Lily & the Snowman: tijd Maken voor wat jij van houdt!

Zo langzaam een ongelooflijk jaar 2015 nadert haar einde. De contemplatieve tijd tussen het jaar van start, en ik heb lang en diep nagedacht hoe kan ik beschouw dit jaar vol UPS en Downs in retrospect, en wat ik heb geleerd in 2015 leren. Het was zo veel! Maar twee dagen geleden, een Video in handen is gekomen, dat mij doet denken aan wat was het belangrijkste voor mij dit jaar. En ik zou u willen zeggen vandaag, op deze Heilige nacht. Lily & the Snowman laten ons zien wat Kerst is echt belangrijk. Check het uit en geniet er van.

Lily & the Snowman. Ik heb deze Video al 30, 40 Keer, en het roerde mij tot tranen. Op het eerste gezicht, het is “slechts” het verhaal van een klein meisje bouwt een sneeuw man door een wonder in leven. De twee hebben een zeer speciale band met elkaar. Hij toont haar de mooiste verhalen die je kunt bedenken, en beide zijn gelukkig met elkaar. Om Lily op een bepaald punt in het leven, dus afleiden dat u vergeet uw sneeuwpop. Echter, in uw eenzaamste uur, herinner je je hem en keer terug naar hem die al voor u klaar. Tijd maken voor wat jij van houdt!

Ik had deze ervaring dit jaar op een aantal niveaus. Professioneel. Tegen het einde van 2014 heb ik gemaakt voor mezelf met mijn 4-dagen-per-week-ruimte voor wat ik van hou, en kon in 2015 met mijn kleine en grotere Wensen en projecten te starten die ik heb genoemd, de grote ETEN TREIN van Uitdaging HOUDEN, die heeft gemotiveerd 200 mensen om te beginnen met een gezonder, actiever en gelukkiger in het jaar, heb ik ervaring opgedaan in Persoonlijke Coaching met mijn klanten, en ik besefte dat mijn grootste wens sinds mijn Kindertijd, ik hou van de publicatie van mijn eerste boek, “ETEN TREIN LIEFDE”, schreef op 16. Mei 2016 zal verschijnen. Deze ervaringen hebben mij gemaakt, zo blij dat ik altijd het makkelijker vinden om te vertrouwen op de stem van mijn hart.

Op hetzelfde moment, ik was nu na de indiening van mijn boek manuscript in November, maar in de regel ook niet om gelukkig te zijn, in staat zijn om terug te keren naar mijn Baby: mijn Blog ETEN TREIN LIEFDE. De hele zomer heb ik geschreven als een bijbaantje op mijn boek, dat kost me ook veel energie en had ik minder tijd voor mijn Blog. Met de indiening van deze energie en liefde terug gekomen en dit heeft mij ook heel erg blij. Bijna 4 jaar, er is ETEN TREIN LIEFDE nu en ik zou willen maken van vele, vele jaren. Het is gewoon wat ik doe!

Een andere ervaring die ik heb geleerd dit jaar door mijn ziekte. De endometriose was gediagnosticeerd met mij in April en ik moest een aantal weken tot mij terug te keren en mijn lichaam en vergeet niet het belangrijkste ding in mijn leven….mijn gezondheid! En ik heb geleerd dat het dus zeer de moeite waard om tijd te nemen voor het lichaam, goed voor hem te luisteren en je eigen weg gaan…in het bijzonder, in het geval van een chronische ziekte waarvoor de reguliere geneeskunde kent geen remedie. Echter, ik vond mijn weg naar genezing en ik ben nu na bijna 8 maanden, zo veel beter. Ik zou graag een paar weken meer en dan zal ik je vertellen mijn manier, want dit is te gek voor mij! Ik zou willen geven aan vrouwen met endometriose hoop en moed om hun weg te vinden.

En een laatste ervaring heb ik geleerd dit jaar. Maak tijd voor wat liefde is nu vooral zijn voor mijn gezin! Iets meer dan een week geleden, mijn lieve mama is gediagnosticeerd met borstkanker! Het was voor ons een klap in het gezicht. Borstkanker is (helaas) niet ongewoon en de kansen op genezing zijn goed voor je, maar als het gaat om een persoon die je liefde, dan zie je het met andere ogen! Toen ik ‘ s avonds in het kader van de week van de oproep, ik ging onmiddellijk. Ik wilde alleen met haar en kijk hoe het gaat. Kunt u het accepteren van de diagnose? Ze valt in een emotioneel gat? Ze gelooft in haar genezing?…De thuisbasis van een lachende moeder op mij stond te wachten. Ze is vastbesloten om haar te verslaan kanker en begon onmiddellijk met uw persoonlijke healing proces. De gehele volgende dag, nam ik voor u, en we spraken voor een zeer, zeer intens. Ze wilde alles weten over anti-kankerverwekkende stoffen in voedsel, wat ik wist. Ook mijn vader was zich bewust van. We kochten frambozen, broccoli, tomaten en nog veel meer, kookten en aten goed en een wonder geschilderd voor je mooie gedachten afbeelding. Geïnspireerd door het boek “kanker cellen geen frambozen graag”. Het was een van de mooiste dagen hebben we wel eens samen als een familie! Ik was het volledig met hen, en ik heb bewust pakte deze tijd…tijd Maken voor wat jij van houdt!

Vandaag de dag is de Heilige nacht. Het Feest van de liefde, en niets kon meer geschikt zijn dan die van vandaag, in de komende paar dagen, en de beste in het geheel van het volgend jaar de beurt aan de dingen die we graag persoonlijk. Of is het onze roeping, ons eigen lichaam, onze ziel, onze familie, de levende sneeuw man in onze koelkast. De mijne heeft aangetoond dat jaar dat we dringend moeten stoppen, druk je alles op de lange Bank. Ons hart gehoord wil worden. Het zou willen is het NU de beurt om te kijken naar wat belangrijk voor ons is en liefdevol. Dus moeten we komen NU tot nadenken en Handelen. Ons leven is vaak een afleiding, we zijn altijd verleid tijd en weer hier en daar, ver weg van onze “aangelegenheid van het hart”. Maar we moeten leren van de Lelie ‘ s verhaal: We kunnen op enig moment besluiten om terug te keren naar het komen en wat is echt belangrijk voor ons. En dit is erg gemakkelijk voelde wanneer beginnen we, ons hart, luister goed… 🙂

Ik wens u een geweldige Kerst vol liefde en tijd, voor alle die je dierbaar is! We horen ons snel weer, want dan is de voorbereiding voor de grote ETEN TREIN Uitdaging HOUDEN in 2016. Ik hoop dat velen van u er als we samen zijn, te rekenen vanaf de 01. Januari werken voor drie maanden echt intensief. Tijd maken voor wat je graag doet, omdat het mijn Missie om je te begeleiden naar de beste Versie van jezelf kunt worden! Met levendige, natuurlijke eten, plezier, beweging en een nieuw bewustzijn voor jezelf!

Ik dank u voor uw Trouw, uw liefde en uw enthousiasme!

Veel Liefs, Uw Kristin

Geef een reactie