In 2016 te maken van een volwaardig en succesvol jaar

Opnieuw en opnieuw vragen over mijn beroep, mijn onafhankelijkheid, en de studie van de (Openbare Gezondheid/ de gezondheid van de wetenschap en de verpleegkunde wetenschap), heb ik mij bereiken. Mij lezers schrijven voornamelijk binnen, op zoek naar de juiste opleiding voor professional wilt omleiden of net de stap naar zelfstandig ondernemerschap hebben genomen of nog niet. Daarom dacht ik dat het Leven & Werk-Book “Mijn beste jaar van 2016,” Frenken* Susanne Pillokat en Nicole, waarvoor ik werd afgeschilderd, de ene of de andere wellicht geïnteresseerd bent.

Aan het begin van het jaar, contact opnemen met het Business & Marketing trainer, Susanne, en de schrijver en presentator Nicole mij met een interview aanvraag. De twee waren aan het ontwikkelen van een zelf-coaching, gids voor vrouwen die het willen maken in 2016 een vervuld en succesvol jaar. Ze wilde inspirerende verhalen van vrouwen die iets te zeggen hebt over de onderwerpen van “hart thema als beroep” – “Gezond & gelukkig in het leven”. Ik ben erg blij met dit verzoek en natuurlijk overeengekomen! Nu ben ik in aanvulling op de Hahn tweeling, een TV-journalist Gundula Gause en Esther Eisenhardt (“Mompreneurs”), een van de 10 vrouwen van wie de verhalen van andere vrouwen de moed en te inspireren.

Ik vroeg aan de twee auteurs een paar vragen over uw Leven & Werken-Boek, waarin je kunt lezen in het volgende Interview. Ik kreeg zelfs mij, die in December door de manier waarop al een paar dagen vrij om te werken met het boek en de Business Edition (een Online cursus) en ben benieuwd naar. Doelen en het afgelopen jaar zegt dat ik niet over een gestructureerde opgenomen, dus ver in elk jaar van mijn self – employment-echter, de manier waarop ik zal dit aan te pakken dit jaar. Ik hou van dergelijke taken, en ben benieuwd naar mijn resultaten! Heel leuk om te lezen!

Mein bestes Jahr2

Susanne Pillokat en Nicole Frenken

Wat heeft bewogen tot het schrijven van het Leven & Werk-Book “Mijn beste jaar”?

Ons maakt het gemakkelijk om gelukkig te zijn, als vrouwen niet “geleefd”, maar volgens je eigen talenten, doelen, en de Sterke punten van hun individuele sporen. Sommige vrouwen missen de moed en we zouden prikkels door middel van de zelf-coaching, oefeningen Voltooien, evenals de talrijke Portretten van mooie vrouwen, uw doelstellingen zijn al succesvol op de baan.

Voor wie is het boek bedoeld?

Het boek is gericht op alle vrouwen die niet willen, laat het leven gewoon lappen, maar wilt actief aan te pakken. Voor vrouwen die niet weten dat geluk in het leven ligt in andere mensen, maar in jezelf. We willen de ondersteuning van vrouwen, hun echte hart doelen stap voor stap. Die dromen van een “beter leven”, maar niet wordt verplaatst en niet werkt, zal volgens onze ervaring, moeilijk. Maar voor de meeste vrouwen is het geen gebrek aan wil, maar een gebrek aan zelfbewustzijn, focus en helderheid. En op dit punt willen we de schroef met de self-coaching te draaien Oefeningen te helpen. Duidelijkheid over uw doelen, over wat voldoet aan en maakt me blij – dan is deze droom in een dag-per-dag-Plan voor de wederopbouw en selectief upgrade voor de magere periodes. Ook in het geval van de echte hart problemen van een uur, waarbij een apparaat wordt in Twijfel, en waar het ons loopt buiten adem. Omdat het belangrijk is, met een SOS-Plan voor te bereiden. Ook werken we in een van de vele Coaching Oefeningen. De beloning is enorm voor alles, het maakt op de weg, en al deze “Metgezellen” het boek ook speciaal!

Druck

Naast het boek is er een Business Edition in de Vorm van een Online cursus. Waar is het verschil met het boek en wie is de Online cursus?

Het boek is gericht op alle vrouwen, werknemers, zelfstandigen, Freelancers, moeders ouderschapsverlof, werkzoekenden, studenten, alle vrouwen die hun leven bewust en op je Sterke punten, talenten en wensen, wilt uitlijnen. Het boek is verondersteld om een goede vriendin, de inspiratie en de ‘juiste vragen’, zodat vrouwen meer ontwikkeld moedig om je ziel bestemming.

De online cursus is opgebouwd op dezelfde Overtuiging, Namelijk dat degene die het leven van je dromen, is meer succes en meer voldoening! We willen alle vrouwen om te leven van hun dromen, zelfs en vooral de (Solo)ondernemers, zelfstandigen, Zzp-ers, Coaches, trainers, kunstenaars, natuurlijk. Want we weten uit onze eigen ervaring, dat we dingen doen die we liefhebben, heel goed en succesvol. U kunt gemakkelijk uit te gaan van Hand – zo, voor het grootste deel van ideal om geld te verdienen van hen, en zij vullen ons met vreugde en zin. Ook in de Business-Editie (Online cursus) hoe in het boek van helderheid, focus, Plan. Met deze drie ingrediënten namelijk ook Business om Precies te zijn dromen eigenlijk doen uitkomen: wat ik wil en niet wil (en wat ben ik bereid op te geven), en een actieplan te breien, en dat brengt mij op mijn Ideale dichterbij. De online cursus wordt begeleid stap voor stap.

Aan het begin van de Business Visie: de meststof voor De groei van de onderneming en persoonlijke voldoening. De eerste stap om dit te bereiken ideaal beeld van het eigen Werk echt is, op te schrijven. We versterken de ondernemers de tijd te nemen om een Notitie te maken van je eigen dromen. Omdat enkele vrouw leven, omdat van de waargenomen beperkingen op het eigen (professionele)leven. De droom of Visioen, maar in zwart-wit op papier, het resultaat is vaak zeer snel, de eerste stappen in de veronderstelde richting. We hebben de ervaring dat de Bewuste Droom initieert het geboorte proces. In deze context spreken we in de online cursus ook over de meest belangrijke geestelijke wetten voor succes.

Dan, natuurlijk, omzet, winst, en de acquisitie van nieuwe klanten! De concrete Plannen voor het komende fiscale jaar, dat in de komende cursussen. De expliciete omzet en winst planning van de uitkering, alsmede de analyse van de individuele wedstrijd. Ook de Marketing en de sales of customer acquisition proces zal worden verwerkt. Het mooie is: De antwoorden zijn allemaal in de ondernemer zelf, het is met alleen onze onproductief “Eisen” en de handige structuur van de online cursus. Van intentie naar de realiteit, de gids die we stap-voor-stap, het vertalen van de dromen van de SMART-formule voor succes in een doel te bereiken proces.

Mein bestes Jahr3

Wat is een gezond leven voor u uit de macht, persoonlijk, en van de mate waarin de gezondheid van de doelstellingen van uw standpunt in het eigen jaar, van plan om te integreren?

Een gezond leven te maken heeft heel veel met de Balans: De Balans tussen Werk en vrije tijd; en nog steeds de Inspiratie en pensioen. De vraag van een gezonde manier van leven leidt al snel tot de vraag, of ik heb mijn eigen “biotoop” voor mij. Ik heb in het leven een plaats waar ik van hou en om bemind te worden, en Zinvol om te doen? Mijn werk geeft me plezier, voldoening, erkenning, voldoening? Ik ben mijn Dromen op het spoor? Ik heb prettig met de relaties tussen mensen en ik doe Goed aan mij? Ik leef in harmonie met mijzelf, of ik laat me leven? Het lichaam en de geest te voelen, zodat ik ook denken, als het bovenstaande is in balans. Het boek “Mijn beste jaar” en vraagt Ja aan elk van de gebieden van het leven, en wat een vrouw kan doen, om ze zelfs meer voldoening en energie. Voor mij is het de ouders van de belangrijkste stap is het integreren van het thema gezondheid in de jaarlijkse planning.

Het Leven & Werk-Book “Mijn beste jaar tot 2016″* kan online besteld worden. Voor meer informatie over Nicole en Susanne kunt u vinden op www.meinbestesjahr.de.

Geef een reactie