Recept: Strawberry-Mango-Quinoa-Salade

U zult genieten van dit recept heb ik net had met jullie te delen, want het is super lekker, snel en perfect past bij het Seizoen: Een aardbei-Mango-Quinoa-salade.

Het Originele recept komt van Julia van de balancing act. Toen vond ik het recept toevallig een paar dagen geleden, was ik erg blij, want het herinnerde mij weer op mijn eigen Blog begin. Julia was een van de eerste duitstalige bloggers, die heeft gewerkt met Clean Eten. Moeilijk te geloven, maar als we zowel in 2011 en begonnen met bloggen, waren er slechts weinigen, zeer weinigen gezondheid Blogs en degene die waren, niet sprak me te veel. Julia ik heb geleerd in 2012, vervolgens in persoon, liefde, zelfbewuste en zeer sympathieke vrouw die staat met beide benen stevig in het leven.

In de laatste 5 jaren is veel gedaan, omdat het recept liet me Julia ‘ s terug te onthouden. U heeft in 2011 ingediend, een recept van de wedstrijd van Alnatura (ik heb ook deelgenomen). Deze keer was het zeer vormend voor mij, maar ik leg de fundamenten voor wat ik nu doe. Mijn oude Blog niet langer bestaat al voor een lange tijd, maar ik schrijf hier over het project: Gezond leven. Inmiddels zijn er een verscheidenheid van Blogs die zich bezighouden met Schone Eten, Fitness, ontspanning en andere gezondheid gerelateerde onderwerpen, niet om na te denken wat een paar jaar geleden.

Erdbeer-Mango-Quinoa-Salat1

Nu terug naar het recept, het is hier (ik gewijzigde Julia ‘ s recept een beetje):

%image_alt% Aardbei-Mango-Quinoa-salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept afdrukken ingrediënten opbrengst 2 grote of 4 kleine porties. Aardbei-Mango-Quinoa-salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept afdrukken ingrediënten opbrengst 2 grote of 4 kleine porties. Porties bereiding bereidingstijd: 2-4 5 minuten 15 minuten porties 2-4 voorbereiding 5 minuten, bereidingstijd 15 minuten

 • Menu Het Dessert
 • Veganistische keuken

Ingrediënten

 • 300 ml melk alternatief
 • 1 Msp. begane vanille*
 • 100 g Quinoa
 • 1 Mango
 • 250 g aardbeien
 • 2 EETLEPEL citroensap
 • 2 EETLEPELS amandel schilfers

Porties: -4 Ingrediënten

 • 300 ml melk alternatief
 • 1 Msp. begane vanille*
 • 100 g Quinoa
 • 1 Mango
 • 250 g aardbeien
 • 2 EETLEPEL citroensap
 • 2 EETLEPELS amandel schilfers

Porties: -4

 • Menu Het Dessert
 • Veganistische keuken

Instructies

 • De haver melk met gemalen vanille in een pan en bak de Quinoa 15 minuten sudderen.
 • In de tussentijd, schil de Mango, snijd het vruchtvlees van de kern en snijd ze in blokjes. Was de aardbeien, verwijder de steel en snijd de aardbeien, ook in blokjes gesneden.
 • De gekookte Quinoa met het citroensap, de Mango en de aardbeien aan de mix.
 • In twee kommen, garneer en serveer met de amandel schilfers.
 • x

  Erdbeer-Mango-Quinoa-Salat2Tips voor het koken Quinoa vind je in deze post.

  Goede Eetlust! 🙂

  Geef een reactie