Oproep: uw vragen over Clean Eating

Schoon Eten is steeds meer bekend. In de tweede helft van vorig jaar, meer en meer media op de schone track, en hebben gerapporteerd over de Clean Eating concept in de algemene functies: was het wel de Gezondheid van de vrouw, de Focus of de Beierse televisie. Natuurlijk is dit ook op mijn Blog merkbaar! En hoe meer mensen leren over het Schoon Eten, des te meer vragen komen, natuurlijk…tijd voor antwoorden!

Clean-Eating-Fragen

In de tussentijd, ik kan terug kijken op circa 3 jaar van Clean Eating ervaring, en ik kudden, ook vandaag nog van deze eenvoudige en originele food concept! Het maakt gewoon het gevoel dat, nieuwe recepten, eten en co. probeer in te breken oude “slecht” eten. Een Schone Eten reboot, om zo te spreken! Sommige van de vragen en onzekerheden begrijpelijk, als het de allereerste begin. Het was voor mij precies hetzelfde!

Daarom publiceerde ik een paar maanden geleden mijn gratis Schoon Eten Gids. In de Clean Eating Gids, zal ik een aantal vragen, vooroordelen en meningen en geef u mijn antwoorden in een korte, beknopte Vorm. In principe een Schone Eten FAQ, die is gevuld met uw vragen en mijn antwoorden. U moet zich abonneren op mijn Nieuwsbrief en je ontvangt de Link naar deze Handleiding. Neem een kijkje hier: LINK.

Clean Eating Guide von Eat Train Love klein

Nu is het weer tijd voor het bijwerken van de Schone Eten Begeleiden en aan te Vullen met nieuwe vragen en antwoorden. Daarom mijn oproep hier om u aan:

  • Welke vragen heb je voor het Schoon Eten?
  • Waar twijfelt u nog?
  • Wat wilt u dat ik Schoon het Eten van kennis?

Schrijf je open vragen naar de Clean Eating up-to-22.01. gewoon in het commentaarveld hieronder, zodat verzameld onderaan dit Bericht. Het maakt mij een antwoord op de vragen later gemakkelijker. Ik ben erg benieuwd, wat zijn jullie geïnteresseerd in het Schone Eten en met wat antwoorden kan ik je helpen. Fire at will!

Als je hoort voor de eerste Keer ooit van Schoon Eten, dan raad ik je van harte het boek “ETEN, SCHONE DIEET” van de Amerikaanse auteur Tosca Reno. Ze heeft een paar jaar geleden, de Clean Eating concept met zijn eenvoudige regels. Ik heb je boek gelezen had al een paar keer en bladeren door het opnieuw en opnieuw. Het bevat niet alleen veel, veel ideeën, maar tegelijk altijd het gevoel Schoon Eten. Een geweldig boek!

Geef een reactie