HIIT-Challenge – 6 weken naar Hawaii

Aloha Hawaii! Binnenkort! In 6 weken is de helft van een weg over de hele wereld naar Hawaii. Een Paradijs voor surfers en avonturiers, Badeverliebte, Zwerver en zoeker naar Zin. Ik ben er erg naar uit! Vorig jaar, wij hebben voldaan aan onze droom van een in Californië rondreis. Dit jaar zijn we handelen vanuit een Hawaiiaanse eiland volgende hop en de prachtige natuur op ons.

Voor onze reis naar Hawaii, hebben we ons een ruw Plan van wat we willen om alles te ervaren op elk eiland. Er zijn zeker een paar Hoogtepunten uit de sport op het programma: beoordelen van golf paardrijden (ik wilde gebruiken), Stand-Up Paddling, Kanovaren, Zip-Lining, Wandelen,… laten we eens kijken, misschien schrijf ik naar onze exacte planning van een aparte Post. Vandaag wil ik dat mij de ik-wil-een-prachtig-zomer-Bikini-figuur-koorts heeft Verpakt! Want waar, als niet Hawaï, is een plek waar je wilt zijn licht gekleed in korte Broek of in een Bikini absoluut een goed gevoel? Het is dus weer tijd voor een Uitdaging…

HawaiiStrandHIIT

(Foto: Astrid tractie / pixelio.de)

 

Vorig jaar had ik de sportieve ambitie in de zomer. Mijn doel van het jaar 2012: ik kom graag met mijn lichaam in de beste vorm van mijn leven. Als voormalig sport-en casual-fitnessruimte-bezoekers van deze bestemming is zeer aantrekkelijk is en een grote bron van motivatie voor mij. De vorm van mijn leven, heb ik bereikt het afgelopen jaar en voor mijn bewezen: “Hey! Je kunt echt doen met een goede gezonde voeding en effectieve workout in een korte tijd het Beste uit uw lichaam!” Het bewijs is gedaan, zodat de incentive weg was, maar slechts één keer. Dit jaar, ik heb het al eerder los. Al had ik in februari met de Uitdaging van een super goede Start voor een actieve lente. Want deze zoon van een teef, maar zolang pardon, verloor mijn Motivatie op een bepaald punt opnieuw: Volgens het Motto: “Zie, eh, geen enkele!” En dus is mijn BFP (voor mij een van de belangrijkste maatregelen van mijn lichaam) schommelt rond de nog steeds op 22-23 procent. Dit is natuurlijk heel ok, maar als ik denk van 19 procent in het geval van mij van vorig jaar zowel foto ‘ s als in Cijfers, dat is nogal een verschil! Maar dat is niet alles. Voor mij is het niet zozeer over dit nummer. Veel erger vind ik het ontbrekende, zeer specifieke doelgroepen en het daaruit voortvloeiende lijden, het einde van de Motivatie voor de Sport. Als je werkt in de richting van een duidelijk omschreven doel, dan is het veel gemakkelijker om te onthouden elke dag om het te krijgen om te visualiseren en te gemakkelijk elke dag de kont. Maar niet alleen Ja zeggen, “ik wil altijd een grote, atletische figuur” werkt voor mij in ieder geval in te geven om permanent mijn Beste, en ik zit echt vast komen te zitten. Omdat mijn innerlijke lachend varken hond, even goed over nadenken.

Echter, in de laatste 1-2 weken heb ik geleerd door de andere Hawaii-planning, op de hoogte van hoe dicht het vakantie is. In plaats van meteen in paniek met de sport terug in de juiste slag te gaan, is in mij, de gedachte van een uitdaging om te ontwaken. Ik weet hoe snel en hoe groot ik kan met HIIT Trainingen en begeleidende Schoon het Eten past. Dit is gewoon mijn onweerlegbare succes verhaal van vorig jaar, heb ik Nul twijfel. Dus ik denk bij mezelf: ik moet nog 6 weken tot de vakantie en ik wil bewijzen aan mij wat is nu in 6 weken! Mijn prijs dop van de KFA (momenteel 22.7%, dat is zoals ik net heb opnieuw gemeten) en mijn kijk in de spiegel voor mij. Hier is het weer zover: de specifieke, uitdagende doel, ik moet gewoon sportief!

Mijn Plan voor de komende paar weken, ben ik gaan zich vooral richten op HIIT want het is gewoon zo super effectief. Ik start volgende week met 4 Workouts, en het verhogen van mij langzaam tot 6 Trainingen per week, zoals ik heb gedaan in het afgelopen jaar. In tegenstelling tot in 2012, ik ga deze Keer ook dagelijks Yoga, omdat ik besef hoe goed het is voor mijn lichaam en ik. De rekken in de Asana ‘ s helpt mij de sterke en gespierde belasting te compenseren, en laat mijn spieren niet verkorten. Vorig jaar was duidelijk merkbaar. Maar ik heb ook Yoga doen, want ik ben veel beter doen met mijn zelf en dus ook goed in mijn lichaam voel hem, de intensieve fitness training. Evenals een vergoeding wil ik ga 1-2 keer per week, gemakkelijk uitvoeren. Voor het begeleiden van mijn Training probeer ik te eten erg goed. Op dit moment is dat niet moeilijk voor mij, maar ook. In de hitte, ik heb een gezond dieet toch voornamelijk rauw voedsel dieet met veel fruit en veel salade.

Zo is Het doel. Het Plan is. Nu is het slechts het begin. En het is al morgen! Nu ben ik zeer gemotiveerd en ben benieuwd naar de volgende sportieve weken! TSCHAKKA! Hawaii, here we come! 🙂

Hoe tevreden bent u met uw huidige zomer-figuur? Je hebt zelfs een vakantie in het bijzijn van u voor u tijd in de dingen die je wilt? Of welke sporten plannen streeft u nu?

Geef een reactie