“Schoon het Eten van Natuurlijke koken” – Mijn eerste boek!

Het is eindelijk hier! Bijna een heel jaar, ik heb gewacht op dit Moment om eindelijk van mijn eerste boek te vertellen! Hoe vaak heb ik gevraagd in de laatste maanden en jaren, als ik kan raden een duitstalige Schoon-Eten-boek. Ik kon het niet, want er waren tot nu toe de enige engelstalige boeken over het onderwerp. Nu ik je kan geven mijn eerste boek, “Clean Eating – Natuurlijke koken”.* om het hart, het maken van een dream come true!

Clean Eating Natürlich kochen Hannah Frey

Sommige lezers hebben ontdekt dat mijn boek al op Amazon, waar het al sinds het begin van het jaar voorbestelling. Op het Blog, Twitter en via E-Mail, de eerste reacties op het boek waren al in me, zonder dat ik vertelde je over. De Stilte was het Ergste! 🙂

Ik heb het geschreven in de afgelopen maanden al meerdere malen, dat er veel gaande is met mij en de ene of de andere heeft afgevraagd, misschien, waarom Instagram is niet zo veel food foto ‘ s van mij te komen, en als er dan niet een veel zelf gekookt. Of waarom ik niet zo veel recepten op de Blog. De reden is heel simpel: ik kook voor een jaar alleen voor boek-projecten, of andere klanten en niet kan tonen, de recepten en foto ‘ s natuurlijk. En Ja: dat lees je goed. Het boek van projecten. “Schoon het Eten Natuurlijk,” koken is mijn eerste boek, maar de volgende drie (!) Boeken zijn al in de maak! Maar toen de tijd kwam…

Nu terug naar mijn “debuut”: “Clean Eating – Natuurlijke koken” is een enorme hoeveelheid van het hart bloed! In de laatste paar maanden, ik heb gewinkeld veel, gekookt, gebakken, getest, geschreven en gefotografeerd. Omdat we wilden overbrengen naar mijn Blog stijl in het boek heb ik gemaakt door een deel van de foto ‘ s onderling.

Een kijkje in het boek…

In mijn boek leg ik aan de Schone Eten principe van de rede, en geven veel tips om aandacht te besteden aan het voorbeeld van wat te zoeken bij het winkelen, en hoe ook in het Restaurant niet Schoon het Eten. U vindt er ook meer dan 80 recepten, van Ontbijt, door middel van voorgerechten, hoofdgerechten, Desserts en taarten, zoals blueberry muffin, Pap, verschillende Overnight Oats recepten, pompoen Quinotto met salie saus of gevulde vijgen met hazelnoot-chocolade-Quark. Alle recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en duurt meestal niet langer dan 30 minuten om te bereiden. De recepten zijn zoals mijn dieet, – vegetarisch en veganistisch, vegetarisch recepten worden meestal genoemd, maar ook veganistische Alternatieven.

In mijn vrije Schoon Eten Handleiding vindt u ook drie recepten uit het boek. Alle Nieuwsbrief abonnees hebben ontvangen van de herziene E-Boek al verzonden. Als u dat niet bent, kunt u de volgorde is hier mijn maandelijkse gratis Nieuwsbrief.

… en achter de Schermen

De grootste uitdaging voor mij was dat mijn aantal tekens werd het opeens beperkt. Hier op de Blog kan ik schrijf zo veel als ik zou willen, de ruimte is altijd genoeg. Het ziet er in een boek is dat anders. Het beperkte aantal tekens wist ik door middel van artikelen voor vakbladen, maar in het boek drong het tot me door, maar moeilijker om te houden van het aantal tekens.

Om seizoensgebonden eten op andere tijden van het jaar, echter, werd het kleinere Probleem is. De eerste paniek was me al aan het begin van September, omdat ik dacht, voor het ontvangen van een verse bessen. Deze angst was totaal ongegrond: Zelfs in December was ik nog steeds Erd-, Blauw -, en frambozen in de winkels. Geïmporteerde goederen, maar in nood zou ik hebben kunnen kopen. De andere manier rond, het ging om mij in oktober en November, als ik dacht bij mezelf, “Wat is het leuk om een kookboek zonder asperges recept?!” Asperges, maar er was – uiteraard – om overal kopen. Een vriend vertelde me toen een italiaanse groothandel, dat wist ik niet, tot nu toe, ook al is hij slechts twee straten afstand, en drie minuten lopen. En wat zag ik daar? Een bosje asperges voor de duur van 5 Euro! Mijn asperges recept was gered! Dus nam ik de (in de Winter, natuurlijk, ook geïmporteerd) asperges met huis, en maakte mij weer op de weg te Edeka. En wat zag ik daar? Ook Asperges! Nadat ik naar op zoek was geweest weken! Eind November / begin December, dus er is nog steeds een keer de geïmporteerde asperges in Duitsland! Wat ik niet had opgemerkt dat voor (omdat ik normaal zou nooit op het idee van aardbeien in de Winter of te kopen asperges) redde mijn recept. Wat ik heb opgeroepen, kunt u in het boek te lezen!

“Schoon het Eten van Natuurlijke koken” is nu op Amazon voor pre-order* en is vanaf de 18. In Maart 2015 geleverd (18,95 €, 168 pagina ‘ s, Er-Hagen Hausen-Verlag).

En nu ben ik volledig opgewekt met nieuwsgierigheid, en ik gek ben, wat zeg je!

Geef een reactie