Review in 2013: Dit was mijn jaar

Aan het einde van elk jaar, de grote vraag is altijd: Hoe mijn 2013 was? Ik had een goed jaar? Ik heb genoten van de tijd? Of was er ook minder goede momenten in?

Ik lees net mijn eerste review van 2012 en kon een glimlach niet onderdrukken. Wow! Wat is er veranderd in mij en mijn leven, alles! Ik ben elke Keer verbaasd hoe snel een jaar voorbij gaat, maar hoe veel, uiteindelijk, maar in deze periode is er gebeurd met ons.

Rückblick 2013

Voor mij is 2013 een jaar vol nieuwe ervaringen in mijn leven kwam, omdat ik begon te open mijn geest en mijn geest! In vergelijking, die ik heb uitgevoerd in 2012, veel van mijn ervaringen, zoals de verandering in het Dieet te Reinigen Eten, het enthousiasme voor de body rock, enz. in de buitenwereld voor mij. Helemaal voor mezelf! Heel bewust! Zeer gecontroleerd! Dit jaar werkte ik veel meer op mijn geest, en vreemd genoeg, had bijna alle spirituele boeken die ik heb gelezen dit jaar, en dezelfde boodschap voor mij: “stel jezelf Open voor het leven! Laten we gaan proberen om alles onder controle! Laat niet u te begrijpen dat sommige dingen! En je moet erop vertrouwen dat alles wat er met je gebeurt, heeft zijn betekenis en Goed!” Met deze unieke boodschap die ik heb geopend in dit jaar, in feite, een stukje van mijn geest voor dit leven en alle “wonderen”. Aarzelend eerst, maar in het einde, meer en meer! En zo kwam er in 2013 met name in de tweede helft van het jaar zo veel nieuwe ervaringen in mijn leven dat raakte me emotioneel sterk. Ik zei: “Ja”. Ik begon een Yoga training, omdat ik heb gedroomd. Ik heb mensen ontmoet met wie voel ik een diepe verbinding die je maakt mijn hart Zingen. Ik heb professioneel genomen voor mij absoluut nieuwe, onbekende wegen. Ik heb het veranderd! Ik heb met aspecten van mezelf dat voorheen onbekend waren. En ik heb dromen die ik nog niet durfde te dromen.

Zo zegt Deepak Chopra: “Als je zijn trouw aan het Bekende en het Onbekende gaat, dan kom je het veld van mogelijkheden.” En net zo voel ik me nu. Ik sta in dit gebied vol kansen en ik hebben de eerste stappen genomen. Veel ervan is nog in de ontwikkelingsfase en ik moet toegeven, eerlijk gezegd, ik zie alleen maar positieve en euforisch. Ik ben bang dat….Angst voor hoe alles zich ontwikkelt. Bang dat ik zou spijt hebben van iets….Angst dat ik slechte beslissingen te nemen of….Angst voor de onzekerheid. Maar ik heb geleerd dit jaar vrezen dat dit gepaard gaat veel te lang al, en vooral in mijn persoonlijke ontwikkeling. Als u wilt controle over alles in het leven, het beperkt zijn opties te veel. Ik kwam er niet in dit jaar, enig idee wat mogelijk is als je jezelf open voor het leven vol vertrouwen, en deze ervaring heeft mij veranderd, zodat ik kan ga nu terug en wil. Ik wil het ontdekken van de mogelijkheden die nieuwe en Oude loslaten wat niet meer bij mij hoort…ik wil om te groeien en nog sterker…nog meer “ik”!

2013 is een goed jaar, zo niet een heel licht jaar voor mij! Een jaar van interne onrust, zou je kunnen zeggen. Maar ik ben ook trots op mezelf dat ik de moed hebben om mij open voor alle nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Niemand heeft gezegd dat de weg naar zichzelf, een lichte, maar het is de moeite waard voor mij uit den boze!

Hoe was jouw jaar 2013? Wat voor ervaringen heb je gedaan dat je terug kunt kijken en raakte je emotioneel?

Geef een reactie