Onze darmen is de charme: Waarom een dubbele punt zuivering is geen taboe meer!

Op de laatste sinds het succes van het boek “darm met charme” van Giulia Enders, het is duidelijk dat onze darmen heeft verdiend een nieuw perspectief en een hogere status in de maatschappij, maar ook voor ons persoonlijk! Zo hoorde ik voor ongeveer 2 jaar geleden voor de eerste keer van dit boek en de bijbehorende verbazing meegemaakt, ik zucht van opluchting. In 2012, het belang van mijn dikke darm tijdens een hormonale advies werd mij uitgelegd, na het Stoppen met de pil, en ik leerde van mijn natuurgeneeskundige dat de helende werking van een zachte dikke darm te reinigen, dat me in 2013 eindelijk migraine gratis! Toen kwam het voor mij bijna als een wonder, nu weet ik – met dank aan Julia Enders en vele andere experts die zich wijden aan de darmen: Onze darmen heeft een zeer speciale betekenis voor onze gezondheid en is niet langer een taboe en meer!

De verhalen over onze gezondheid van de darmen en vul, in de tussentijd, alle boeken. Voor mij, de volgende feiten zijn het meest belangrijk voor de introductie van het onderwerp:

  • In het geval van onze spijsvertering is een ongeveer zeven Meter lange, zeer complex Systeem met een totaal oppervlak van meer dan 300 vierkante meter. Het geeft dus de grootste oppervlakte van het contact met de buitenwereld, voor onze huid.
  • Onze spijsvertering kan, in de strikte zin van het woord is een taak: het afbreken van Ons voedsel door de spijsverteringssappen en leveren ons lichaam met voedingsstoffen en levenskracht. Intestinale gezondheid is erg belangrijk en het betere voedsel dat we tot ons, hoe beter de brandstof voor onze gehele lichaam.
  • Daarnaast is een intact darmflora voor ons immuunsysteem is van onschatbare waarde. Ongeveer 70 procent van alle immuun cellen bevinden zich in de darm en zo bij te dragen tot het behoud van de gezondheid van ons hele lichaam.
  • Typisch voorbeeld van “intestinale problemen, zoals chronische constipatie en de “slakvorming” van onze darm is bewezen vergaande effecten hebben dan eerder gedacht: ze zijn in verband met een gebrek aan drive, lusteloosheid, depressie, huidproblemen, haaruitval, en nog veel meer, zouden we niet plaatsen, uiteraard met onze darmen.

“De darm is de wortel van de Plant man,” zei Mayr – de uitvinder van de F.-X.-Mayr-Kuren, een lange tijd geleden. Giulia Enders zet het een beetje meer poëtisch: “Onze darmen is een heerlijk schepsel vol gevoeligheid, verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Als u de behandeling hem goed, bedankte hij voor.” Zo zie ik het ook! Sinds ik persoonlijk heb een positieve ervaring met darmreiniging, ik ben een grote Fan van dit onderwerp, en ik ben niet moe te vertellen elk jaar. Als ik je kan geven, een health tip voor het verbeteren van je fysieke welzijn, dan is een grondige en zachte reiniging van de darmen, alsmede een begeleidende vezel-rijk dieet.

In het reinigen van uw dikke darm beveel dit jaar, Amazon reiniging van de darmen van de regenboog cirkel. Elk jaar in de lente, ze is verkrijgbaar als een 2 – tot 3-maand genezen op mijn Wellness programma en ik ben nu de 4. Jaar in een rij, verbaasd door zijn effect op mijn organisme. Mijn vorige ervaring met de Amazon dikke darm te reinigen kunt u, bijvoorbeeld, hier, hier en hier, waar ik al geantwoord is “pittige”, veelgestelde vragen over de procedure.

Dit jaar heb ik de Amazone colon cleanse is een beetje anders dan de 3 jaar eerder. Ik heb uitgebreid de behandeling iets. Dat gezegd hebbende, ik heb al 4 weken, 2 Keer per dag, zoals wordt voorgesteld, en 8 weken, 1 Keer per dag. In de 4 intense weken, ik heb mijn jaarlijkse sap vasten voor het verlichten van mijn lichaam en schoon te maken. Na de intensieve 4 weken van het gebruik van de dikke darm te reinigen heb ik voor nog eens 8 weken met de helft van de hoeveelheid poeder. Ik dronk alleen in de ochtend direct na het opstaan de kruidendrank en mij gedurende de dag indien mogelijk, schoon en rijk aan vezels (veel fruit, rauwe groenten, vlas, zaad, enz.). Groene Smoothies zijn de manier absoluut! Deze versie van de darmreiniging deed me goed, want ik was in staat om het handhaven van de positieve effecten van meer. Met Amazon darmreiniging, ik was in het begin van April – 4 weken – klaar, en de ochtend Helder/alertheid, een betere spijsvertering en duidelijker huid zijn gebleven tot de dag van vandaag.

Darm-Reinigung-kein-Tabu

Dus hier ben ik weer zo dankbaar voor de dubbele punt zuivering voor mij en mijn gezondheid is ontdekt en ik adviseer u graag andere mensen die het willen verbeteren van hun fysieke welzijn, zal ik weggeven vandaag is een vers, 500 gram kan Amazon de dikke darm te reinigen door regenboog cirkel voor je eigen genezing. Voor de wedstrijd, antwoord mij door een reactie onder deze blog post, wees eerlijk met de volgende vragen:

Heb je bezorgdheid jezelf met je darmen? Wat zijn je al doet voor je darmgezondheid?

De wedstrijd is al klaar!

Voor deelname aan de competitie, zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van de eures-reactie, moet u in uw naam en een geldig E-mailadres zodat ik kan u contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 13. Mei 2016 tot 18: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting.
  • De winst wordt bepaald door het lot.
  • De winnaar zal worden uitgeroepen door mij in verband met mijn Facebook-pagina en ook in persoon via e-Mail. De verzending van de Amazone colon reiniging wordt gedaan door mij.

Ik houd van u, lieve lezers zijn nu alle gelijk van de duim. Natuurlijk, er kan er maar één de winnaar zijn… Als het niet werkt, probeert u de Spa, echter, en is zich bewust van het geval, in de toekomst, meer om uw (darm)gezondheid. Bewustzijn is altijd de eerste stap naar verandering.

Geef een reactie