Om dingen te draaien voor de Winter – de MYTHOS 2.0 run serie van GORE RUNNING WEAR®

Zo langzaam de temperaturen kruipen onder het vriespunt. Lichte min graden, hadden we al bij ons, en ik moet eerlijk toegeven: Dit jaar is het heel moeilijk voor mij om te wennen aan de winterse kou. Echter, mijn opleiding, ik ben terug op het nu, omdat de successen van het volgende seizoen bekend te worden opgesteld in de Winter. Voor deze moet goed de Winter-uitvoeren van dingen, het warme, mooie en tegelijkertijd het lassen betrouwbaar transport! Ik heb nu een serie van GORE RUNNING WEAR®gevonden: de MYTHE 2.0!

Laufen-im-Winter-GORE-Running-Mythos

Op mijn zoektocht naar de juiste Winter kleren lopen, ik heb geprobeerd een paar. De meeste stoorde me dat een hoop lopen spullen voor de Winter kan warm zijn, maar niet winddicht. Vooral in het geval van loopt door het onbeschermde gebied markeren, de Wind fluit, echter genadeloos door elke niet-de wind-proof kleding. In combinatie met een heel zweet-inducerende sport, zoals het niet een goed idee om te Lopen!

Daarom was ik erg blij toen ik op de run-serie “MYTHE 2.0” van GORE RUNNING WEAR®. GORE = GORE-TEX® – I Association uit mijn jeugd, uitstekende kwaliteit, zo goed als Wind – en weersinvloeden! De MYTHE-2.0-serie is voor zowel vrouwen als voor mannen in een verscheidenheid van kleuren. Zwart, blauw, neon geel, groen en natuurlijk ORANJE! Deze kleur trekt mijn complete running Outfit door en ik hou van deze kleur heel gemakkelijk!! Hetzelfde als de Aanscherping doet u gewoon in een goed humeur, en het licht van zelfs de dreariest winterse dag! Zie foto ‘ s: #NOFILTER ik je vertellen! 🙂

Ik kon het niet verwacht dus dat het er uiteindelijk zo koud en winderig dat de GORE-running outfit moest bestand zijn tegen een eerste winter test. In het geval van -3 graden en een ijskoude Oostelijke wind, het was eindelijk voorbij! Ik nam mijn 15 kilometer lange zondag loop rond het gebied te markeren. Lekker warm ingepakt met alles wat daar bij hoort:

  • De MYTHOS 2.0 WINDSTOPPER® Soft Shell-DAME Panty ‘ s
  • de MYTHOS 2.0 Thermo LADY Shirt
  • de MYTHOS 2.0 WINDSTOPPER® Soft Shell LADY Jacket
  • de MYTHOS WINDSTOPPER® DAME handschoenen
  • en de MYTHOS WINDSTOPPER® Soft Shell-DAME Beany.

De Strak en de jas zijn pluizige aan de binnenkant warm en de buitenkant met een hoge kwaliteit Windstopper functie. Op hetzelfde moment zowel de onderdelen zijn zeer licht van gewicht en zitten – zelfs voor kleine mensen zoals mij, heel goed op het lichaam. De handschoenen zijn net zo pluizig, warm en een uitstekende pasvorm voor smalle vingers. Onder de jas draag ik een thermisch shirt van GORE RUNNING®, die je warm houdt en tegelijkertijd ademend. Een beetje wennen, ik vond de run cap-net als in de vrouwen aan de top is open, zodat het haar/ de vlecht uit kunt kijken. Mijn haren niet te lang zijn, maar het werkt nog steeds goed en het kwam door de Opening tot geen Wind. Een compleet andere hoed vorm, die zelfs kan worden hergebruikt als een sjaal! 😉

Ik voelde me zo op mijn lange zondag uitvoeren van zaden nog steeds koud in mijn gezicht, mijn roze wangen kijken, maar nergens anders! Aangenaam aan het lichaam, winddicht en lekker warm! Ik heb niet bevroren gedurende de gehele looptijd….zelfs mijn handen waren warm! Op hetzelfde moment voelde ik me, als ik begon te zweten, maar ik had het gevoel dat dit de interne warmte-gebouwd-up onder mijn spullen. Het is een mooie training uitgevoerd door de ijzige heldere winterlucht!

Een verder pluspunt van de MYTHE 2.0 Winter lopen dingen, ik voel je prachtige zichtbaarheid: Gloeien van het neon kleuren en Reflectors over de hele Outfit laat mij, als een loper, zelfs bij bewolkt weer of als de duisternis stelt herkenbaar vanuit de Verte. Dit ziet er niet alleen geweldig uit, maar geeft mij een belangrijk stuk van de beveiliging op mijn runs!

Ondertussen heb ik de Winter running outfit van GORE RUNNING WEAR® heeft gedragen een paar keer en ik ben zeer tevreden! Zowel in de ijzig koud met veel Wind en koude, natte, sombere weer, ik voelde me gewoon helemaal op zijn gemak. Natuurlijk, de winter hebben uitgevoerd spullen van de MYTHE-lijn van uw prijs, maar ik heb gevonden voor het koude Seizoen is nog niet te vergelijken met het runnen van dingen van andere merken met vergelijkbare kwaliteit. Vooral de Windstopper functie is absoluut Goud waard! Ik dank u GORE RUNNING WEAR® voor deze Outfit!

Gore-Running-im-Winter GORE-Running-Winter-Laufsachen

GORE-Running-Wear-Mythos GORE-Running-wear-Frauen-Winter

Geef een reactie