Perfectionisme Les Nummer 2

De les van vandaag tegen onze alledaagse perfectionisme is zo eenvoudig. Echter, we hebben onze problemen met zich mee:

 

Ieder mens heeft (slechts) 24 uur per dag gratis.

Misschien zijn sommige van jullie zijn nu als gevolg van deze waanzin, kennis, lachen, maar ik vind dit idee absoluut. Onlangs stond ik weer in de voorkant van een enorme berg van ontevredenheid. Ik voelde me slecht, want ik dacht dat ik het niet kan doen wat recht en voor al mijn grote en kleine ideeën, niet genoeg tijd. Op hetzelfde moment zie ik anderen, hoe goed het ook gedaan ten opzichte van mij.

Het Probleem was niet de tijd, maar door mijn manier van Denken. Ik maakte twee mensen onafhankelijk van elkaar duidelijk, je hebt me laten zien dat elke persoon slechts 24 uren in een dag tijd.

wanduhr De fout van het denken is ons perfectionisten in de manier van kijken.We zien bijvoorbeeld, dat een Persoon kan waanzinnig goed in klimmen, of heel veel van Sport of is zeer goed te lezen. Tegelijkertijd zien we heel veel van zulke mensen, die kunnen allemaal iets groots/. We willen zijn. Wij willen de ambitieuze klimmers, de grote runner en de persoon die op de hoogte van de gebeurtenissen op elke dag.

Waar ligt nu de fout? De fout ligt in de “En”. Als we tellen de uren, die de uitoefening van alle schijnbaar “perfecte” mensen voor hun werk, samen vinden we al snel dat er veel meer is dan 24 uur. Deze perfecte mensen zijn betrokken, maar alleen met een activiteit, zo intens en het offer van misschien wel een dag 2-3 uur tijd. Deze mensen zijn, maar niet in alles perfect, maar de focus worden alleen op uw één ding, omdat je zo veel doen, want je hebt slechts 24 uur de tijd.

Wij perfectionisten niet zie het maar zo. We zien veel mensen die dingen perfect, en willen als al deze mensen op dezelfde tijd. We vatten. Dat is de observatie fout. Dit bekijken fout ging ik onlangs weer op de lijm. Ik was ontevreden omdat ik doen om in de avond terug voor meer bloggen, meer sporten, meer van mij met het huishouden en met mijn vriend een bedrijf dat zou doen. Al het beste op hetzelfde moment en, natuurlijk, met hoge verwachtingen van mezelf. Dit kon niet goed gaan.

Daarom is het vooral belangrijk om te beseffen hoeveel tijd je in feite een realistisch zijn. 24 uur per dag als uitgangspunt en ik zou graag vermelden hier is een voorbeeld van een werkdag.

24 uur – 8 uur slaap – 1,5 Ontbijt en klaar-om-te-maken – 8 uur – 1 uur track voor 0,5 uur pauze = 5 uur “gratis”

In deze vrije tijd ook met alledaagse dingen, zoals het huishouden, Wasserij, arts bezoeken, in aanvulling op de mooie dingen, maar winkelen, enz. Dit kost ons per dag, misschien een keer een uur:

5 uur – 1 uur, elke dag = 4 uur voor “gratis”

Dan hebben we gegeten, maar nog steeds niets, en het eten wordt bereid. Dus, minus 1 uur:

4 uren – 1 uur voor voedsel = 3 uur “gratis”

Het zal zo blijven, als alles goed gaat, nog 3 uur op een normale werkdag. In deze tijd kun je niet alleen doen, sporten, afspreken met vrienden, het lezen van boeken, bloggen, schilderij van foto ‘ s, vakantie planning en iets anders in het hoofd. Dit is te veel en leidt alleen maar tot Chaos en onvrede.

Dus wat kan ik doen als ik val van dit perfectionisme aan de lijm gaan?

Ik kreeg een goede tip, ik probeer te leren voor mij nu. Het is niet altijd makkelijk, want het vereist een verandering in denken, maar hij helpt me enorm: ik ben elke werkdag in de avond maximaal 2 activiteiten. Ik plan dus bijvoorbeeld: stof en ogen voor een run of ga winkelen met een vriend aan de telefoon. Het probeert dat te veranderen! Dit kleine controle kan het dagelijks leven heel veel meer ontspannen. Als u merkt dat 2 dingen betekenen te veel Stress, dan reduceert tot een geplande activiteit. Het is ook op uw dagelijkse leven.

Je weet het perfectionisme val? Hoe ga je er mee om? Deze les is voor u nuttig?

Geef een reactie