10 running tips voor beginners

U start met het Uitvoeren? Of bent u al niet meer te starten? Daar had ik verwaarloosd tot het einde van vorig jaar, het Uitvoeren van iets, ik moest wennen mezelf weer naar de nieuwe stress en opbouwen van de lichamelijke conditie. Mijn tips voor hardlopen beginners, vertel ik je in deze post.

Lauftipps_für_Anfänger1. Stel jezelf een realistisch doel. Als je net begint met het wenst uit te Voeren, moet niet je doel van het afronden van een Marathon. Maar 5 km in 30 minuten is een realistisch doel. Geef jezelf 8 tot 12 weken de tijd en heb geduld. Als je regelmatig zult u al na 2 weken van zeer eenvoudig en pijnloos 30 minuten per keer kan worden uitgevoerd. Het volgende doel kan zijn de 10 km run, de halve marathon en dan de Marathon. Blijf realistisch!

2. Start running! Onsportief mensen ouder dan 35 jaar, wordt aangeraden om eerst met uw arts. Als je lichamelijk fit bent, kunt u beginnen met het uitvoeren van eenvoudig. Ik persoonlijk hou niet van die opleiding plan, met anderen, op zijn beurt dit geeft zekerheid en Motivatie. Als ik zijn erin geslaagd om een run 5 km aan een stuk? Ik ben op zoek voor mij een route uit, dat is ongeveer 5 km lang. Dan moet ik gaan dan, zo lang als ik kan. Als ik het gevoel “ik kan het!” Ik ben op zoek voor mij een doel op 100 tot 200 meter afstand. Want meestal moet je gewoon denken te kunnen blijven uitvoeren, maar een paar meter nog in. Als ik het bereiken van dit doel ga ik totdat ik het gevoel dat ik nu meer. En zo gaan gaat op en op – lopen, lopen, lopen. Ik denk van mezelf, maar geen Plan (3 minuten lopen 1 Minuut lopen of iets dergelijks), maar gewoon luisteren naar mijn lichaam. Dus ik ging altijd heel goed. Sinds ik meer of minder altijd dezelfde route, zie ik mijn successen snel: de laatste Tijd heb ik het tot op dit moment, vandaag kom ik weer tot 300 meter.

3. Neem het lichaam de signalen serieus. Omdat we met de volgende tip: Neem de signalen die stuurt u naar uw lichaam serieus. Luister naar je lichaam. Als u niet en moet een wandelen pauze, kunt u zien, dat u het neemt. Meer wordt uitgevoerd, aangezien het meestal contra-productief (afgezien van de 100 tot 200 meter, meestal). In het geval van een verkoudheid, koorts, hoofd en pijn in het lichaam etc. je mag niet uitvoeren, maar alleen gezond. Anders is het risico van een ontsteking van de hartspier is te hoog. Spierpijn kan je niet “wegtrainieren door de manier waarop”. Bij spierpijn is een kleine schade aan het spierweefsel. Een verdere belasting kan dit verergeren van schade.

4. Dehn u! Er zijn vele discussies over het Stuk. Sommigen zeggen dat het risico op letsel verminderd door het Rekken, anderen zeggen het tegenovergestelde. Voor mij is het Strekken van mijn benen, voor en na het Hardlopen is essentieel. Ik doe voor en na de Run is altijd een beetje Yoga doet het gewoon prima!

5. Regelmatig lopen! In eerste instantie uitvoert, moet u twee tot drie Keer per week. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en je voelt je na een paar weken, veel beter! Maar overdrijf het niet. Ook Regeneratie is een onderdeel van de Training!

6. Vind uw tempo! Begin langzaam! De beste en meest bekende vuistregel voor de snelheid: Kies uw snelheid, zodat u kunt chatten als normaal. Het cardiovasculaire Systeem, de gewrichten, Pezen en spieren nodig hebben om te wennen aan de nieuwe belasting. Overdrijf het niet, zelfs als je zeer gemotiveerd! De ideale entry-level is, zoals hierboven beschreven, een combinatie van Hardlopen en wandelen. Geleidelijk verhoog je je dan. Het uitvoeren van intervallen langer worden en de wandeling naar de Valle korter.

7. Niet met een volle maag en running! Dit moet eigenlijk duidelijk zijn, of? Met een lege maag, je bent veel beter dan de Pizza of Pasta in de buik. In het algemeen moet u in het beste geval is natuurlijk uw dieet aan te passen en je eet gezonder, zie je ook sneller resultaat, zeker als je wilt afslanken.

8. Het drinken van voldoende. Voor een 5 km run je nodig hebt op de weg, geen drinken. Ons lichaam is gemakkelijk in staat om te weerstaan 45 tot 60 minuten Joggen zonder de inname van vocht zonder beperking van de prestaties. Echter, het is belangrijk dat u drinken voor en na het hardlopen is voldoende.

9. Ski-uitrusting is Niet de enige sportieve Schoen is automatisch geschikt voor Hardlopen. Ik herinner me nog mijn poging een paar jaar geleden in mijn nieuwe Nike Bevrijdt. Niet eens een kilometer ben ik in geslaagd, hoewel ik regelmatig gebruik in mijn “echte” running schoenen liep, en geen problemen gehad. Mijn enkels hebben gedaan voor een paar dagen zeer pijnlijk. Rechts running schoenen geven de voeten een een goede Grip en de veren van de stappen, waarbij het risico op letsel verminderd. Ga in een winkel en laat een analyse, dan bent u aan de veilige kant. Functie kleding, zoals broek, sokken, een T-Shirt en een jas voor de koudere dagen zijn nuttig, niet hoeft te worden aan het begin, maar wel verplicht.

10. Zoek je een partner loopt! Als u bent niet alleen gedisciplineerd te worden uitgevoerd op een regelmatige basis, moet u het uitvoeren en het vinden van een partner. Bij elkaar maakt het veel leuker en je kan motiveren elkaar. Een datum die je uit zo snel, gewoon omdat je geen zin hebt. Ik vind het heel gênant en zou het overwinnen van mijn innerlijke varken, hond en nog veel meer.

En het Belangrijkste: plezier Hebben tijdens het lopen! Toen ik begon te Rennen, ik vond het heel verschrikkelijk. De tweede en derde Keer was het niet beter. Ik had weinig uithoudingsvermogen en het gevoel van alle automobilisten en voetgangers is staarde me aan. Dit is in 99% van de gevallen, natuurlijk, onzin, zulke gedachten meestal alleen plaatsvinden in onze gedachten. Zeker, zult u waarschijnlijk beginnen met het Uitvoeren, omdat je gewicht te verliezen, of iets voor uw gezondheid wilt doen. Toch, je moet het Uitvoeren van plezier. Zelfs als de eerste loopt ervaring die niet bijzonder groot zijn, je moet het een Kans geven. Als je een beetje uithoudingsvermogen en uw route lopen en misschien is nog steeds erg mooi, je weet wat ik bedoel!

Geef een reactie