Droombaan Blogger: Waarom ik hou van om te schrijven in mijn Blog

Post van vandaag spreekt mij ook een lange tijd van de ziel en ik ben echt boos en blij om het te delen met u. Vandaag de dag, is er niets om over na te Denken, te koken of nacht polls, maar gewoon een beetje voor je, hopelijk, een spannend verhaal over mijn leven als blogger. Wat begon als een Hobby is ontwikkeld voor mij een echte droombaan. Ik wil het vandaag gewoon in de open over te zijn, en een aantal van de vragen die ik gevraagd als een blogger is vaak.

Traumjob-Blogger

Waarom schrijf je een Blog?

Toen ik begon met mijn Blog, ik heb nooit echt nagedacht over waarom ik eigenlijk dit schrijf. Ik had net de innerlijke behoefte aan het delen van mijn pad en wat leer ik van en ervaring met de wereld. Voor sommige mensen (in mijn omgeving) is het onbegrijpelijk, maar van hem ik nooit iets. Mijn hartewens is vanaf het begin groot genoeg en de positieve feedback die ik kreeg snel. Omdat ik zag dat wat ik nu ga vertellen is een echte meerwaarde voor velen! Daar zijn er mensen die vragen precies dezelfde vragen als ik. Precies dezelfde problemen als ik. Op exact hetzelfde zoeken, ik hou van. Leiden van een gezond en gelukkig leven, eenvoudig verplaatst in de wereld, en ik begreep dat ik het kan door het Delen van mijn verhaal, mijn inspiratie en mijn aanbevelingen zijn een belangrijke bijdrage aan. Deze gedachte veroorzaakt tot vandaag een tintelend gevoel in mijn maag. Elke Mail die ik krijg en ik lees dat iemand van u is begonnen met Yoga, de eerste Groene Smoothie drinken door dagelijkse positieve affirmaties nu meer ontspannen leven, maakt me zo blij! Het is voor mij één van de redenen waarom ik hou van een blogger, en mijn tijd voor de liefde investeren.

Functieomschrijving van een blogger

Een andere reden waarom ik ben bloggen over ETEN TREIN LIEFDE zoveel vreugde in het leven, is dat ik nastreef dit direct aan mijn talenten en neigingen. Als ik aan het schrijven van een taak-en functieomschrijving van een Blogger, de belangrijkste punten worden genoemd, het betekent: “Wij streven naar een open, nieuwsgierige mensen met grote vreugde in het creatief Schrijven dat brandt voor zijn onderwerp is zo veel dat hij bereid is om te vertrekken zijn voedsel voor de perfecte voedsel foto koude of werken tot in de nacht, want hij wil het delen van een idee met de wereld”. Ja, dit is hoe ik het zou omschrijven ons gekke bende bloggers. Ik denk dat het schrijven van talent, nieuwsgierigheid, Lust, mensen en meningen, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste eigenschappen van een Blog succesvol te bouwen en uit te baten op de lange termijn met veel plezier. Voor mij persoonlijk, kan ik wonen hier in mijn Scanner persoonlijkheid perfect. Ik werd. in de afgelopen jaren, nog geen enkel saai moment wanneer je aan het Schrijven bent, Planning, Fotograferen, filmen, Interviewen en dus op De verscheidenheid die ik krijg elke dag zelf en zo hoef ik niet lang na te denken nieuwe Post-en video-ideeën. Want het is meer de factor tijd, dat was het vertragen me neer….

Van Hobby naar beroep

Ongeveer een jaar geleden, was ik op het Seminar Evenement “De kunst van het doen van je ding”. Voor mij kwam precies op het juiste moment, want ik was eigenlijk exact in deze professionele Aandacht. Bloggen en Schrijven zijn recht in mijn straatje en de stem van mijn hart werd steeds luider en luider. Ik wilde meer tijd doorbrengen met mijn eigen project en mijn hart de droom ook van een beroep na te streven. Het Seminar heeft me veel geholpen en ik verliet de zaal met het vast besluit tot vermindering van mijn werktijd in mijn Angestelltenjob en meer vrije tijd voor mijn Blog plus X. Als mijn 4-daagse werk week en mijn gratis Blogtag in werking is getreden, is van gedachten veranderd. Ik zat thuis in mijn werk kamer en ging eigenlijk om een nieuw beroep, “mijn hart Zingen”, zoals Robert Betz zegt, zo mooi! Ik was van plan om te zwemmen, professioneel en met mijn persoonlijke kracht, en doe mijn ding! Het gevoel van het begin was onbeschrijfelijk…

Natuurlijk heb ik ook gedacht financieel is het grondig, omdat in de eerste plaats een verlaging van de betekende een vaste Baan, natuurlijk, minder vast inkomen. Maar ik heb geschilderd en de duivel nooit op de muur. Ik wist dat ik kan ook leven met minder. Aan de andere kant, ik was er gewoon van overtuigd dat mijn passie en ook goed geld verdienen. En zo is het gekomen… Door middel van partnerschappen en Affiliate programma ‘ s, maar hier en daar door middel van het Schrijven van externe bijdragen krijg ik gewoon salaris voor mijn werk om mijn Blog. Zo kan ik verdienen een deel van mijn levensonderhoud en mijn passie. Op hetzelfde moment ben ik nog vrij zijn in mijn mening en kan schrijven wat ik wil! Wie wil dat niet?!

Soms moet ik schud mijn hoofd als ik hoor discussies over de vraag of bloggers moeten verdienen geld met hun Blogs op alle geld…?! Ik vraag me af: Wat is immoreel, met wat liefde en wat andere mensen helpt om zijn brood te verdienen geheel of gedeeltelijk? Elk ander beroep, zoals een Journalist, kunstenaar of ambachtsman zal dat ook te doen. U zelfs direct geld voor hun prestaties, terwijl de diensten (berichten en Video ‘ s) van de meeste bloggers volledig gratis en bekeken kunnen worden gelezen. Dank God, heeft zich de blogging wereld in de verenigde staten, maar er is meer! Veel succesvolle bloggers zijn niet alleen je Blog, maar zijn betrokken in verschillende projecten en bewegingen. Cassey Ho van Blogilates, bijvoorbeeld, werkt als een blogger, een boek van de auteur, Fitness-DVD producent, spreker en Coach voor jonge vrouwen rond de grote onderwerp van Fitness. Ik denk dat het absoluut geweldig! Het straalt door haar passie, de energie, van de vele mensen profiteren dankbaar.

Als je een Blog hebt, het kan gebeuren aan u ALLEN!

Ik hou het meest van al over bloggen, en toont gewoon opnieuw en opnieuw! Ik heb het al een paar keer eerder stralen van vreugde, en zingt onze dansen, want ik heb ontvangen een e-mail of een telefoontje, ik werd gewoon weggeblazen. Een voorbeeld: ik ben al lang een Fan van Tara Stiles, en ik vond dat ik uiteindelijk kan een bezoek brengen aan één van uw Yoga-Lessen in New York. Whoosh, kreeg ik in Maart een uitnodiging om te komen naar Keulen bij de Yoga Workshop en persoonlijke Interview met haar. Ik kon mijn geluk niet op en ik heb genoten van dit evenement te gek!

Van een geheel nieuw avontuur ik wil om u te vertellen vandaag. Dit past ook in de categorie van: Alles is mogelijk! Zelfs als een kind, ik droomde over it en volgend voorjaar zal het klaar zijn. U kunt vervolgens blijven hetzelfde als ik mijn eerste boek in handen!!! Toen ik de publishing deal, ik durfde zelfs mijn ogen en ik meteen besefte dat zou ik graag van deze gelegenheid gebruik. Nu heb ik een bestand en schrijf al ijverig, en door een ware gevoel van het leven in een achtbaan. Op sommige dagen de woorden stromen uit mijn vingers en ik glow in een flits van inspiratie na de Volgende, zodat mijn wangen. Op andere dagen, staar ik gefrustreerd uit het raam en afleiden mezelf met een run of een yoga-eenheid, want ik heb niets op papier. Dus dit is waarschijnlijk omdat de auteur…Veel meer ik kan niet verraden worden, is op dit moment over mijn boek, maar je kunt er zeker van: ik schrijf over wat mij inspireert elke dag en wat ik hoop dat ik veel mensen kan helpen! Ik houd jullie op de hoogte zodra er nieuws over het boek. En wees niet boos als het gebeurt hier in de zomer is het een beetje rustiger. 🙂

Zie je, de blogger wereld is meestal vrij snel en laat geen me veel tijd om na te denken over de gebeurtenissen in een rustige reflectie. Op hetzelfde moment, er zijn niet alleen mooie dingen. Ook van Copy Cats, de drie meest verzoeken, en de juridische kant van de dingen, ik kan een liedje zingen. Maar de schoonheid zwaarder weegt dan zeker voor bloggen! Zonder mijn Blog zou ik niet geniet van alles hier, met inbegrip van U!…Ik veronderstel dat het is, in ieder geval dankbaar zijn en genieten van het diep! Het is het bloggen (m)macht van een droom baan!

Geef een reactie