Mijn heetste boek tips voor de zomer van 2015

Ik heb altijd al een gulzige Lezer. Ongeacht of het een liefde, een roman of een aangrijpende Thriller. Ik bracht uren door met het lezen. Vandaag, heb ik niet meer zo veel tijd, maar ik heb af en toe trakteer ik mezelf altijd dol van goed lezen. Maar toen ik er over nadenk, ik lees in vergelijking tot voorheen nauwelijks fictieve romans, maar veel liever echte verhalen en het leven tips van echte mensen! Op dit moment heb ik 4 absolute favoriete boeken van 4 prachtige vrouwen. De boeken zijn niet allemaal nieuw, maar raken en te inspireren mijn hart. En ik vind dit boek zo mooi is geschikt voor de zomer.

Buchtipps-Sommer-2015

Yoga Meisje door Rachel Brathen

Rachel Brathen is één van mijn grootste Yoga inspiratie en ik volg je al een lange tijd op Instagram. Nu heeft ze bracht haar boek “Yoga Meisje’, naar haar gelijknamige Instagram-Account. Zij vertelt haar levensverhaal en is vol van prachtige woorden, inspiratie en tips om Yoga-Oefeningen, Schoon het Eten, en van de eigen innerlijke houding. Mijn favoriete set van Rachel: “Balans komt van het vertragen van het nemen van een diepe adem, van het begrijpen van je lichaam en wat het nodig heeft. Het komt van het accepteren van wie je bent en van jezelf te houden elke stap van de weg.” Prachtig, toch?

%image_alt%%image_alt%

Crazy Sexy Detox Kris Carr

Dit boek boeide me een goed 3 jaar. Het was voor mij een geweldige metgezel op weg naar mijn groene Smoothies, Detox sapjes en co.! Voordat ik kwam in het ziekenhuis voor mijn OP, ik pakte dit boek en stopte het in mijn zak. Voor mij was het heel prettig om te hebben “mijn” Kris Carr. Ik heb bewondering voor hoe deze Macht vrouw is het omgaan met kanker en ze vaak doet me denken aan hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan ons lichaam voelen. Als je Kris Carr niet weet, dan Gekke lezen Sexy Detox. Op geliefde in je eigen taal is het engels, maar het werkt beter… maar er is je boek ook in het engels.

%image_alt%%image_alt%

Is Uw Yoga. Uw leven door Tara Stiles

In het engels haar boek “Maak je Eigen Regels Dieet” en dat beschrijft veel beter waar het over Tara. Ze is een rebel en roept ons op om onze eigen regels voor onze voeding, onze Yoga en onze manier van Denken in plaats van ons, in een pre-made pigeon-hole. “Doen wat goed voor je is!” Dit is ook mijn filosofie van het leven, en Tara heeft leuke ideeën voor: Heerlijke, makkelijke recepten, Yoga-sequenties en meer van een absoluut sympathieke vrouw!

%image_alt%%image_alt%

Bent u uw Guru Gabrielle Bernstein

Dit boek heeft bij mij geweest naar Bali en ik heb nog elke dag. Het is niet een boek leest makkelijk weg, als de andere 3 boeken. Het is te Proberen een boek te doorbladeren, om te kijken en te Genieten. 108 kleine lessen en suggesties zijn voor ons dagelijks leven heeft samengevat Gabrielle in haar werk. Er zijn praktische tips over het toepassen van jezelf tot Stress, woede, verdriet of andere negatieve emoties en omstandigheden in het leven. De meeste van uw tips zijn zo simpel, maar het is precies omwille van hun eenvoud, een aantal van uw lessen hebben mij zeer verrast. Een verandering in Denken is niet moeilijk, maar het is een kwestie van Oefenen! Krijg aan het!

%image_alt%%image_alt%

Ik denk dat deze 4 Dames zijn gewoon geweldig, en na mijn ontmoeting met Tara, ik zou graag willen weten wat de andere drie ook zo graag persoonlijk. Maar zolang je prachtige boeken zijn rijk, die ik beveel het je van harte. Ik ben al blij om te zien wat Wandelen in de zomer in uw vakantie Bagage… Veel plezier!

Geef een reactie