“Schoon het Eten Basics” – Mijn nieuwe boek is eindelijk beschikbaar!

Gisteren heb ik jullie al verteld van de nieuwe “Clean Eten FAQ”pagina hier op de Blog. Voor meer informatie, tips, veel eten, nieuwe recepten en instructies om de acht zaden, de yoga (sattvigen) eten, en mijn favoriete Power Yoga Flow, kunt u ook vinden in mijn boek “de Schone Eten Basics”, sprak ik tot u aan het einde van het afgelopen jaar gemeld.

Clean Eating Basics Bücher

Sinds afgelopen week, het boek is al beschikbaar in de winkels, online en in veel boekhandels. Mijn ouders en vrienden stuurde mij een aantal foto ‘ s, want u ontdekt het boek – ik niet, helaas, nog steeds in de stad, om in de gaten te houden. Velen van u al hebt ontdekt (of al naar huis) en de Feedback is consistent positief, wat mij erg bevalt! 🙂 Bedankt voor dat!

Er is zelfs een Trailer voor het boek is hier te zien:

Het boek kan online besteld worden, bijvoorbeeld via Amazon, of rechtstreeks van mij. Heel leuk om te lezen, koken, en de “Yogen”! 🙂

Geef een reactie