Mijn favoriete links vanaf November 2014

November was weer snel voorbij en wuiven we landden in het seizoen van de Advent. Mijn favoriete links van November, zou ik graag met u delen toch. Ik heb gedragen mooie dingen en ervaringen van mijn maand voor u. En dus kom ik straight to the point en stel deze gelijk aan de in deze review zodra mijn nieuwe opzet van de “SPREAD THE LOVE – Waarom wij delen Blogger meer moeten” in de wet. 🙂

Wie finde ich mich selbst

1. Liefde verbindt Post: het is allemaal om het Winnen!

Als we beginnen met het Draaien en te voelen hoe vergroten we ons stuk voor stuk, dan is de wens om een bijna automatisch op een bepaald punt. “Hm, de eerste 5 kilometer in 30 minuten’….”Dan pak ik de 10 kilometer in minder dan 60 minuten’….WOW….”Ik kon maken van de halve marathon”….”En wat is met de grote run..???” Soms vergeten we waarom we lopen. Omdat het leuk is, omdat het ons helpt Uit te schakelen als we in contact komen met andere mensen en en en. In deze terugkeer naar de wortels voor mij Dins Post heeft geholpen in uw Chicago Marathon goed. Ik heb een aantal keer moest eens goed lachen over hoe grappig ze beschrijft haar “fout”: De TOP 10, als je het gemist zijn Marathon-de beste tijd om seconden…Goddelijk!

Marathon-Bestzeit verpasst

2. Facial cleanser van Clarisonic

Mijn Posts over de pil, evenals mijn tips voor de tijd om rustig na die gigantische genieten van een grote populariteit. Het is een geweldig gevoel om in staat zijn om zo veel vrouwen de moed om te maken! Natuurlijk, ik ben vroeg in dit verband naar tips voor huid, vooral onder de tijdelijke bijwerkingen lijden na het Staken van de pil. Sinds November heb ik een waar wonder product voor de huid of voor de jonge onzuivere huid: elektrische gezichtsreiniger van de Clarisonic. Zo grondig en zacht, ik heb nog nooit een gezicht te reinigen! En zo goed voor mijn huid was al vóór deze ontdekking, hoe beter je wordt door middel van de dagelijkse reiniging met mijn Clarisonic. Absoluut de moeite waard te investeren! Vooral in het geval van gevoelig voor vlekken van de huid!

Clarisonic Gesichtsreiniger

3. Mooie Chakra armband van Asanayoga

Was al mijn winter Yoga Post ik vroeg meerdere malen om de oorsprong van mijn groene armband, die draag ik om mijn pols. Vandaag de dag, er is het antwoord. Immers, waar deze armband vandaan kwam, want er zijn nog veel meer! 🙂 Het is een zogenaamde Chakra armband, ter versterking van haar kleur en de ingesloten gem op een specifieke Chakra in de vs. Of u het nu gelooft of niet, is aan u. Ik vond deze armband mooi en het ontvangen als een geschenk. Het wordt geassocieerd met de Manipura Chakra, onze navel Chakra en brengt ons moed en kracht. Ik zou kunnen gebruiken op het moment!

LIEBLINKS-Yoga-Chakra-Armband

4. Mijn Seminar op de Simmerl

In de laatste maand was ik weer op een Seminar. “Het oplossen van conflicten. Conflicten van afwerking” op het programma en ik had heerlijke dagen in het Zuiden van Duitsland. Het is al mijn derde Seminar van dit type en die geeft u in een professionele of privé-communicatie seminars met NLP Achtergrond, die ik graag de seminars van Simmerl. Een deelnemer zei dat het de laatste Tijd zo leuk in de Feedback-sessie: “De seminars op de Simmerl om de een of andere manier trekken zeer speciale mensen!” En ik kan dit bevestigen! Ik heb veel geleerd en tegelijk vriendelijke mensen te ontmoeten!

Seminare bei Simmerl

5. Mijn muur sticker in mijn nieuwe werk kamer

Sinds mijn carrière, heb ik u al verteld, heb mijn kamer een nieuwe betekenis voor mij. Vooral op mijn vrije vrijdag besteed ik een paar uur in deze kamer, en ook mijn Yoga-Lessen, bereid ik hier. Het werk in een heel bijzondere sfeer – dit belichaamt voor mij. En daar was het, voor mij, er is geen twijfel dat deze ruimte moet ook helpen ze mentaal in mijn verdere ontwikkeling. Voor een lange tijd, ik hou het Holstee Manifesto! HET IS JOUW LEVEN! Helaas is er niet de oorspronkelijke formulering als een muur tattoo. Echter, ik vond een soortgelijk geval Wandtattoos.de wat ik graag nog beter! Je zou het niet geloven hoe vaak ik zit hier aan mijn Bureau en mijn weergave van de lijnen dwalen. Dit geeft zo veel energie!

Wandtattoo-Es-ist-dein-Leben

Geef een reactie