Mijn Scanner Project Boek

Ik moet zeggen dat ik vind uw reacties op de voorlaatste Post over het onderwerp van de Scanner is zeer interessant. Dank u voor de vele “Outcomings”!

Het is leuk om te zien dat veel mensen hebben zo een cool talent en je bent niet eens bewust van, maar als je er naar luistert, dan, dat er zulk een termijn, onmiddellijk, een Aha-effect! Voor mij was het een jaar geleden zo goed. En in de laatste paar dagen, als ik het lezen van het boek weer, het heeft me op veel Plaatsen “klikt”. Voor mij is het een gevoel van opluchting en de ongelooflijke vreugde! Het is als een legitimiteit (natuurlijk niet, niet gebruikt), dat het in orde is, hoe je hoofd werkt. Het is iets positiefs, dat ik altijd zo veel nieuwe ideeën en gedachten, en dat kan ik me prikkelen zo intens voor, wetende, dat dit enthousiasme zal niet eeuwig duren. Als ik nog niet gehad deze kennis voorafgaand aan het lezen van het boek, omdat ik dacht vaak dat ik moet rein in mijn ideeën. Dit leidde, in retrospect, ik weet het niet “hebben me een aantal ideeën in het verleden”: “Juuuhuuu, vliegeren is zo groot. Ik wil een kite cursus en het leren!!!” – “Nou, het is genoeg Ja eigenlijk, als je kijkt me aan, net als de andere vlieger. U moet niet zelf.” Of zal ik gedwongen worden te blijven van een zaak, zelfs als mijn enthousiasme voor het was lang geleden vergaan, alleen omdat ik dacht: “Maar ik kocht de dure apparatuur. Nu je moet ook laten zien dat het de juiste beslissing!” Die brengt helemaal niets! De ervaring die je hebt bepaald self-made. Het maakt je ongelukkig, als het een echte Scanner. U kunt niet voorkomen dat zijn geest. Dat zou als puppy ‘ s opgesloten in een bibliotheek en verwachten dat je blijft rustig op uw plaats (mooie vergelijking, door Barbara Sher).

De auteur heeft in haar boek zijn drie basis “regels” voor de Scanner.

1.) De Scanner kan niet van minder belang.

Ze zijn ontworpen om veel verschillende dingen te doen. Als je er over nadenkt, is het alsof een gelijkspel zou een loper op een stoel.

2.) Scanner niet wilt hebben minder belang.

Met elke nieuwe uitdaging u op het leven in één keer en wilt direct aan de slag. Scanner houden van het ras, want je hebt een helder verstand en een groot enthousiasme. Volgens Sher-scanners hebben veel verschillende talenten, het grootste Talent van alle Scanner uw snelle humor, echter. Je leert heel snel Nieuwe. Scanner doet het niet willen hebben om te kiezen, dus voor één ding. Een moeder zou niet willen kiezen voor één van hun kinderen.

3.) Scanner kunnen – en moeten – om deze redenen, een heleboel dingen.

Het is derhalve volledig in om zich te wijden aan veel dingen. Of heel intens naar de punt van perfectie, of slechts zeer in het kort, als een flits van licht, het hangt af van de Scanner type. Dit is een van de belangrijkste inzichten voor mij uit het boek!

Echter, als ik nu ben in mijn dagelijks leven als ik weet dat ik een Scanner en alle mijn ideeën “moet besteden”?

De belangrijkste tool voor mij is mijn Scanner project boek. Het idee kwam van Barbara Sher en het is zo geniaal eenvoudig, denk ik. Het project boek is een mooi boek met lege pagina ‘ s die u gebruikt als een soort dagboek voor je gedachten en ideeën. Het dient alle van de ideeën, Wat-als-Overwegingen en gedachten van reizen houden en geven u een ruimte in dit boek. Het is niet een kwestie van plannen, implementeren van de ideeën is het Beste! Waar ze vandaan komen, en precies op het Moment wanneer zij tot u komen in het hoofd.

Schrijft zo lang, en siert het zo veel, als je plezier van. Het enthousiasme is bij mij meestal zo hoog, dat ik moet vluchten juiste creatieve hoogte. Het maakt niet uit of dit realistisch is of niet. Het is alleen de bedoeling om plezier te maken! Op een bepaald punt van de tijd, je moet je hoofd geplaatst van dit idee volledig leeg is. Je hebt alles opgemerkt, wat belangrijk was. Vervolgens vermeld, en waarom je nu te stoppen. Dat is het!

Ik zal u een voorbeeld geven uit mijn project boek:

Ik had het idee dat ik zou willen handtas design en vervaardiging. Ik wilde handtassen maken, die meer zijn dan gewoon handtassen. U dient te bestaan uit de verschillende materialen, vormen, kleuren, motivatie uitspraken, etc. Elke tas is uniek. Met een heel speciaal idee achter. Ik dacht dat een handtas “vakantiegevoel” dat is altijd een stuk van de vakantie! Ik heb getekend in mijn project boek, ik motieven voor het denken van mij materialen bedacht op het Internet en zag er informatie wordt verzameld. Uiteindelijk, de lucht was uit en ik was rustig. Het viel me niets meer en ik ben klaar met de vermelding tevreden.

Hier zie je hoe mijn geliefde Scanner-het project boek eruit ziet:

scannerbuch2

Met de Scanner project boek zal je houding veranderen aan uw manier van denken. Zo was het ook met mij! Het is prachtige platen in dit boek vol ideeën! Het maakt me trots dat ik zo creatief in de individuele momenten. Ik kan de sporen van de vreugde en het enthousiasme voor elk van de ideeën in mijn geschreven woorden letterlijk. Ook heb ik het gevoel dat het idee wordt nu bewaard in mijn boek. Ik heb u als een waardevolle schat in plaats van ze te gebruiken als waarde-minder afval in de formatie in mijn hoofd. Als ik wil, kan ik ergens over eens te meer. Of niet. Net zoals ik het graag. Maar het beste van Alles, de Scanner project boek is: Het maakt me ongelooflijk leuk!!! In eerste instantie moest ik even wennen aan mij, laat mijn geest geven in het Schrijven van een idee, echt, alle vrijheden. Ik vertrouwde te veel op het idee dat ik had om de uitvoering van het idee. Sinds ik weet dat ik het niet nodig voor de uitvoering van de ideeën die ik kan gaan voor een spin in het project papier alleen. Dit is zo heerlijk bevrijdend!

Liefde Scanner hou van je, ik kan u alleen vertellen om het te Proberen! 😉 En als je meer wilt lezen, dan krijgt het boek “Je hoeft niet te beslissen of je een duizend dromen”.

Geef een reactie