Tijd voor mij project: water week

RECLAME voor Een week, alleen het drinken van gebotteld mineraal water, gezond en lekker eten, sporten en veel tijd voor ontspanning schema. Probeer nieuwe dingen en oude gewoonten te breken. Dit is het doel van dit jaar is water week (30 uur. Mei – 05. Juni 2016) van Gerolsteiner, ik zei het je al een paar weken geleden.

   Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 2016 Donnerstag1

Het water week wordt uitgevoerd voor mij

Mijn water week gaat fantastisch, het enige hoofdpijn gepaard me op de eerste dag die ik met kenmerk meer om de verandering in het weer. Ik drink tussen de 2.5 – 3.0 liter mineraal water per dag, en dus het gaat me erg goed. In de ochtend begin ik met citroen water in de dag (en geven soms een beetje extra van de limoen), en in de loop van de dag drink ik water, die dan “zuiver” of “Doordrenkt met Water” met andere vruchten.

Een beetje “vals” maar ik, door de manier: Mijn consumptie van koffie, vertelde ik u in mijn laatste post, om het water in de week, ik heb gereden voor het eigenlijke begin van water week naar beneden, waardoor het nu makkelijker voor hem om weg te laten.

Tijd voor mij – Yoga, Gehmeditationen, kleuren…

Naast de focus op de Drank die ik genomen heb in deze week, ook bewust zijn van de tijd om te Ontspannen. Na een ontspannen lang weekend op het eiland Rügen (die was dringend) nam ik in de avond weer heel bewust, een beetje meer tijd voor mij, zoals dat het geval was kort, want ik geniet in de avond natuurlijk ook graag tijd doorbrengen met mijn man. In de afgelopen dagen heb ik gebruikt dan elke nacht de tijd is een beetje anders: de Keren dat ik heb geschilderd, Mandala ‘ s, ging ik naar Yoga of ging voor een wandeling, met inbegrip van loopmeditatie.

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 2016 Donnerstag3

De Kleuren van Mandala ‘ s als een nieuwe Anti-Stress Trend die ik heb geschreven in het laatste jaar. De belangstelling was enorm: De post was te lezen heel vaak en ik heb een aantal Interviews. Sinds bijna 1,5 jaar, kleurboeken voor volwassenen zijn booming. De boekhandel hier in Hamburg hebben gedeeltelijk gevuld is alle tafels of planken met kleurboeken, die vaak in de “prominente plaatsen” in de business. Ik kan begrijpen deze “Boom” alleen omdat ik ook weet dat het rustgevende effect van de Ausmalens.

Waarom stel je voor, en het doet zo goed

Schilderen ontspant het lichaam en geest, bevordert de concentratie en creativiteit, dat is waarom het is ideaal voor vermindering van stress. Mandala ‘ s hebben ook een meditatief effect, omdat ze door hun structuur en orde in onze gedachten, als in de beelden van de symmetrie. Dus u kunt sorteren zijn ideeën makkelijker en beter concentreren. Bij het schilderen, we hoeven niet te denken, en de meditatieve effect treedt snel op.

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 2016 Donnerstag2

U bent ook in het project: water week? Hoe gaat het met je?

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Gerolsteiner.

Geef een reactie