Een guest-post van Verena: Het ETEN TREIN LIEFDE verjaardagstaart

De liefde van Verena is niet alleen de auteur, heb je al net zo veel als ik doen, maar ook een goede vriend. Onlangs kwamen we weer in München en in het geval van een gezamenlijk Diner na mijn fotosessie over dromen, plannen voor de toekomst, het alledaagse leven en de mannen spraken. En nu, ze heeft mij geschapen heeft, ondanks de afstand, zelfs een heerlijk ETEN TREIN LIEFDE verjaardagstaart! Omdat ik rustig ben begonnen op dinsdag in een nieuw decennium van het leven, in de Club van de jaren ‘ 30! DANK u, Verena!

Confessions-of-a-food-expert

Ik moet toegeven, zonder zelf gebakken cake, ik ga naar een verjaardag. Het is mijn manier om de liefde te tonen aan de mensen die ik hou van je. Daarom, Kristin krijgt ook een verjaardagstaart van me – niet uit een kookboek of van een ander Blog, maar een ETEN TREIN HOU van taart. En hier komt het recept te bakken voor uw dierbaren.

Ingrediënten voor het ETEN TREIN LIEFDE verjaardagstaart:

  • 175 g zachte Boter of pure plantaardige Margarine
  • 170 g bruine suiker
  • 350 g volkoren meel
  • 30 g Chia zaden
  • 30 g gemalen lijnzaad
  • ½ Zakje bakpoeder
  • 1 Snufje Zout
  • 150 ml soja Drink
  • 3 bananen
  • 100 g bevroren frambozen
  • 1 eetlepel Matcha
  • Daarnaast is er een normaal vak vorm, in standaard maat

Voorbereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden boven en onder warmte verwarm. Vak vorm met bakpapier. Frambozen uit de vriezer.
  • Boter en suiker samen tot een romig. Bloem, Chia zaad, lijnzaad, bakpoeder en zout in een kom. Het mengsel afwisselend met de soja Drink, al Roerend, tot de Boter-suiker mengsel. Bananen uit de kom met een vork prakken en dan, onder het deeg en roer.
  • Verdeel het deeg in twee porties. De Matcha poeder voor de ene helft, en frambozen voor de andere helft. Beide beslagen goed door roeren, zodat ze gekleurde roze en groen.
  • De onderkant van de doos vorm, eerst met de Matcha deeg te dekken, dan is de frambozen taartje vullen. Met een vork het deeg golvende marmering.
  • Op de middelste plank van de taart ca. 70 minuten bakken, misschien na 50 minuten bedekken met bakpapier, zodat het is te donker.
  • EAT-TRAIN-LOVE-Geburtstagskuchen

    De taart is een soort van Banaan Brood en gebruikt voor het ETEN TREIN LIEFDE typische ingrediënten. Het smaakt heerlijk voor een lekkere koffie in de namiddag, maar is ook geschikt voor bij het Ontbijt of als Snack tussen de maaltijden. De consistentie is compact en door het hoge gehalte aan Vruchten een beetje nat. En omdat dit niet alleen een verjaardag groet Kristin, maar ook een food kolom, vindt u nu een paar van de voedingswaarde-informatie over de ingrediënten:

    • Boter of plantaardige Margarine om de Boter van de taart is veganistisch, ruil je u tegen zuivere plantaardige Margarine, de taart is ook voor Veganisten.
    • Bruine suiker: Hier, ik kan weer helder een dieet mythe – bruine suiker is gezonder dan witte suiker. Zeker, hij bevat iets meer vitamines, maar het bedrag is te verwaarlozen en heeft geen significante invloed op de vitamine leveren. Bruine suiker is minder verwerkt dan witte suiker en heeft een malzigeren smaak, daarom gebruik ik in dit recept. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van kokosbloesem suiker. Dit is het gezonder Alternatief.
    • Tarwe bloem: deze bloem is de hele korrel is verwerkt en hebben dus meer eiwitten en vezels is opgenomen. Volkoren meel moet daarom in de verwerking een beetje meer vocht, zoals zijn lichte Familieleden. Het smaakt aardse en past, in mijn mening, zeer goed te fruitig gebak.
    • Chia zaden: Het Superfood van de uur – de kleine ballen, de punten zijn stoffen met zeer veel Calcium, rijk aan Omega-3 vetzuren en vezels.
    • Lijnzaad: De Top-ballast leverancier van het materiaal bij uitstek brengt de Chia zaden voor een krokante touch op de taart.
    • Soja Drink: De plantaardige melk alternatief is een hoge kwaliteit plantaardig eiwit en Calcium, Vitamine D en B12.
    • Bananen: zij brengen hun typische smaak, vervang de eieren die eigenlijk thuishoren in een klassieke cake en worden verrijkt met Calcium.
    • Frambozen: Samen met de bananen, de frambozen een grote fruit aandeel in de taart. Bovendien, de roze bessen zijn rijk aan Vitamine C.
    • Matcha: In een verjaardagstaart voor Teeexpertin Kristin Matcha kan niet ontbreken natuurlijk. Hij brengt niet alleen een mooie kleur aan het spel, maar veel van de fytochemicaliën, de beschermende cartridges voor onze cellen.

    Ook hoop ik dat u net als de taart en aangezien we allemaal, nogmaals, zoals later op Haar verjaardag met een Matcha Op De Rotsen en een fluitje van een cent, toch? 😉

    Veel groeten en tot ziens, Verena

    Geef een reactie