Vrolijk Kerstfeest & Een Terugblik Op Het Jaar

Wow! Is het al kerstavond! Het jaar is weer ontzettend snel voorbij! De laatste dagen in 2014, zou ik graag gebruiken voor projecten in de afgelopen weken en maanden was er geen tijd. Achter de Schermen werken blijft, maar hier op de Blog het zal zijn tot het einde van het jaar rustig. Op Instagram ik zal bepaald worden om actief te zijn. Daarom heb ik al mijn eigen persoonlijke terugblik op het jaar voor je. Om de conclusie al op geanticipeerd: 2014 was geweldig! En 2015 nog beter zal zijn!

Weihnachtskugel

Dat 2014 is zo verdomd goed, dus ik zou hebben verwacht aan het begin van 2014 nooit. Integendeel zelfs. Het begin van het jaar was vrij bescheiden, nadat ik had 2013 vele UPS en Downs. Ik kan het nooit laten verleiden en ik ben op mijn manier verder gegaan, zonder een lift. Van een “Diepe” ik ging, alleen komen er sterker uit. Alles gebeurt met een reden, is mijn Motto. In elke nederlaag een Kans is er altijd, er is altijd een reden waarom iets niet mag. Zelfs als het is om te geloven, vaak harde, op het eerste gezicht is dat alles heeft een doel, ik ben er vast van overtuigd.

2014 is voor mij veel positieve Verrassingen. Ik zou nooit gedacht hebben dat een jaar geleden dat ik zou besteden dit jaar, mijn beste vriend en trouwen met de Kerst voor de eerste Keer met mijn man als een gehuwd paar. Ik was in staat om professioneel uitvoeren van de vele projecten die niet “alleen geld verdienen”, maar het maakt mij in de eerste plaats is erg leuk. Een voorbeeld van het Schrijven: ik heb geschreven voor diverse tijdschriften zoals BRIGITTE en YOGA in DUITSLAND, ik schrijf ook regelmatig voor diverse bedrijf blogs, het ontwikkelen van recepten, en moet creatief zijn. Ik was vaak geïnterviewd en was een paar dagen geleden voor de eerste Keer op televisie.

Dit jaar was ik in staat om mij te ontmoeten dromen en doelen te bereiken. In het komende jaar, ik wil graag meer schrijven – hier op de Blog, maar ook professioneel. Ik zou graag motiveren om meer mensen om gezonder te leven, zowel online als offline. Ik ben zo blij en dankbaar voor mijn project: Gezond leven, waarin ik mijn hart en ziel in zulk een waanzinnige populariteit. Ook ben ik heel erg naar uit om in 2015 en zou blij zijn als je zou kunnen doe mij volgend jaar op mijn manier!

Kortom, ik heb gepubliceerd in 2014 alle 125 artikelen over het project: Gezond leven. Bijzonder goed je moet dit artikel:

  • Project: suiker – gratis 4 weken zonder suiker
  • Chia zaden en vlas zaden in vergelijking
  • Overnight Oats – Vier de zomer recepten

Alleen al deze drie artikelen zijn geklikt meer dan 150.000 Keer aan meer dan 60.000 mensen te kijken van elke maand op het project: Gezond over het leven. Met zo ‘ n geweldige reactie die ik nooit verwacht!

Daarom, het is te zeggen vandaag, nogmaals, op het moment, DANK u! Ik waardeer elke reactie, elke e-mail, elke “like” en, natuurlijk, over al de gesprekken die ik heb met lezers en andere bloggers in het echte leven. Werk dat u begeleiden mij en mijn project, en met een leven dat vervuld is en motiveerde me om door te gaan. Dank u voor uw steun! Zonder u, onze lezers zou er dit Blog, misschien, maar hij zou niet zijn wat hij nu is.

Ik zou ook graag mijn oprechte dank aan mijn familie, waarvan een groot deel is te lezen hier. Dank u voor uw steun, dank je voor altijd in mij geloven!

Ik wens u allen een fijne, ontspannen Kerst en een goede Start in het nieuwe jaar!

Uw Hannah

Geef een reactie