De belangrijkste vragen en antwoorden over Detox Spa met verse sappen

De lente staat voor de deur. Daarom is het voor mij tijd voor een reiniging van de Detox kuur met verse sappen van groenten en fruit, blad salades. Elk jaar doe ik een 5-daagse Sap Reinigen en ontheffingen, terwijl op het vaste voedsel. Voor ongeveer 4 jaar, ik geniet van dit kleine voorjaar ritueel voor mijn lichaam en ik wil vandaag graag een antwoord op de meest gestelde vragen over sapkuren vanuit mijn oogpunt.

1. Hoe bereid ik me snel voor mij op de sap-cure?

Persoonlijk, ik ben heel makkelijk op de Detox kuur. Ik ben van plan precies wat 5 dagen ik wil naar een Spa. Dat gezegd hebbende, ik ben goed denken, als ik dit in mijn dagelijks leven en hebben echt de tijd en de nodige ontspanning. De organisatorische en mentale voorbereiding is, in mijn mening, de meest belangrijke ding!

Ik vond de rechter dagen, koop ik voor, natuurlijk, en kijkt uit mijn heerlijke juice recept ideeën. In het huidige geval, ik bestelde de 5-daagse Sap Reinigen van Frank Sap, als ik wilde om te testen deze Alternatief voor zelfgemaakte sappen. Voor de Detox eet ik voor een paar dagen, als het mogelijk is, zeer schoon en schroef de consumptie van koffie tot Nul. Dit werkt soms beter, soms slechter. Ik start het vasten op de dag van X in mijn sap avontuur.

Een stoelgang, of andere fysieke voorbereidingen zijn niet anders dan vasten voor genezing.

2. Moet ik herstellen van de sappen voor mijn reinigt uzelf of ik kan u verwijzen naar een Sap Reinigen provider?

Natuurlijk, zelfgemaakte vruchtensappen zijn altijd beter dan gekocht sappen, zelfs als ze worden nog steeds gemaakt op dezelfde dag door de aanbieder en aan u geleverd dient te worden. Een verse sap uit de sapcentrifuge is gewoon goddelijk! Het is allemaal in gemengd, nog steeds perfect, niets heeft afgezet, geen of nauwelijks Oxidatie heeft plaatsgevonden. Het laatste jaar ben ik bezig met mijn sapvasten. Ik maakte mijn dagelijks 3 liter sap met mijn sapcentrifuge.

Maar dit betekent ook: Alle van 2 dagen, grote hoeveelheden groenten en fruit, blad-shopping salades en veel tijd te Hakken, sap, bottelen, Schoonmaak, etc. doorbrengen in de keuken! In een deel, ik heb genoten van de tijd van het koken kan echt, maar er waren ook momenten waar ik de citruspers was niet in staat om te zien en nog beter produceren sap in mijn koelkast zou hebben gevonden. Het heeft zijn voors en tegens.

Dit jaar, ik was nieuwsgierig en wilde proberen een reiniging voor een Sap Reinigen provider. Het aanbod is enorm, omdat het Ontslakken lijkt te worden om een grote Trend. In het einde, heb ik besloten om sympathie en een leverancier gekozen, die heeft een zeer intense sapvasten met een hoog aandeel van de groene sappen in het assortiment. Reinigen van het Niveau 3 van de Frank Sap. Het Team van Frank Sap was zo mooi en vroeg me de remedie voor de Test en Rapporten, die gratis beschikbaar is. Dit maakt me erg blij, omdat ik het echt wil weten: Wat is eigenlijk beter? Zelf gemaakt of gekocht? Zodra ik meer weet, en ik zal u vertellen van mijn Detox kuur.

3. Hoeveel sap moet ik drinken voor de Detox per dag?

Ik drink per sapvasten-dag, ongeveer 2,5 tot 3 liter sap. In het proces, ik meng de sappen die ik bereid heb over de gehele dag. Tijd is er een rode sap met worteltjes, Oranje en rode rand en een geel-groene sap met veel Appel, peer, citroen en misschien groene kool bladeren. Als ik kook voor de sappen zich, zoals ik heb gedaan in de laatste paar jaar, ik koop mijn eerder netjes en mixen op basis van uw stemming iedere dag 3 liter sap met mijn sapcentrifuge.

4. Welke ingrediënten zijn vooral sappen goed in de self-made Detox?

Er zijn natuurlijk ingrediënten voor een gezonde en ontgiften, maar het belangrijkste voor mij is altijd: alle sap moet smaken. In deze zeer snelle fase, het zou een fatale aantrekkingskracht op me uit, als ik de smaak per dag, drie liter vervelende appelsap te drinken. Daarom heb ik de ingrediënten voor mijn favoriet, die ik altijd koop voor een Sap Reinigen: Appels, peren, ananas, Boerenkool, wortel, rode bieten, druiven, citroen, limoen, sinaasappel, gember, peterselie, Basilicum en komkommer.

Met deze basisingrediënten kan u een hele hoop en heerlijke recepten voor je Detox kuur te creëren. Ik heb nog nooit volgde een strenge recept, ik heb het gekocht, maar als een ondersteuning voor het boek en de App van Jason Vale De Funky Fresh Juice Boek. Mijn eigen sap recepten van mijn laatste sapvasten heb ik gedragen in deze Post.

5. Wat kan ik drinken naast dat?

In het Algemeen drink ik naast mijn 2,5 tot 3 liter sap van nog kruidenthee en mineraalwater. Maar meer dan 4 liter vocht per dag, ik ben zelden. Een verse thee met citroen en Cayennepeper bij het wakker worden, tussen de maaltijden, mineraal water, en in de avond een rustgevende thee aan het einde. Het Hoogtepunt van de ik me meestal elke dag van de Detoxkur misgunnen, bouillon, heldere groente-of miso soep. Ik ben altijd op de zilte smaak en de weldadige warmte van de soep. Ik kan alleen maar aanraden!

6. Koffie en Groene thee tijdens de Detox toegestaan behandeling?

Ik probeer te voorkomen dat tijdens de Detox kuur een cafeïne of Theïne. Zo Espresso en Groene thee voor vijf dagen van een echtscheiding. Dit is heel moeilijk voor mij als groene thee wordt veel gedronken. Soms heb ik de symptomen en zelfs intrekking, en een lichte hoofdpijn, maar niet later dan de 3. Dag van dit storende effect is verdwenen.

7. Kan ik ontgiften met Groene Smoothies?

Dit is een vraag die ik heel vaak de Detox-Kur. Voor mij een duidelijk nee. Een echte (sap)omvat het vasten, het hele proces van de spijsvertering kunnen rusten apparatuur voor een korte tijd en niet met het werk van de Spijsvertering is het druk. Deze tijd kunnen we schrijven ons lichaam alleen als het gaat om het sapvasten. Als we drinken, 5 dagen Groene Smoothies in plaats van sap, doet dit om ons lichaam ook erg, erg goed. Echter, onze spijsvertering werkt nog en de Detox is niet zo intens als in het geval van een sapvasten kuur.

Vergelijkbaar is ook de experts van de Frank Sap te zeggen van de vraag:

“Wij definiëren “Zuivering”, zoals het spoelen van de onzuiverheden uit het lichaam met de hulp van sap. Onze sap bevat veel belangrijke vitaminen en voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft het dagelijks Functioneren. Vanwege het feit dat de spijsverteringsorganen zijn opgelucht, kan gerecycled worden de voedingsstoffen in het sap sneller uit het lichaam, omdat het lichaam moet niet splitsen van het massief van de vloeibare componenten. Het Cleansen met Groene Smoothies is niet het vasten zo effectief en efficiënt als het sap, omdat de spijsverteringsorganen hebben toch het werk.”

7. Hoe kan ik ondersteuning van de Detox?

Natuurlijk zijn er heel veel tips, maar ik denk dat het zo eenvoudig mogelijk. Wat de voeding betreft, ik steun het vasten van mijn sap is een remedie elk jaar met de Amazon darmreiniging, dat doe ik toch aan het begin van het jaar. Het helpt een goede 2 tot 3 maanden, het lichaam, en vooral onze dikke darm en de lever naar de inrichting voor de reiniging . Het sapvasten is dan weer een stap verder. In een combinatie van beide, is voor mij de perfecte Detox!

Bovendien, ik verwen mezelf tijdens het sapvasten veel te slapen. Het lichaam werkt, in de tijd gewoon anders en we hebben om het te accepteren. Om acht uur in de avond op de Bank in slaap te vallen? Tijdens de Detox behandeling zijn niet ongewoon bij mij. Maar dan ziet het er heel anders! Je energie komt terug en zeker een verrassing is voor u!

Daarnaast probeer ik in weerwil van het dagelijkse werk zo veel mogelijk tijd door te brengen in de frisse lucht. Van lange wandelingen en een paar keer diep adem. Vorig jaar was ik in staat om te gaan op dag 3 en 4 zelfs lopen normaal. Het was een geweldige ervaring!

Ga verder met de Detox-Kur…

Vandaag is mijn tweede Detox dag, en ik voel me over het algemeen goed. Een bepaalde mate van vermoeidheid gepaard mij voor een paar uur, maar dit is voor de tweede dag is normaal voor mij. Vanaf morgen, het is allemaal bergop! DETOX MACHT!

Ik hoop dat ik antwoord kon geven u met mijn Post uw belangrijkste vragen over sapkuren. Voor mij werkt deze manier zeer goed, maar natuurlijk moet je en mag je je eigen ervaring met een Detox-kuur te verzamelen. De tijd is nu in het voorjaar, perfect! 😉

Mijn favoriete sap recepten van mijn detox-diëten die je kunt vinden op mijn Blog zoals mijn juicer advies aan u.

Geef een reactie