FAQ project: suiker-gratis

In een paar dagen, het is zo ver: het project van dit jaar: sugar-free-Uitdaging aan! In de snelle tijd van 10.02. – 26.03.2016 ik zal weer leven, suiker-gratis en u bent van harte welkom om mee te doen. Voor mij zijn dit zeer veel vragen over het project: suiker-gratis, dat is waarom ik ben gaan naar het antwoord op de meest gestelde vragen in dit bericht.

Mijn project: sugar-free is geboren in het jaar 2014. Tenminste, ik schreef hem dit jaar voor het eerst:

  • Project: suiker – gratis 4 weken zonder suiker (2014)
  • Project: suiker-gratis, – week 1, en FAQ (2014)
  • Project: Sugar-Free – Week 2 (2014)
  • Project: Sugar-Free – Week 3 + 4 (2014)

Hier vindt u alle bijdragen aan het project zijn verzameld.

Macarons Projekt Zuckerfrei Banner

#project-suiker-gratis – Wat zijn de regels?

Het #project -, suiker-gratis, elk heeft zijn eigen regels. Voor mij persoonlijk ging het vanaf het begin, altijd, is te benadrukken industrieel / huishoudelijk suiker uit mijn dieet, en om het bewustzijn onder mijn lezers van hoeveel suiker is opgenomen in verwerkt voedsel. Vooral in dergelijk voedsel, dat men zou nooit raden dat de suiker is opgenomen. Kijk niet alleen in de winkel eenmaal op de lijst van ingrediënten op het voedsel dat je koopt – als je het toch doen! 🙂

Alternatieve Süßungsmitte aan de andere kant zijn prima met mij, want ik gebruik ze zelden en ze bevatten ten minste een aantal nutriënten (in tegenstelling tot geraffineerde suiker).

Ik bak met kokos bloem-of rietsuiker, want ik kan het wijzigen van de recepten een beetje, maar ik bak toch, slechts zelden. Ik ben niet één van de vrouwen die bak elke zondag een taart (hoewel ik hou van taart!). Ook, kokosbloesem nectar, datum siroop, agave-of appelsap die ik gebruik als zoetstof, maar met mate.

In het kader van het project: suiker-gratis-iedere persoon beslist voor zichzelf, “hoe ver hij wil gaan”. Voor iemand die heeft gegeten van een reep chocolade, het is al een grote stap, tijdens de veertigdagentijd, afstand te doen van chocolade. Die eet alleen een fluitje van een cent, zou kunnen proberen om te benadrukken, zijn er ook alternatieve zoetstoffen.

Hoe kan ik bak suiker-gratis?

Heb ik hier geschreven over hoe jaws werkt op de Schoon-het Eten van concept – zonder de suiker en witte bloem.

Kan ik nog fruit eten?

Omdat fruit fruit bevat suiker, en sommige niet zeker van bent of u nu hoeft te doen, zonder vrucht. Fruit is erg gezond en bevat veel vitamines en mineralen. Ik zou in leven is op het idee om te voorkomen dat fruit (en hoop ik krijg nooit een Fructose-intolerantie).

Op hetzelfde moment, ik ben ook geen Fan van overmatig eten van fruit. Ook hier is de Balans moet goed zijn. Een paar jaar geleden het trefwoord “mono-dieet is voldaan in de sociale media, mensen die eten 30 bananen en 20 data van een dag en de gezonde verkopen (“). Dat ik er over nadenk, helemaal niets, kan je je voorstellen zeker. Ik eet 2-3 stuks fruit per dag.

Natuurlijke Fructose zoals gevonden in fruit, maar moet niet worden verward met toegevoegde Fructose, zoals in frisdrank (corn syrup).

Verdere bijdragen aan het onderwerp: Wie is het moeilijk voldoende fruit te eten, vindt u tips. Degenen die het moeilijk hebben, genoeg groenten eten, vinden hier tips.

Welke boeken kan jij aanraden?

Mijn boek tips heb ik hier samengevat.

Hoe kan ik deelnemen?

Project: sugar-free kan van cursus deel te nemen, elk altijd – het is tenslotte gemakkelijk te voorkomen suiker. In de snelle tijd van 10.02. – 26.03.2016 ik zal het verslag op de Blog en mijn Social Media kanalen over het project en begeleiden. Hier heb je de Kans om de dynamiek en de Motivatie van de groep!

Om het signaal van betrokkenheid, kan je op de Facebook-evenement voor het project: suiker vrij om deel te nemen. Als u wenst te delen met andere deelnemers, kunt u de gesloten Facebook join-groep.

Maakt gebruik van een gratis social media, zoals het #project suiker–, zodat alle deelnemers kunnen zien van de bijdragen aan het project snel en gemakkelijk.

Kan ik het boek een individueel voedingsadvies met u?

Helaas, nee, ik geef geen Coaching of individuele begeleiding. Ik probeer antwoord te geven op de Blog en op mijn Social Media kanalen zo veel mogelijk vragen zodat alle lezers iets aan hebben. Ik ben niet in staat om het te maken in de tijd, maar op het moment om u te voorzien van zoveel mogelijk informatie beschikbaar zoals ik het zelf wenst. Over het onderwerp van “suiker vrij dieet” is gepland nog veel meer, maar helaas, het zal nog enige tijd duren totdat ik kan u de resultaten.

Wat vragen bent u vrij om het project: Suiker? U schrijft mij in de comments.

Geef een reactie