Sport Update + Afspeellijst voor Hardlopen en Joggen

Sportief, ik zal richten in 2014 op het Hardlopen en Yoga. Hardlopen en Yoga aanvulling op gewoon perfect. Uithoudingsvermogen opleiding, aan de ene kant, lenigheid, kracht en coördinatie op de andere. In de laatste 1,5 jaar heb ik verwaarloosd het Uitvoeren van (ten minste in de buitenlucht). Sinds de Women ‘ s Run 2012 in Keulen, in verband met een blogger, ik ben regelmatig ontmoeten buiten voor een run, shame on me. De reden is heel eenvoudig: omdat de Women ‘ s Run, ik opgeleid tot het einde van het jaar van de Holmes Place. Mijn houding ook mag klinken voor de ene of de andere, misschien grappig, maar als ik betaal 100 euro per maand voor een fitness, ik loop op de loopband in plaats van buiten. Ik betaal, na alle. Dat is eigenlijk onzin, vooral omdat ik de Elbe in de voorkant van de deur en de frisse lucht is natuurlijk veel beter dan de Studio lucht. Maar zo was het. Echter, ik heb genoeg gedaan Sport en dat is het Belangrijkste. Sinds ik in januari niet langer in de trein in de Studio, omdat ik niet wilde dat niet meer een contract van één jaar. De maandelijkse variatie is ongeveer 130 Euro (om precies te zijn, ik weet het niet, de prijs van het beleid van Holmes Place, helaas, is niet transparant). De prijs denk ik dat het allemaal overdreven en zal in de toekomst alleen kopen een dag voorbij, en mijn focus (zoals geschreven hierboven) op Hardlopen en Yoga. Vandaag de dag hoort te gaan op de vlucht.

Övelgönne3

Met de Running ik begon in 2007, en in tussen, maar er waren altijd breekt. Vanaf januari 2012 ben ik mijn voormalige route, en dat was precies 5 km lang, regelmatig drie of vier Keer per week uitgevoerd. Het loopparcours was een droom. Door Blankenese, aan de rivier de Elbe en langs de rivier de Elbe. Mijn nieuwe route lopen langs die me nu door de wijk Övelgönne, ook op de Elbchausse en de Elbe. Ik ben zeer dankbaar om in staat te zijn in mijn eigen leven, en tot grote plaatsen in de voorkant van de deur en langs de rivier de Elbe voeren. In Blankenese was op de helft van mijn schijven een verre trap. In eerste instantie was ik Joggen op slechts een paar stappen te beklimmen, en later alle stadia. Een waanzinnig gevoel! Elke keer als je een paar stappen meer. Op mijn nieuwe route (dat is ongeveer 6 km lang), er zijn nog meer trappen. Een van hen is de ladder naar de hemel (126 stappen). I love it, een trap zujoggen en maken meer en meer levels! De beste Motivatie (naast de muziek – in trappen, dat het altijd de “Eye of the tiger”) zijn, voor mij, de andere mensen net gaan op de trappen omhoog of omlaag. Je denkt toch niet dat ik de stappen zujoggen en dan halverwege op te geven? Nooit. By the way, ik heb altijd, altijd, altijd al de trappen, die komen op mijn manier en niet als een regel, de Lift (tenzij ik om zware dingen zoals winkelen).

Övelgönne1

In de sportschool, waar ik getraind voor de laatste 1,5 jaar, ik hoorde geen muziek, want op de Holmes Place, alle Cardio-apparaten zijn uitgerust met een ingebouwde TV, dus ik keek tijdens het lopen of op de crosstrainer altijd films of TV-shows. Wanneer ik ik moet nu maar terug naar de muziek, die is de reden waarom ik mezelf een nieuwe Playlist samengesteld, die ik u wil laten zien. Ik heb gekeken op de Sport-Afspeellijsten van anderen en laat ze inspireren mij. Muziek tijdens het Hardlopen motiveert mij enorm en om eerlijk te zijn, zonder muziek zou ik niet waarschijnlijk, omdat me dat te saai. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat muziek performance is gunstig en verbetert het uithoudingsvermogen in de sport. Mijn huidige Afspeellijst is een Mix van Oud en Nieuw. Ik ben verbaasd dat zo veel van de liedjes uit de Hitlijsten. Terwijl ik nog nooit heb gehoord van Diagrammen, ik hoor alleen muziek als ik rij en ik weet dus alleen de muziek die momenteel in gebruik is. Dat is waarom sommige van de liedjes zijn in de Diagrammen of waren, en een paar oudere nummers die me vergezellen voor een lange tijd.

David Guetta – Play Hard Katy Perry – Brullen Slipknot – Wait and Bleed Disco Ensemble – We Kunnen uit Elkaar vallen Silverstein – Glimlach in je Slaap Casper – In de regen van as Martin Garrix – Dieren sterven Toten Hosen – Weer Geduwd Marilyn Manson – This is the new Shit Macklemore – Can ’t Hold Us Kanye West – Sterker Aretha Franklin – Ain’ t no mountain high enough Rihanna – Don ’t stop de music Sido – foto’ s ft in het hoofd van Daft Punk. Pharrell Williams – Get Willen Geluk.Ik.Op de ft. Britney Spears – Scream & Shout Survivor – Eye of the Tiger ‘ van fall Out Boy – De overname van De Breaks Over Bullet for my Valentine – Verstikkende onder Woorden van Verdriet Alicia Keys – Girl on Fire TB.

Luister naar je muziek tijdens het sporten? Zo Ja, wat is het?

Geef een reactie