijk onderzocht en bevestigd. Ik de broek tot nu toe, zowel de GINGA Training, kracht training in de fitnessruimte evenals bij het Uitvoeren van. Ongeacht of het wordt ondersteund door mijn spieren direct in hun werk, het is moeilijk te beoordelen, maar ik vond de PUMA ACTV door de nauwe pasvorm en de mate van de “bias” als gevolg van de compressie van de beelden worden uiterst comfortabel tijdens het Trainen. Dit positieve effect dat ik heb gemerkt tot nu toe zijn geen van mijn sport broek. Ik kan ook wijzen op het feit dat deze training pants – hoewel ze voelt zich niet expliciet ontworpen als een broek – zelfs op langere loopt nog steeds goed op de huid. Er is geen Knijpen of Schaven, zo heb ik ervaren in andere broek.

PUMA gym actv power 3.4 tight inside 511211_02_3d_inside

De PUMA Power RCVR Strak

Tijdens de ACTV-Power Strak is ontworpen voor de actieve, dynamische en Sport, de focus in de PUMA RCVR is eigenlijk op het herstel van de spieren. Hoewel het wordt verklaard als een lopend of trainingsbroek, echter, ik zet je op de geliefde Yoga. De RCVR-technologie trajecten biedt een micro-massage van de lymfeklieren ter ondersteuning van het natuurlijke Transport van lymfevocht en het bevorderen van de snelle Regeneratie van de spieren in de benen. Het compressie-effect van de tape langs de lymfatische paden is ook duidelijk in het geval van deze broek.

PUMA gym rcvr power tight inside 511213_01_inside

Fernanda Brandao gaf ons maar nog een andere onconventionele tip voor het gebruik van de PUMA RCVR: u heeft ons geadviseerd om te Dragen op lange vluchten in plaats van de vaak abschnüre de compressie kousen! Dat is Een goed Idee! Ik doe dat op de volgende vlucht, zeker. Omdat De RCVR is vergelijkbaar met de PUMA ACTV super comfortabel om te dragen op de huid en ik kan me voorstellen zeker te besteden 12-13 uur de lucht in. Ook, ik vind het goed dat deze broek is ontworpen als een lange broek. Echter, de RCVR is niet alleen groot, maar ziet er net zo geweldig! Bij mij heeft de “Ombré Look” van deze broek met het mooie kleurverloop van Zwart tot Roze onmiddellijk door haar genomen. En ook in mijn Yoga les, ik werd vermeld in een positief effect op de RCVR. 😉

PUMA-RCVR-Tight

Als conclusie kan ik zeggen dat ik onder de indruk van zowel de PUMA ACTV en de RCVR training pants zeer positief en niet wilt missen. Ze zitten goed, ze zien er spannend anders en zijn uitgerust met een interessante, innovatieve feature die ik heb ontmoet in geen enkele andere sport kleding fabrikant. Beide van deze training pants zijn niet goedkoop, echter, spreekt van hun kwaliteit. U zitten, zelfs na een paar keer wassen er nog steeds, waar je moet zitten en hebben niets verloren van hun compressie-effect! Top!

Dank u, liefde PUMA Team dat ik het voorrecht had van zowel de broek van je!

Geef een reactie