Schoon Eten op de weg – Zoals het creëert, op weg naar gezond eten!

Deze kwestie is van belang voor iedereen die bouwde een huis in de wereld van elke dag, een mooie, gezonde voedings-base. Want thuis krijgen we het meest van de tijd. We eten regelmatig, we eten gezond, we besteden aandacht aan de grootte van de porties, we eten makkelijk schoon te maken. Maar reizen is alles in een keer anders. Een andere omgeving, een andere dagelijkse ritme, en andere activiteiten, geen goed gevulde koelkast in de buurt, met weinig mogelijkheden voor het koken….Ja, zelfs in de supermarkt is er geen meer te kopen dezelfde producten die wij zweren bij thuis. Hoe maak ik het toch, zelfs in de vakantie mijn voorkeur dieet te houden? Hoe verzorg ik me op een dagelijkse basis met gezond eten? En als ik blijf consistent te zijn met mijn maaltijden?

4 weken in Hawaii achter mij en ik weet dat deze problemen maar al te goed. Maar nu weet ik ook enkele van de antwoorden. Waar ik ben vorig jaar in Californië-een vakantie zo mooi in de Fast-Food val, ik heb gevoed mij dit jaar, Hawaii aanzienlijk beter en veel over mijn lichaam geleerd. Mijn beste tips voor het Reinigen van het Eten op reis, ik zou graag van u vandaag.

Nummer 1: het Verkennen van de mogelijkheden om te reizen

Bij de IKEA Motto is iets eigenlijk. Want het is allemaal ongezonde voeding die we tegenkomen in de vakantie. Moeten We zien het positief: ik durf te zeggen, in iedere vakantie zal er gezonde voeding en het eten van mogelijkheden er zijn bij ons thuis! In Hawaii was ik in staat op te halen verse, exotische fruit van de bomen in Mallorca elke dag waren er markten waar er werden noten en fruit te kopen in alle varianten, en zelfs in het geval van een city trip naar Berlijn of Barcelona op een keer-een-veganistische Restaurants of instellingen die bereid volgens het principe van de volledige waarde van de keuken van uw maaltijden. Voordat ik ga op reis, niet studeren, dus ik zie alleen de bezienswaardigheden in de reisgids, maar mij informeren uitgebreid over de lokale specialiteiten en het restaurant bieden.

Nummer 2: Grote maaltijden bewust van de plannen

Hoewel vele reizen, vooral als je veel onderweg, de dagindeling is onzeker, kunt u overwegen u in de ochtend, hoe de dag zal lopen en wat zijn de tijden voor de maaltijd schema ‘ s. In Hawaii, we hadden Ontbijt als een eerste basis het meest uitgebreid. Vervolgens dachten we dat grof is, of we zouden willen doen, ergens in de natuur, een grote picknick Lunch, of dat we beter alleen kleine Snacks en in de avond uit eten gaan. Dit werkte erg goed!!! Ik denk dat er niets is erger dan wanneer je de hele dag op de weg, niet de kleinste kleinigheid is ingepakt en in de avond in de eerste beste Restaurant iets echt Zwaar huid puur omdat de Honger moet worden getemd.

Nummer 3: het gevoel van Honger om te horen

Het is niet alleen negatief, die de gehele dagelijkse ritme wordt onderbroken voor een vakantie. Dus je lichaam geeft ook de Kans om oude overbodig gewoonten om zich te ontdoen van. De Latte Macchiato met Extra moet de crème echt altijd in de ochtend om half elf? En wat is met de candy van de Hapjes op de baan? Niet echt noodzakelijk voor het leven? Ik was in Hawaii het gevoel dat ik iets geleerd te vertrouwen op mijn eigen gevoel van Honger. Het lichaam hoeft niet altijd iets, als het hoofd zegt of de klok zegt 12 uur ‘ s middags. We hebben gegeten in de avond, soms gewoon voor een salade, hoewel we eigenlijk wilden gaan groot om te eten. Of op andere dagen hebben we gegeten hadden onze picknick reeds twee uur in de middag, hoewel het zou moeten houden voor de hele dag. We kunnen soms van plan is zo mooi. Eigenlijk, onze buik is wit, het is veel, veel beter. Het was een mooie ervaring. En de weging na de vakantie te annuleren. In tegenstelling tot veel andere feestdagen ik heb nog niet gegeten deze Keer veel toegenomen, maar zelfs 1kg gewicht!

Nummer 4: drink Veel meer

Onlangs las ik in een artikel dat met name de Duitsers het grootste deel van hun vakantie in veel warmere klimaten. En meer warmte betekent meer drinken! Helaas, onze drinkgewoonten zijn uit de hand, maar met de veranderingen in de dagelijkse routine. Feit: We drinken vooral in de vakantie, veel te weinig! 2-3 liter water of ongezoete thee mag nemen we een dag voor ons. In sportieve activiteiten – en ook Wandelen – het kan zelfs een beetje meer. Aan het begin van de Hawaii-laat het een paar te Drinken, zag ik erg sterk. De vochtigheid en de warmte is voor ons Europeanen, gewoon ongewoon. Daarnaast is de lange vlucht en de air-conditioning systemen droog uit ons lichaam weer. Dus ik heb nogal dorstig zijn dan thuis. De eerste paar dagen hebben we een leuke 1-Liter fles water voor onze dagtochten vond! Veel te weinig! Op een bepaald punt, de 5-Liter-jerrycan water in de auto liepen. Daarnaast zijn we gedronken hebben bijna elke dag, een grote Smoothie en kokoswater. Dat was goed!

Het voldoende Drinken is niet alleen voor onze vochtbalans beter, maar het beïnvloedt ook onze eetgewoonten positief. Velen van ons kunnen niet meer onderscheiden van hun gevoel van dorst, namelijk het gevoel van Honger en interpreteren van het lichaam signalen in plaats van Honger. Het resultaat is dat we proberen om korte metten te maken met onze eigen dorst met eten, en meer eten dan we nodig hebben (maar te weinig om te drinken).

Nummer 5: Hapjes, Snacks en meer Snacks

Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd in termen van voedsel in Hawaï, is het belang van kleine, gezonde Snacks gedurende de dag. Dit is, in mijn mening, de reden waarom Reinigen Eten in Hawaii is goed uitgewerkt, maar in Californië vorig jaar. We hadden eigenlijk altijd iets te eten. Vers fruit, en een moer mix, gedroogde bessen, gedroogd fruit, mueslirepen (zonder suiker), fruit plakjes…..met deze voorraad, we waren in staat om op te staan bijna elk bedrag van de Fast-Food lokken succesvolle en ons gevoel van Honger borstvoeding is ook een snack op een gezonde manier. Als we Bijna opgegeten Voedsel, dan het was, in feite, opzettelijk en niet uit noodzaak, want we moesten Snel iets te eten.

Voor mijn vakantie heb ik behandeld met het onderwerp van Snacks in de Vorm van gezonde energie bars uitgebreid. Dus probeerde ik een zelfgemaakte granola bar creaties, en op de andere was ik in staat om het testen van de nieuwe life bars van het leven eten (een Post op deze zal spoedig volgen). In de vakantie van mij is net een nieuw boek toevallig in de handen van het Vermogen van de blogger Camilla V. Saulsbury. Ook werkt zij intensief samen met het probleem van de Macht Bars. Dit heeft mij geïnspireerd zo veel, dat ik besloot om dit onderwerp op mijn Blog in de komende tijd. Me een hoop dingen in gedachten al… 🙂

Maar ik hoop dat je volgende vakantie, zijn nu beter in staat om te gaan met. Schoon Eten op reis is niet zo moeilijk als men denkt vaak. Ook, natuurlijk, een beetje discipline, maar als je eenmaal hebt ontdekt de gezonde opties, in het bijzonder uw reisbestemming, je biedt, dan kun je al bijna niets meer mis. 😉

Geef een reactie