De Self-Findungsweg

In de afgelopen week heb ik bezet mezelf heel intensief met de onderwerpen van voeding en Fitness, en over geschreven. Echter, ik heb mezelf op hetzelfde moment met mijn andere grote onderwerp van “zelfbeschikking” verder uit elkaar. Maar voor mij was het niet echt duidelijk, hoe en in welke Vorm ik u zou kunnen en willen. Moet ik je uit de boeken en ideeën die mij vergezellen op mijn manier? Of moet ik u vertellen elke stap op de weg naar mijn zelf-bewust leven? Hoeveel geef ik van mezelf?

Ik heb besloten om naar een middenweg die goed voelt voor mij. Ik ga in ieder geval, wat ik ben omgaan met, wat zijn de gedachten en Oefeningen zal me helpen op mijn manier (en misschien ook voor u een gedachte van waarde kan zijn) en van tijd tot tijd, zal ik u zeker van mijn persoonlijke kennis bij de individuele bouwstenen.

Voordat ik begin maar met dit Alles, ik zou graag een beetje “reclame” voor de zaak: alleen vandaag, zag ik weer hoe weinig mensen zijn betrokken, maar eigenlijk, in het openbaar met dit probleem. Zelfs in mijn vriendenkring hebben we vermaken ons, tenminste tot nu toe, nauwelijks over het wel of niet wat ieder van ons maakt (beroep, Hobby ‘ s), zijn/ haar grote droom. En spontaan, ik zou zeggen dat bijna niemand van toepassing is. Duidelijk, we kunnen redelijk spannend Banen en Hobby ‘ s die we nastreven, maar die brandt voor zo recht voor wat hij aan het doen is? En dan de cruciale vraag: Wie is omdat, anders dan dat hij doet, dat hij of zij verwacht meer van de Baan, of het niet 100% gevuld in zijn leven, voelt? Het is een beetje een taboe…vooral in het bijzijn van anderen, maar soms zelfs van zichzelf!

Daarom, ik hoop dat ik je motiveren met mijn bijdragen aan dit onderwerp, misschien de een of andere Gedachte en luisteren naar veranderingen in u, zoals u.

Zo, na dit kleine preek, zou ik willen aanbevelen om u een fascinerend boek: ik kan niets doen als ik wist alleen wat ik wil door Barbara Sher.

%image_alt%%image_alt%

Al op de cover van het boek, waren er twee verklaringen, die tot mij gesproken hebben persoonlijk direct:

“Een vol leven hebben we, als we doen waar we van houden. Maar wat als we niet eens weten wat we echt willen?” en “Wie is er zeker van dat er moet worden in zijn leven meer dan wat hij krijgt, houdt dit boek is een handige gids in de Hand…”

Als ik dit las, heb ik wikkelde het in de boek handel…..Oh, nee, natuurlijk heb ik het besteld online. Zonder grap, om mij het gebeurde in de tijd, helemaal raar om te kopen zoals een zelf-ontdekking boek persoonlijk. “Wat zou kunnen denken dat de verkoper over mij?” Zoals u zien kunt, met wat je hebt om te vechten dus…tztz.

Het is echt een geweldig boek is verdeeld in 14 hoofdstukken, waarin sprake is altijd een heel bijzondere, diep menselijk Probleem (innerlijke Weerstanden, de verwachtingen van anderen om zelf, enz.). Als je jezelf heel erg sterk en soms minder in de afzonderlijke hoofdstukken. Ik ben momenteel werkt zeer intensief met dit boek en het heeft me al wat basiskennis over mij.

Meer van dat zal ik u vertellen in de andere Posten, om de voor mij interessante hoofdstukken.

Geef een reactie