40 ideeën voor Schoon het Eten van Snacks en waarom ze zo belangrijk zijn

Degenen die graag te voeren om de Schone Eten concept is duurzaam, niet zal komen rond het maken van een gezonde Hapjes voor de on-the-go, het kantoor of de Uni gedachten. Schoon Eten en Snacks gaan samen, zoals Zand en zee. Maar waarom is dat zo? Waarom zijn gezonde “traktaties” voor een goed functionerende, schone voeding zo belangrijk? Dat vertel ik je in deze blog-post!

De reden is eigenlijk heel voor de hand. Een belangrijke factor in de Schone Eten, regelmatig kleine maaltijden. Niet 3 grote maaltijden worden gegeten, de hele dag, maar 5 tot 6 kleine maaltijden! Voor mij persoonlijk is het geheim van het succes van Schoon Eten, omdat ik de hele dag ben niet goed verzadigd en verlangens. Voor mij is een klassieke, Schoon het Eten van de dag ziet er nu zo uit:

 • ochtend: Havermout met banaan, vers fruit, noten, enz.
 • ochtend: Snackbar
 • lunch: grote salade met een volkoren broodje
 • in de middag Snack
 • avond: lichte maaltijd met veel groenten

Ik heb zondag om 5 maaltijden, dat is voor mij precies op het juiste rantsoen voor de dag. Het Ontbijt eet ik meestal thuis, die heb ik ook gebruikt voor de voorbereiding. Hetzelfde geldt in de meeste gevallen voor mijn avondeten. Ik heb de lunch is vaak een salade van het Buffet in onze kantine of neem van mij en ook voor de lunch had ik thuis voorbereid. Dus 2 kleine maaltijden per dag, maar blijven nog over: de Snacks. En als ik, bijvoorbeeld, een gewone werkdag voor mij, en ik zal achten het niet later dan van Morgen, welke Tussendoortjes neem ik met mij voor de dag. Omdat gezonde Snacks zijn vaak op pad. Ik moet denken onvermijdelijk van de snoep automaat bij ons kantoor: Snickers in een double pack, Hanuta, Haribo tassen in alle soorten en maten….maar Appels, bessen en noten Mix of plantaardige sticks heb ik nog nooit gezien uit de automaat. 🙂

Een andere reden waarom ik ben vooral tijdens het winkelen, een veel te denken over het onderwerp van gezonde Snacks is de verscheidenheid. Ik kauw een beetje plezier elke dag op een droge rijst wafel, met lange tanden. Dit is saai en niet echt moe. Gezonde Tussendoortjes geweldige smaak, verzadigen, nieuwe voeding, snel om te worden gekookt, ook in de tussen tijd kan worden gegeten en genoeg variatie te bieden. Schoon het Eten van Snacks moet, dus het kan een hele hoop. Daarom is een zorgvuldige planning is de moeite waard in ieder geval!

Tosca Reno adviseert ons om te grijpen elke dag, de zogenaamde “Cooler” – een koeler met schoon het eten voor de hele dag. Ik ben alleen in absolute uitzonderlijke gevallen, als bijvoorbeeld, ik ben in een Yoga Workshop, en me volledig zelf moeten verzorgen. Maar mijn kleine en grote Tupperware kan dagen waren normaal het werk of op reis harte welkom om te komen. 🙂

Wat Schoon Te Snoepen?

Je ook inspiratie geven voor uw schone Snacks, maakte ik een Brainstorm en alle van de genoemde, wat ik maar of ze, maar als de ideeën van andere Schone-Eters. Zo, hier is mijn 40 Schoon het Eten van een snack ideeën voor u! Hier gaan we! 🙂

 • 1 Appel
 • 1 banaan (ook met Boter garnering)
 • 1 lamp
 • 1 Handvol Walnoten
 • 1/2 watermeloen
 • 1 Handvol Jonge Wortelen
 • 1 Wijn Van Druiven
 • 1 kleine Papaya voor de lepels
 • aangekocht fruit bars (geen suiker) van Dr. knight ‘ s fruit bars of life food
 • Trail Mix van noten en gedroogde bessen – ook super self-made
 • Kokos chips
 • gedroogde abrikozen
 • gedroogd, bij voorkeur ongezoete cranberry ‘ s
 • Griekse yoghurt met honing (geen suiker)
 • 1 snee volkoren brood met kaas en komkommer
 • 1 snee volkoren brood met Harzer kaas
 • Brood met tomaat met olijfolie, gecoat in (een Mallorcaanse specialiteiten)
 • Bruschetta met tomaat en Avocado
 • Eiwit Shake met melk moer
 • koude kokosmelk rijst met vruchten
 • Natuurlijke yoghurt met vruchten
 • 1 hard gekookt Ei
 • zelfgemaakte fruitsalade met vruchten van het seizoen
 • Rijstwafels met moer boter
 • Plantaardige sticks (bijv. komkommer, wortel, paprika ‘ s, etc.) met Hummus
 • Groene Smoothie met lijnzaad of Chia zaden “dikker”
 • 1 Handvol Pompoenpitten
 • 1 Portie Havermout met havermout, banaan en yoghurt
 • huisgemaakte Boerenkool Chips
 • zelfgemaakte zoete aardappel Chips
 • 1 Tupperware bakje huisgemaakte Gazpacho
 • Volkoren crackers (zonder suiker) met Hummus Dip
 • Groente Wraps
 • Sushi met Avocado, zalm of andere Lekkernijen
 • de “restjes” van uw groente-roerbak van de vorige dag
 • Full-grain rolls met zalm, sla en Dille
 • Zwart brood met groenten spread (bijv., van dwerg weide), en een blad sla
 • Matcha-Vanille-Eiwit-Shake
 • zelfgemaakte Energie Ballen en Energie Bars
 • of gewoon donkere chocolade met een hoog cacaogehalte (maar alleen een beetje 😉 )

Uit deze grote selectie van schone Snacks ik meestal 2 tot 3 Snacks voor de dag. Soms is mijn Snacks zijn een beetje meer complexe, soms is er alleen fruit en een paar noten. Het hangt allemaal af. Het belangrijkste is dat je zeker voor een snack iets Gezonde snack, want anders stelt gegarandeerd te worden in de ochtend en/ of middag, het gevoel van Honger, en de snoep automaat trekt aan je als een Magneet…ik weet het goed! Maar sinds ik ben bereid voor de office-dag-tot-dag, is dit met mij gebeurt alleen in uitzonderlijke gevallen! 🙂

Fantastische recepten voor gezonde en voedzame Schoon het Eten van Snacks die u kunt vinden nu, natuurlijk, om te ETEN, TREIN LIEFDE. Bijvoorbeeld:

 • De Schone Gezondheid Bars
 • De Chia Cranberry Bars
 • of de zeer populaire Veganistisch Blueberry-Chocolade-Koekjes

Plezier hebben snacken!

Geef een reactie